Penger

Kaptein Tydelig: Nye grader ville elske en jobb som tilbyr studentlån hjelp

Kaptein Tydelig: Nye grader ville elske en jobb som tilbyr studentlån hjelp


I en profesjonell verden hvor oppstart er høydepunktet for bedriftskulturen og løftet om fordelene regjerer øverste, synes det å være denne myten at unge ikke vil være fornøyd med en jobb med mindre de har tilgang til et ølkjøleskap og et air hockeybord .

(Full avsløring: Vi har begge her på The Penny Hoarder HQ, og de er ganske bra.)

Likevel, som en ganske ny grad selv, kan jeg tenke på noen flere fordeler og fordeler som jeg verdsetter mer enn snacks og spill - ting som en sjenerøs 401 (k) kamp og omfattende helseforsikring.

Men ifølge en ny undersøkelse fra folket over ved Millennial Personal Finance, er det en annen fordel nylige grader er etter - og det er ikke nødvendigvis det første som kommer til hjernen når du tenker på tradisjonelle 9 til 5 fordeler.

Er Student Loan Assistance den heteste siden 401 (k) s?

Undersøkelsen av 500 nyutdannede studenter med studentlånsgjeld som jobbet på heltid, fant det unge fagfolk er villige til å avstå fra mange tradisjonelle ansattes fordeler til fordel for studielån tilbakebetaling programmer.

Faktisk viste resultatene at en relativt signifikant 23% av respondentene sa at de frivillig ville gi opp helsepenger til fordel for arbeidsgiverbetalt studielåns tilbakebetaling. En annen 38% sa at de ville gi opp tannhelsepenger hvis det betydde at arbeidsgiveren ville hjelpe med sine tilbakebetalinger, mens 33% sa at de ville gi opp pensjonsytelser for samme fordel.

Undersøkelsen fant også det 46% av de unge fagfolkene sa at de ville fratatt betalt avgang hvis det innebar at de kunne utnytte studielånsassistansen - som gir mening. Det er ofte vanskelig for unge å vikle seg rundt å betale inn pensjonskonto eller spare på reise når de stirrer ned på et fjell med studentlånsgjeld.

En midlertidig løsning for et varig problem

Den gode nyheten for grads er at studielånsutbetalingsfordeler faktisk begynner å dukke opp rundt den profesjonelle verden. Faktisk, 19% av de undersøkte sa at de for øyeblikket mottar tilbakebetaling av studielån i noen form fra arbeidsgiveren - og trenden ser ut til å vokse.

Tidligere Google-ansatte Laurel Taylor lanserte i 2016 en tjeneste som har som mål å hjelpe bedrifter å tilby tilbakebetaling av studielån til sine ansatte. Taylor hevder at denne arbeidsoppgaven oppfordrer unge arbeidere til å holde seg fast, og dermed redusere jobbsøkende trenden vi ser i den profesjonelle verden i dag.

Ikke overraskende sa 84% av de siste grader som ble undersøkt av Millennial Personal Finance, at de sterkt ville vurdere et tilbud om en annen jobb hvis arbeidsgiveren tilbys en studielånsfordel.

Noen eksperter hevder imidlertid at dette nye systemet er som å sette en båndhjelp på et kulehull - at roten til problemet er kostnaden for høyere utdanning, ikke en ungdoms evne til å betale ut massiv gjeld på en opplæringslønn .

Likevel synes studielåns tilbakebetaling som en arbeidsplassytelse ikke å stoppe når som helst snart. En ny regning som ble introdusert i kongressen tidligere i år, har til hensikt å gjøre skattefritak for lånet tilbake, mye som 401 (k) planer, for å gjøre den nye arbeidsplassen mer attraktiv for både arbeidsgivere og ansatte.

Så selv om det ikke er noen langsiktig løsning på det underliggende problemet med den oppblåste kostnaden for høgskolen, ser det ut til at begrepet arbeidsgiverassisterte lånebetalinger fortsetter å holde seg fast - og til noe er gjort om roten til problemet, kan jeg Ikke si at jeg skylder unge mennesker for å finne ut de mest fristende fordelene.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar