Penger

Elsker fjellene? Disse 12 Resorts er ansette tusenvis av sesongmessige jobber

Elsker fjellene? Disse 12 Resorts er ansette tusenvis av sesongmessige jobber

Bilde dette: De snødekte fjellene ligger rett utenfor vinduet ditt, du kjører forbi bøffel på motorveien og går på snowboard på 12.000 meter over havet.

Åh, du samler også inn en lønnsslipp.

Vail Resorts er ansette tusenvis av sesongarbeidere

Vail Resorts - kåret til en av verdens 50 mest innovative selskaper av Fast Company - ansetter tusenvis av sesongarbeidere over hele landet.

Selskapet eier 12 alpinanlegg: Vail, Beaver Creek, Breckenridge og Keystone i Colorado; Himmelske, Northstar og Kirkwood i California; Park City og Canyons i Utah; Afton Alpene i Minnesota; Mt. Brighton i Michigan; og Grand Teton i Wyoming.

Åpne posisjoner spenner fra baristaer og skiinstruktører til løft operatører Til og med snowmakers. Du nevner det, det er sannsynligvis oppført.

Anleggets ideelle kandidat er beskrevet som "noen som skyver grenser og utfordrer status quo. Du er modig, ambisiøs og lidenskapelig i alt du gjør. "

Lyder som deg? I så fall kan du søke fra hjemmet ditt.

Betaling starter på $ 10 per time. Selskapet sier at mange ansatte blir karriere og kan bli seniorledere eller styremedlemmer, og utgjør $ 80 000 per år, ifølge Glassdoor.

Mange av jobbene krever lite eller ingen erfaring, og all opplæring og sertifisering er gitt.

Det er mye potensial for å nå toppen.

Perks of Working i fjellene

Å bo i fjellet kommer med en prislapp. Jeg mener, de bildene som passer perfekt, må være verdt noe.

Gode ​​nyheter, skjønt: Ansattebolig er tilgjengelig for vintertidspersoner. Men du må handle raskt fordi bare et begrenset antall leiligheter er tilgjengelige.

Hvis du bor utenfor feriestedet, kan det koste mellom $ 600 til $ 1000 i måneden. Så planlegg deretter.

Du kan også spare penger ved å kaste bilen din. Det er ganske enkelt å komme seg rundt skianleggene. Bussene kjører regelmessig og noen er gratis, mens andre er tilgjengelige til rabattert pris.

La oss nå snakke fordeler.

Åpenbart får du et gratis skipas - og det er bare begynnelsen.

Heltidsansatte er kvalifisert til helseforsikring og betalt avslag. I tillegg er det tonnevis av ansattes ledermessige opplæringsmuligheter og et spesielt grunnlag for ansatte som trenger tilskudd til ting som utdanning.

Alle ansatte - inkludert deltid! - er også kvalifisert for en 401 (k). For tiden matcher Vail Resorts 50% av de første 6% bidratt av ansatte.

De med mindre enn fem års tjeneste får også fire $ 60 rabattløftkuponger for venner / familie.

Høres fantastisk riktig ut? Det er mer. Du kan også få opplæringshjelp, barnepass og rabatter på stort sett alt, selv LASIK-prosedyrer. (Ja, det er en merkelig en.)

Interessert? Få din applikasjon klar

Hvis du er i nærheten av et feriested, er det en nasjonal ansettelsesbegivenhet 5. november. Søkere vil motta et intervju og et mulig tilbud på stedet.

Men uansett sesongen - Vail Resorts vil ringe eller email for å planlegge et telefonintervju.

Jo eldre jeg får, jo mer innser jeg at vi ble født til å vandre. Så ta et skudd av tro og la dette være ditt neste eventyr.

Din sving: Høres dette ut som en drømjobb?

Christie Post, sosial media video produsent på The Penny Hoarder, er alltid å finne måter å lage historier visuelt. Du kan se hennes live-sendinger på vår Facebook-side. Gi henne en shoutout på Twitter @ christiepost.

Skrive Inn Din Kommentar