Penger

Vil du jobbe hjemmefra? Dette selskapet er ansatt fjernundervisere

Vil du jobbe hjemmefra? Dette selskapet er ansatt fjernundervisere


Det virker som at alle jeg kjente på videregående skole, fortsatte å bli lærer.

Kanskje det er fordi jeg hadde så mange venner som virkelig bryr seg om å hjelpe barn. Kanskje det er fordi når vi var barn, lærere var våre helter. Eller kanskje er det fordi mange av vennene mine er kunstnere, og undervisning er en smart måte å gjøre ting du elsker og fremdeles tjener penger.

Uansett årsak, mindre enn 10 år ut av college, er mange av dem allerede trøtt av yrket.

Enten du er skuffet med lav lønn, lange timer, store krav, forsvinner fordeler, byråkrati, standardisert testing - eller du vil bare komme deg ut av klasserommet - kan du gjøre det uten å gi opp karrieren din.

Etter hvert som homeschooling blir mer populært for familier som søker rimelige eller fleksible alternativer til tradisjonell skolegang, øker etterspørselen etter eksterne K-12 jobber også.

Online læringsjobber er en fin måte å fortsette å arbeide på hvis du ikke vil flytte for en jobb, trenger fleksibilitet til å være hjemme med små barn alene, eller vil tjene ekstra penger mens du reiser.

Arbeid hjemmefra som en virtuell lærer

Nærhet Learning, Inc. ansetter deltids virtuelle lærere rundt om i landet.

Du må være sertifisert for å undervise i din stat, men du kan jobbe hvor som helst - selv utenfor USA!

Åpne posisjoner spenner over karakterer og emner. Du vil jobbe satt i klasserommet, men har fleksibilitet til å ta på så mange eller få kurs som nødvendig for å jobbe med timeplanen din.

I likhet med klasserominstruksjonen vil ditt ansvar omfatte:

  • Opprette og gjennomføre lektieplaner
  • Opprettholde og gjennomgå studentrekord og arbeide med studenter for å forbedre
  • Velge bøker, utstyr og annet pedagogisk materiale
  • Dedicating fem timer per uke for hvert kurs i ni måneder

Nærhet Læring krever en mastergrad i utdanning eller tilsvarende erfaring. Den tilbyr en konkurransedyktig lønn basert på erfaring, med mulighet for bonuser basert på studenters suksess.

For flere deltid og heltid online læringsjobber, med varierende krav, bla gjennom flere åpninger på Teachers-Teachers.com.

Å søke: Fyll ut den "digitale introduksjonen" her, og legg til ditt CV.

Din sving: Kjenner du noen som leter etter en fleksibel læringsjobb?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar