Penger

4 Startups Ansette folk til å jobbe hjemmefra (ingen gale tekniske ferdigheter påkrevd!)

4 Startups Ansette folk til å jobbe hjemmefra (ingen gale tekniske ferdigheter påkrevd!)

Redaktørens notat 9/22/16: Programmer er ikke lenger akseptert hos Boutnow, Inc eller SketchDeck, men vær ikke frykt! Det er mange andre fantastiske jobber fra hjemmet som er tilgjengelige på vårt nettsted! Pass på å abonnere, slik at du kan finne ut mer fjerntliggende jobber så snart vi legger inn dem.

Å gå inn i oppstartindustrien er drømmen, ikke sant?

Mange har fantastiske fordeler (inkludert gratis Kindles - hva ?!), solid lønn og fleksible timer. I tillegg er det jobb-hjemme-stillinger i massevis, med mye plass til å vokse.

Noen ganger er jobbsøkene for gode til å være sanne - til du kommer til kvalifikasjonene - som kan inkludere forstyrret teknologisk jargong og ukjente akronymer.

Derimot, Vi fant fire jobb-fra-jobben åpninger ved oppstart - og de krever ikke for mye teknisk kunnskap.

4 Åpne jobb-fra-start-oppstartsprosjekter

Det er på tide å komme inn på hip startup verden - og jobbe hjemmefra. Disse fire selskapene har åpne stillinger du kan være kvalifisert for.

1. Kundesuksesspesialist på ShopStorm

Hørt av Shopify? Det har å gjøre med shopping - plattformen hjelper bedrifter (tenk: de små) å navigere i vannet i markedsføring, betalinger og frakt.

Cue ShopStorm, som tilbyr apper på Shopify App Store.

"ShopStorm er dedikert til å bli en verdsatt partner for e-handelsbutikken din," heter nettstedet. "Vårt mål er å bygge apper som gir en flott brukeropplevelse, og deretter støtter helgen ut av dem ..."

Det er her selskapets kundesuksesspesialister kommer inn - og det er på jakt etter en.

Du vil hjelpe kundene med å løse problemer og svare på eventuelle spørsmål. Men det er ikke alt. Oppføringen sier at du vil få hendene skitne med litt av alt, inkludert installering og endring av kode, å hjelpe med utgivelser på apper og overvåkning av sosiale medier.

Oh, og emojis og GIFs oppfordres til kommunikasjonsformer. (Oppstart, har jeg rett?)

Men ikke panikk hvis du ikke føler deg helt kvalifisert. ShopStorm er vert for en 60-dagers bootcamp før du starter som en heltidsbetalt ansatt.

Selv om en bestemt "konkurransedyktig" lønn ikke er nevnt, sier en representant fra ShopStorm at teamet er åpent for å forhandle med søkere basert på erfaring. Plus, fordelene er Rått.

Som medlem av dette fleksible, hjemmekino-teamet får du 15 dager med betaltid per år - pluss helligdager og noen få spesielle firmaer. Du vil motta medisinsk, tann- og synsforsikring og en pensjonsplan som er tilpasset bedriften.

Fordi du skal jobbe hjemmefra, får du et godtgjørelse for å lure ut hjemmekontoret eller leie et samarbeidsrom.

Også inkludert? En programvaregodtgjørelse, personlig utviklingsgodtgjørelse og en Kindle - for å hjelpe deg med å lære, selvfølgelig.

Søk på jobben i dag, slik at du kan starte 60-dagers bootcamp ASAP.

2. Social Media og PR på SubtleTV

Dette nettstedet deler trending videoer.

Virkelig, det er alt jeg kan fortelle deg, men jeg ønsket å inkludere konserten fordi Det er en deltid, jobb-fra-hjemme-stilling og betaler $ 400 i måneden, ifølge den virkelige annonsen.

Det ser ut til at SubtleTV jobber for å utvide sin sosiale media-tilstedeværelse og lansere sin nye app, og den trenger din hjelp. Du bestemmer dine egne timer - men merk at jobberoppføringen ikke sier hvor mange timer Du vil bli forventet å jobbe.

For å søke, besøk Indeed - pass på å sende alle sosiale medierprofiler du har klarte i fortiden.

Vi forteller deg om vi finner ut mer detaljer.

3. Social Media Content Writer på Boutnow, Inc.

Du vil kanskje skynde deg og søke om denne stillingen før resten av internett gjør det.

Boutnow er en mobilappstart - lanserer snart - spesialiserer seg på viral memes. Du vet de bildene med morsomme bildetekster som blir delt over hele Facebook.

Som innholdskritiker jobber du med å skrive morsomt og overbevisende innhold for memes, noe som betyr at du trenger litt kunnskap om hva som skjer i popkultursverdenen.

Du bør ha litt erfaring i komedie (improvisasjon er applaudert) og beskriv deg selv som kreativ, ambisiøs, organisert og lidenskapelig om sosiale medier (tenk: Snapchat, Instagram og Facebook).

Du starter i deltid på en fleksibel tidsplan og tjener $ 10 i timen. Du kan jobbe hjemmefra eller på college. For å søke, må du selvsagt lage en meme, så gjør deg kjent med memegenerator.net.

4. Webkvalitetssikring på SketchDeck

For to år siden lanserte to gutter dette selskapet for å løse det de så på som mangel på muligheter for rask, høy kvalitet design.

Nå vokser laget. Det ansetter for en rekke stillinger, men vi fant en fantastisk jobb-fra-hjem mulighet som en webkvalitetssikrings person. (OK, så jeg la til "person" -delen.)

Som denne personen, du vil gjøre $ 40,000 - $ 60,000 i året - fra sofaen din (eller hjemmekontor).

Ditt ansvar? Gjennomgå alle prosjektforespørsler og designe arbeid for å avgjøre om laget kan klare det. Hvis så, flott! Hvis ikke, løs problemet. Du vil jobbe med kunstdirektøren og samhandle direkte med klienter.

Det er en hel liste med krav, men her er noen bemerkelsesverdige:

  • Vær interessert i kreative designprosjekter
  • Ha sterke skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
  • Arbeid under deadlines mens multi-tasking
  • Har litt kunnskap om webutvikling (responsiv design, nettside testing metoder og mer)

Derimot, SketchDeck er fleksibel med disse kravene: "Hvis du er sulten å lære, vil vi gjerne høre fra deg," forteller oppføringen.

Så hvorfor ikke søke? Du har ingenting å tape!

Finn flere åpne jobber ved å likne vår nye TPH Jobs-side på Facebook.

Din sving: Har du noen gang jobbet for oppstart før? Hva var det som?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar