Penger

En drømjobb for kanadiere: Få betalt $ 20.000 for å gå på camping hele sommeren

En drømjobb for kanadiere: Få betalt $ 20.000 for å gå på camping hele sommeren


Er du en kanadisk som elsker camping og reiser? Vil du bli betalt for å gjøre det? Da har Woods en drømjobb for deg.

Utstyret for utendørs utstyr ansetter to "Woods Explorers" for å vandre gjennom Canadas backcountry denne sommeren - og de skal betale dem $ 20.000 hver. Denne jobben er i utgangspunktet den kanadiske ekvivalenten av Backpacker Magazines beste jobb noensinne.

Hvis du er valgt for stillingen, er Trans Canada Trail din lekeplass og kontor i fem måneder i sommer. Trans Canada Trail inneholder 17 000 km av ulike stier som går fra Vancouver Island til toppen av Nordvest-territoriene til Newfoundland, men når stien er ferdig i juli 2017, vil hele stien strekke seg 24 000 km (ca. 14 900 miles ) fra kysten til kysten til kysten. Hvem ønsker ikke å tilbringe en sommer som vandrer over et helt lands viltområder?

I løpet av sommeren av eventyr, vil du tilbringe tid på sentrale steder og landemerker underveis. Selvfølgelig er det ikke en ferie. Som utforsker vil du bli forventet å formidle dine erfaringer til et bredt publikum gjennom bilder, videoer og skriftlig innhold.

Siden Woods ansetter to personer for å fylle rollen, er du velkommen til å søke som en del av et par eller som en person. Du reiser med din medforsker og jobber som et lag, så du kan foretrekke å søke med en partner eller venn.

Jobbdetaljer

Når du har valgt, vil du tilbringe fem måneder med å reise langs Trans Canada-stien med samarbeideren din, og sette deg av den 12. mai og innpakke den 30. september. Forvent å jobbe seks dager i uken, da Woods ønsker å klemme så mange eventyr inn i kort sommersesong som mulig. Du vil gjøre ganske mye å kjøre, og sannsynligvis til og med noen som flyr for å nå fjerntliggende destinasjoner.

Før du treffer veien, vil du delta i et ukes treningsprogram hvor du lærer om Woods-merkevaren og -produktene, samt utrustes med en hel garderobe med merkede klær å bære under eventyret.

Selvfølgelig er det ikke alt som spilles. Du må dele reisen med verden, lage videoer, ta bilder og skrive journalposter underveis. Siden du vil være en Woods-ambassadør, bør du kunne representere merkevaren godt og skildre positiv energi, dele tips og triks med forbrukere, og gi produkt tilbakemelding til selskapet. Forventer også noen få administrative oppgaver, for eksempel sporingskostnader og rapportering av dem raskt.

Ja, du får faktisk betalt å gå på camping

Mange mennesker ville være mer enn glade for å bare ta denne turen av livet som kompensasjon. Men det er mer. Til gjengjeld for din fem måneders konsert vil du motta en $ 20.000 lønn og en potensiell $ 2000 bonus etter vellykket gjennomføring av prosjektet.

I tillegg betaler selskapet alle reiseutgifter, inkludert transport, overnatting og en $ 300 per døgn for hver person per uke for mat og diverse utgifter. Selvfølgelig får du også rikelig med merkede klær.

Krav og kvalifikasjoner

Woods søker folk med en tørst etter eventyr som liker å utforske utendørs i alle værforhold. Du bør være komfortabel med en rekke utendørs ferdigheter, inkludert fotturer, klatring, padling, portaging og svømming, men avansert nivå ferdigheter er ikke nødvendig. Selskapet kan gi veiledninger for noen av de mer tekniske aktivitetene.

Som utforsker vil du planlegge og undersøke turen, koble deg til lokale eksperter underveis og lage innhold som folk vil dele. I tillegg ønsker Woods folk som vil være gode representanter og ambassadører for deres merkevare. Du bør ha en dyp respekt for det naturlige miljøet og være komfortabel med å være "isolert i det store utendørs for et par uker av gangen."

Savvy sosiale medier brukere oppfordres til å søke, og media eller PR erfaringer er en bestemt ressurs. Å kunne kommunisere på mer enn ett språk er også en ønsket ressurs, så sørg for å markere den i søknaden din. Du må være minst 18 år gammel for å søke, og du må være en kanadisk bosatt.

Du bør være komfortabel og spent på å skape og dele kvalitetsinnhold, inkludert skriving, bilder og videoer. Og selvfølgelig bør du være personell og i stand til å komme sammen med andre ganske bra, siden du vil tilbringe fem måneder i et telt med din nye medforsker.

Hvordan søke

Lag og send inn en 60-sekunders video som forteller firmaet hvorfor du er den beste kandidaten, pluss din CV, gjennom Woods 'nettsted innen 17. april. Du kan også inkludere opptil fem bilder, samt et kort avsnitt som beskriver hvorfor de burde plukke du, og siden både fotografering og skriving er viktige aspekter av jobben, vil du være klok til å ta deg tid til å legge disse brikkene til din søknad.

Når selskapet vurderer alle søknader, vil de holde intervjuer live eller via videokonferanse. Hvis du ikke har råd til å reise for et intervju, ikke bekymre deg. Woods vil betale opptil $ 1500 av utgiftene dine for å delta i andre intervjuintervjuer hvis du er invitert.

Din sving: Skal du søke om å være en utforsker? Vil du ha denne typen jobb?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar