Penger

Vil du jobbe hjemmefra? Disse 76 selskapene leier ekstern arbeidere

Vil du jobbe hjemmefra? Disse 76 selskapene leier ekstern arbeidere


Hvem vil ikke jobbe hjemmefra? Ikke mer pendling, evnen til å jobbe i pyjamas og, best av alt, ingen veileder peke over skulderen din. I tillegg, når du er ferdig med arbeidet ditt, er arbeidsdagen ferdig! Du trenger ikke å sitte til klokka 5 eller 6 bare for å sette i ansiktet tid.

Mange mennesker blir frilansere til dels for å dra nytte av arbeidsmuligheter, men ikke alle ønsker å ta på seg det ekstra arbeidet og risikoen for å være egen sjef. I dag skal vi se på en annen slags jobb-hjemme jobb: selskaper som ansetter eksterne ansatte.

Hvilke typer selskaper tilbyr arbeid-fra-hjemme-alternativer?

FlexJobs har en ny liste over 76 virtuelle selskaper og distribuerte lag, og et raskt blikk på denne listen avslører en rekke bransjer og selskaper som er klare til å ansette eksternt arbeidere, blant annet:

  • Codebusters, et helsetjenester dataselskap som hjelper sykehus og andre helsepersonell spore pasientdata
  • Hope Street Group, en ideell organisasjon fokusert på sosial endring
  • Evolving Wisdom, et nettbasert utdanningsselskap som hjelper folk med å oppnå personlig vekst

Du ser mange programvarefirmaer på denne listen, men det er også muligheter innen helse, utdanning, skriving / publisering, webutvikling, markedsføring og mer. Ta deg tid til å utforske FlexJobs-listen og se om noen av disse selskapene er i din bransje og kompetanseområde.

Hvordan får du en jobb-hjemmefra jobb?

Å få en jobb-fra-hjem-jobb er som om å få noen annen type jobb: Du må besøke selskapets nettside, lære å søke om ledige stillinger og sende inn søknaden din.

Hjelp deg selv ved å skanne dine sosiale nettverk for personer som jobber i eksterne jobber, spesielt hvis de er i lignende næringer. Be dem om å snakke om en typisk ekstern arbeidsdag og ferdighetene de bruker for å fullføre jobbsansvaret og kommunisere med andre teammedlemmer. Det er de ferdighetene du vil demonstrere når du søker om din egen jobb-hjemme-jobb.

Du kan også bruke denne FlexJobs-listen som en måte å lære hva slags erfaring som kreves for en ekstern jobb i din bransje. Hvis du for tiden jobber på en oppføringsnivå, kan du for eksempel se på jobbkravene for jobber som er ett nivå over deg og finne ut hvordan du får ferdigheter og erfaring som disse jobbene trenger.

Klar til å lære mer om disse selskapene? Sjekk ut hele listen på FlexJobs.

Din sving: Bruker bedriften din fjernbetjening? Hvilke råd har du for folk som søker jobb-hjemme-jobb?

Skrive Inn Din Kommentar