Penger

Du kan gjøre opptil $ 20 / time undervisning ESL Online - ingen erfaring nødvendig

Du kan gjøre opptil $ 20 / time undervisning ESL Online - ingen erfaring nødvendig

Angela Brumbaugh er en profesjonell sangskriver, tekstforfatter, innholdsskaper og barns forfatter.

Hun er også en kone. Og en mor - til Ryan, hennes høyskolealder sønn; til Barkley, hennes australske hyrde; og til Bunny og Clyde, hennes to redningskaniner.

Dessuten er hun også lærer.

Hvordan klarer hun seg alle av det?

Hun jobber som en ESL lærer gjennom et online samfunn som heter QKids. Der er hun i stand til å sette sine egne timer - og blir betalt opp til $ 20 i timen.

Lær ESL Online: Hva er QKids?

Tidligere kalt Funbulous, QKids er en nettbasert læringsplattform som har eksistert siden 2015. Det er fokusert på å undervise engelsk som andrespråk for studenter mellom 5 og 12 år.

Og QKids trenger flere lærere.

Slik kvalifiserer du

QKids 'virtuelle lærere har en rekke faglige bakgrunner. Så nei, du trenger ikke å være lærer.

Her er de grunnleggende kvalifikasjonene:

  • Du må være en engelsktalende engelsktalende basert i USA eller Canada.
  • Du bør ha en bachelorgrad - eller være påmeldt for øyeblikket i et universitetsprogram.
  • Du må være tilgjengelig for å lære minst seks timer i uken. Det er 12 halvtimersklasser.
  • Du må vurdere deg selv digitalt litterat, ha en utadvendt personlighet og vis lidenskap i klasserommet.
  • Tidligere lærerfaring er foretrukket, men ikke nødvendig.

Slik starter du undervisning på nettet

Brumbaugh skisserte trinnene hun tok for å registrere seg som QKids-lærer.

Slik virket det:

  1. Hun fylte ut en fem minutters online søknad. Detaljer omfattet hennes utdanning og arbeidstilgjengelighet, samt en kopi av hennes resumé (selv om det ikke var nødvendig). Dette inkluderte også å koble til en YouTube-videodemo og laste opp et skjermbilde av datamaskinens spesifikasjoner.
  2. Innen to dager hørte hun tilbake via e-post med alt hun trengte å laste ned og vite før de deltok i en demoklasse. Pro tips fra Brumbaugh: Ta deg tid til å gå gjennom treningen. Hvis du gjør det, vil du være godt forberedt på demoklassen.
  3. Hun deltok i demoklassen.
  4. Fordi hennes demoklasse gikk bra, lærte hun to demonstrasjoner - denne gangen med faktiske studenter. Etter hver klasse ga en mentor sin tilbakemelding. Merk også: Du får betalt for denne opplæringen.
  5. Etter å ha bestått begge klassene fikk hun en velkommen e-post. Da spesifiserte hun når hun ønsket å jobbe. (Hun må lære 10 halvtimer leksjoner i uken, men ikke mer enn 36.)

Hver gang hun hadde noen spørsmål gjennom hele to ukes prosessen, kom Brumbaugh ut til QKids-teamet.

"De var alltid glade for å svare på eventuelle spørsmål jeg hadde og fikk meg til å føle meg som et verdsatt teammedlem, ikke bare en annen kandidat," sier hun.

Brumbaughs erfaring Undervisning ESL Online gjennom QKids

Som QKids-lærer lærer Brumbaugh 36 halvtids sesjoner i uken.

Hun velger for tidlig morgenklasser, starter klokka 6:40, tiden sin i Fort Worth, Texas, og nattklassen, til klokka 11:50.

Det er viktig å huske på at du ofte lærer barn over hele verden, så du bør være villig til å opprettholde fleksible timer. Likevel får du velge skiftene dine.

I hver sesjon jobber Brumbaugh gjennom sin dataskjerm med en gruppe barn. I en nylig leksjon hadde hun en klasse på fem studenter som varierte fra 6 til 11 år.

Hun er ikke helt alene alene for å undervise i klassene. QKids setter opp læreplanen for hver klasse på forhånd, så du vil ikke gjøre noen leksjonsplanlegging.

"Læreplanen er satt for deg før klassen, og jobben din er å bare veilede barna gjennom leksjonen, gi veiledning, smiler og tonn oppmuntring," sier hun.

Brumbaugh sier at programvaren QKids er enkel å bruke. Enda bedre, det har søte animasjoner og spill som bidrar til å holde barna engasjert.

Dessuten, fordi QKids lærere veileder a gruppe av barna hjelper elevene ofte hverandre ut, og viser hverandre de riktige svarene, som i et klasserom.

"Dette er en av hovedgrunnene til at jeg gikk med QKids," sier Brumbaugh. Hun hadde forsket på en rekke steder å undervise ESL på nettet. "Å ha et faktisk [virtuelt] klasserom skaper en mer produktiv læring og slik positiv energi som er vanskelig å skape på egen hånd."

QKids lærere får betalt i slutten av hver måned. Avhengig av din lærerbedømmelse (du er klassifisert av foreldre og studenter), tjener du mellom $ 16 og $ 20 i timen.

Så langt, sier Brumbaugh at hun bare har hatt en positiv opplevelse gjennom QKids.

"Elevene er hardt arbeidende, nysgjerrige og lyser opp i klasserommet med sine smiler," sier hun. "Klassetid går faktisk fort, og det eneste jeg kan se er noen ganger at jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til å bruke med dem!"

Å søke om å bli en ESL lærer gjennom QKids, starter med fyller ut fem minutters online søknad.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun studerte kort tidig barndomsutdanning på college, men klasserommet viste seg stressende. Undervisning gjennom en skjerm høres mye mer tiltalende.

Skrive Inn Din Kommentar