Penger

Målets laveste lønn er å øke (igjen) - denne gangen til $ 11 / time

Målets laveste lønn er å øke (igjen) - denne gangen til $ 11 / time

Midt i minimumslønnen, som går ut i byer over USA, tar Target ledelsen - igjen.

Selskapet annonserte denne uken at det ville øke minimumslønnen for sine arbeidere til $ 11 i timen i oktober, et år etter den første økningen til $ 10 i timen i 2016. Og det stopper ikke der - Target tar sikte på å øke sin minste lønn til $ 15 en time innen 2020.

Økningen gjelder for de 100.000 eller så årlige arbeidstakere Mål planer å ansette i oktober. (Score!)

"Target har alltid tilbudt markedet konkurransedyktige lønninger til våre lagmedlemmer," Target formann og konsernsjef Brian Cornell sa i en pressemelding. "Med denne siste forpliktelsen vil vi gi enda mer meningsfylt lønn, samt verktøyene, trening og støtte laget vårt trenger for å bygge sine ferdigheter, utvikle seg profesjonelt og tilby den tjenesten og kompetansen som setter Target apart."

Dette kunne ikke komme til en bedre tid for arbeidstakere. En Penny Hoarder-analyse viste at minimumslønnsjobber ikke lenger er bare for tenåringer. Faktisk er andelen 16- til 24-åringer som arbeider med minimumslønn på sitt laveste punkt på over ti år.

Og bare prøv å finne en rimelig leilighet på minimumslønn.

Med Minimum Wage Hike, Target er virkelig å drepe spillet i år

Nyheten om Targets mindstelønnsøkning kommer i en tid da vi ikke trodde det var mulig å elske et varehus lenger.

Denne måneden lanserte Target sitt eget vinmerke, California Roots, som klokker i på $ 5 - mer enn Two-Buck Chuck, men definitivt Penny Hoarder-verdig.

(Psst, her er hvordan du gjør det enda billigere ...)

Kjeden har også nylig annonsert det senket prisene på tusenvis av varer, fra bleier til razors, og gjort det lettere for kunder å se hva som er til salgs på det tidspunktet.

Hold det opp, Target. Vi er nesten klare til å tilgi deg for at kredittkortbrudd. Nesten.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar