Penger

9 Summer Jobs for Lærer: Hvordan tjene ekstra penger når skolens ut

9 Summer Jobs for Lærer: Hvordan tjene ekstra penger når skolens ut

Mens mange av oss drømmer om å ha sommermånedene, foretrekker noen lærere å bruke sine ferier for å tjene ekstra penger.

Arbeide om sommeren kan hjelpe deg med å holde undervisningsevnen skarp, og du kan til og med lære noen nye ting - helst med noen andre som legger regningen.

Du finner ingen mangel på sommerjobber for lærere eller lærere. Mange av disse mulighetene gir deg litt sommer fleksibilitet og beskjeden inntekt uten langvarig engasjement. Når sommeren er over, kan du gjenoppta dagjobben uten å måtte bekymre deg for å slutte eller holde en ny jobb.

Klar til å finne din nye sommerjobb?

Lær i en annen innstilling

1. Lær engelsk som andre språk

Ønsker du å styrke dine læringsferdigheter mens du tjener noen ekstra penger? Se etter muligheter til å veilede engelsk som andrespråklig (ESL) studenter lokalt og online.

Se etter store bedrifter i ditt område som kan flytte utenlandske ansatte til byen din, og spørre om de trenger en frilans ESL-veileder for å hjelpe sine medarbeidere til å lære opp sine språkkunnskaper. Eller gå online og koble deg til studenter over hele verden gjennom nettsteder som GoFluent og I Speak U Speak.

Vernetta R. Freeney, grunnlegger av kvinner er Gamechangers og en lærer ved en lokal college i Houston, funnet ESL veiledning var mer enn bare å tjene ekstra penger.

"Jeg fikk et utsides perspektiv på hvordan virksomheten drives i land rundt om i verden," sier hun. "Unødvendig å si, jeg lærte sannsynligvis så mye, om ikke mer, fra elevene jeg lærte enn hva jeg ga til dem. I tillegg var lønnen stor, og det var en fleksibel tidsplan. "

2. Undervis i utlandet

Hvorfor begrense søksjobsøkningen til USA? Du finner mange gode muligheter for lærere å jobbe i utlandet i sommermånedene. "Kvalifiserte og erfarne lærere er svært etterspurt på skoler og organisasjoner i utlandet (spesielt de i utviklingsland), sier Jessie fra Go Overseas.

Mens betalte kortsiktige stillinger kan være vanskelig å komme forbi, er frivillige programmer, spesielt de som lærer engelsk, rikelig i visse regioner i verden - pluss, du kommer til å reise. Noen programmer vil selv betale for utgiftene dine. Go Overseas lister massevis av frivillige læringsmuligheter i utlandet.

3. Selg dine leksjonsplaner online

Jeg elsker muligheter til å utnytte det du allerede har for passiv inntekt. Du har allerede gjort arbeidet. Hvorfor ikke få mest mulig ut av det?

Ta de leksjonsplanene, regnearkene og de skrivbare du har opprettet i løpet av skoleåret, og last dem opp til et nettsted som lærerlærere. Du vil tjene 60-85% av hvert salg av dine utdanningsressurser. Og dette er en mulighet som kan fortsette å gi ekstra inntekt året rundt uten ekstra arbeid.

"Jeg selger bare digitale produkter, så jeg trenger ikke å sende noe," sier Meredith O'Neill, en mellomskole lærer som selger sine ressurser på nettstedet. "Salg og overføring av arbeidet mitt skjer automatisk. Betalingen går direkte til min PayPal-konto etter at TPT tar sin kutt. Det er svært enkelt når butikken din er opprettet og arbeidet ditt er lastet. "

4. Arbeid på en sommerleir

Hvis du elsker det store ute, bør du vurdere å få en jobb på en sommerleir.

Forfatter Amanda Simkin tilbrakte tre somre som jobbet på en sommerleir i løpet av hennes åtte år med undervisning. "Å jobbe i en sommerleir er en god supplerende jobb, fordi noen ganger vil du bare komme seg bort fra klasserommet (som det du kan støte på sommerskolen) og samhandle med barn på en mer morsom og avslappet måte", sa hun forklarer.

Slik anbefaler hun deg å finne en jobb.

"Jeg lærte om åpninger gjennom muntlig, men i dag kan du bruke sosiale medier, for eksempel Park District, Facebook, til og med Craigslist for å finne åpninger," sier hun. "Et annet flott sted å finne utdanningsspesifikke jobber er skolefjær." Du kan også sjekke med din lokale YMCA, samfunnsorganisasjoner og kirker.

5. Tjen penger på lokal turisme

Hvis du bor i et populært reisemål, er det flere måter du kan dra nytte av sommermengden.

6. Kjør med Uber eller Lyft

Noen reisende foretrekker å gå eller ta en tur over leie av bil. Men de kan fortsatt ha en tur fra flyplassen til hotellet, eller hjemme om natten fra en lokal hotspot.

Kjøring med Uber eller Lyft kan hjelpe deg med å tjene ekstra penger på fritiden, og du kan logge på for å hente arbeid som du vil.

Å bli en sjåfør er et godt alternativ for de som ønsker en fleksibel sidejobb.

"Hvis du jobber flere timer, kan du tjene mer penger, men hvis du vil ta en pause og ikke kjøre i noen dager, så er det også bra," sier Harry Campbell, The Rideshare Guy.

7. Lei ut kjørebanen din

Ingen ønsker å bekymre seg for å mate en meter mens du er på ferie.

Hvis du bor i nærheten av et aktivitetssenter eller stadion, kan du leie utkjørselen din ved hjelp av nettsteder og apper som JustPark eller MonkeyParking - eller gå på grunnskole og legg inn et "Parkerings" -skilt foran huset ditt. Du kan bare tjene $ 20 per dag, men $ 20 er $ 20!

8. Lei ekstra plass i huset ditt

Fikk et ekstra soverom? Lei ut et rom til reisende på Airbnb - eller hvis du er ute av byen for en helg eller lengre, leier du hele stedet.

9. Bli en lokal turguide

Hvis du kjenner til alle de varme stedene og skjulte perler i byen eller nabolaget ditt, bør du vurdere å bli en lokal turistguide. Det er en fin måte å nyte været, naturen og godt selskap (forhåpentligvis) mens du tjener litt ekstra penger.

Vil du jobbe i sommer?

Når det gjelder sommerjobber som lærer, tenk utover det vanlige barnevakt og landskapsarbeid.

Se etter muligheter til å nyte nye opplevelser, dele din kompetanse og møte nye mennesker, samtidig som du tjener ekstra penger.

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å legge til disse koblingene kan vi holde lysene på The Penny Hoarder HQ, noe som gjør det mye enklere å spille shuffleboard etter en lang dag med avtale-søkende!

Angie Nelson har vært en virtuell assistent og seriel blogger siden 2007, da hun tok sin fremtid i egne hender og fant en måte å unnslippe bedriftsbåsgården. Besøk arbeidet hjemme hjemmehustru å lære om flere muligheter til å tjene penger mens du holder din personlige frihet.

Skrive Inn Din Kommentar