Penger

Disse 5 tilskuddene ble laget spesielt for å hjelpe kvinner til å starte virksomheter

Disse 5 tilskuddene ble laget spesielt for å hjelpe kvinner til å starte virksomheter

Hvis jeg kunne utvikle det perfekte produktet, ville jeg starte en bedrift.

Det ville trolig ha å gjøre med mat. Ideer inkluderer lavkarbon sjokolade som faktisk smaker godt, organisk slurpe eller en vin-og-ost-pakke - du vet, allerede sammenkoblet.

Men jeg har ikke penger for det. Jeg vet heller ikke noe om næringsmiddelindustrien - men det er ikke meningen.

Men kanskje du har tid - og den perfekte forretningsplanen - men trenger bare penger for å presse deg?

Eller har du en bedrift du sliter med å komme deg unna? Motstå et høyrentelån eller gi en del av makten til en investor?

Å søke om et virksomhetsbidrag kan være din perfekte løsning. Jeg skrev en annen post som forklarte innkjøpene og tilskuddene til virksomheten, og hvordan de er som gratis penger.

Mange tilskudd imøtekommer ulike demografi, og fordi jeg handler om å styrke kvinner, utarbeidet jeg en liste over seks tilskudd til kvinnelige eide bedrifter.

5 småbedrifter til kvinner

Hvis du er en kvinne som har en bedrift eller ønsker å starte en, ta en gander på disse tilskuddene.

Hvis søknadsvinduet ikke er åpent ennå, sett inn en påminnelse. Du vil gi deg deg god tid til å lage den perfekte applikasjonen og få en konkurransefortrinn.

1. #Girlboss Foundation Grant

Tildelt to ganger til kvinnelige gründere som jager sine kreative drømmer - inkludert design, mote, musikk og kunst - #Girlboss Foundation Grant ærmer fremoverplanlegging.

Hvis valgt av Sophia Amoruso og hennes utvalg, Du vil vinne $ 15.000 og forretningseksponering gjennom #girlboss kanaler.

Søk nå for å være berettiget til vårens pris. Det er gratis å søke, og du trenger bare å skrive inn grunnleggende: navn, kontaktinformasjon, en beskrivelse av prosjektet ditt, hvor mye penger du trenger og et sluttmål.

2. Den Amber Grant

Hver måned gir et panel av dommere en vinner $1,000. Så, i slutten av året, er en av de 12 månedlige vinnerne kvalifisert til å vinne en ekstra $9,000.

Den fine tingen om dette tilskuddet er at du ikke trenger å bruke bedriftens språk eller fancy synonymer. Dommere ser etter lidenskapelige og hjertefylte ideer og bedrifter - fra hundevandere til vitenskapelige investorer.

Igjen, søknaden er enkel: navn, selskap og andre grunnleggende. Du skriver bare noen få setninger om virksomheten din, hva du vil gjøre med pengene og eventuelle andre kommentarer du tror vil hjelpe deg til å skille deg fra hverandre.

Merk: Det er en $ 15 søknadsavgift, men det er helt verdt det hvis du vinner.

3. Halstead Grant

Denne årlige bevilgningen tilbys kun kvinner i smykker-making virksomheten. Søknadsfrist for årets stipend er 1. august.

Vinneren mottar $ 7.500 og et $ 1000 shopping gavekort til Halstead, som selger engros smykker forsyninger.

Andre fordeler inkluderer et trofé (best del, sannsynligvis) og en tur til selskapets hovedkontor i Arizona.

Søknaden er enkel - grunnleggende informasjon pluss kort og lang svar spørsmål.

4. Idea Café Small Business Grants

OK, så dette er ikke bare for kvinne-eide bedrifter, men flertallet av stipendens vinnere har vært kvinner, så det er verdt å nevne.

For eksempel mottok Bror og Salt bakeri eier Brittany Buonocore stipendiet i 2016. Hun eier et lite bakeri i Hamilton, New York, og vil snart utvide til en murstein og mørtel butikk.

Dette $ 1000-stipendet er for alle som kreativt løser et dagligdags problem. Det er ikke en utrolig mengde penger, men det er en god start, så hold øye med når det nyeste programmet blir lagt ut.

5. InnovateHER: Innovating for Women Business Challenge

Dette er et unikt stipend for kvinner eid (eller til og med mannlig eide!) Bedrifter og tildeles de som produserer innovative produkter og tjenester som påvirker og styrker kvinner og familier.

Tidligere vinnere inkluderer en app for å finne barnevakt, et program som leverer ferske ingredienser til døren din eller en Bluetooth som ser ut som et designerarmbånd.

Og det er mye penger på spill - $ 70.000. Første plass får $ 40.000, andreplass vinner $ 20.000 og tredje plass tar hjem $ 10.000.

Datoer for den neste utfordringen har ikke blitt lagt opp ennå, men det er ingen inngangsgebyr, så ikke nøl med å søke.

Hvis du er nølende med å hoppe rett inn, se etter din lokale US Small Business Administration-sponsored Kvinner Business Center. Der kan du snakke med en mentor om en rekke emner.

Lykke til, damer!
Carson Kohler (@CarsonKohler) er en personale forfatter på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar