Penger

Du vil ikke tro hvor mye du kan tjene ved å samle tapte golfballer

Du vil ikke tro hvor mye du kan tjene ved å samle tapte golfballer

Blant hendelsene som involverer golfball dykkere i Florida, er det et angrep av en 11 fot alligator som koster offeret hans skulder. Deretter er det historier om dykkere bitt av giftige slanger og snapping skilpadder i golfbanedammer.

Hvem vil ha en jobb med slike risikerer? Kan være du ville en gang du skjønner du kan Gjør hundrevis av dollar daglig til å jobbe i golfballgjenoppretting. Som en bonus, du ikke må gjøre det i landet av alligatorer.

Tusenvis av millioner golfballer går tapt hvert år i USA, for det meste i golfbanens vannfarer. Når de gjenopprettes og rengjøres, selger disse brukte ballene seg for så lite som seks cent engros og opptil $ 1 eller mer detaljhandel. Det er en $ 200 millioner industri, og en golfball dykker kan gjøre $ 100.000 per år, ifølge Golf.com.

For den typen penger, kan du ikke bry deg om å komme inn i en dam, i det minste ikke om det er i Wisconsin eller Maine om sommeren.

De to typer Golfball Recovery

Dykking er hvordan du tjener mest penger, fordi det er mer effektivt enn andre metoder for golfballgjenoppretting. En god dykker kan finne 3000 baller per dag. Eller, hvis du er Forest Rothchild, som ble etterfulgt av et lokalt nyhetsbesetning, 9000 baller om dagen. Han får 7 til 10 cent per ball, og selskapet han jobber for, betaler også kurset for hver ball gjenopprettet. Med andre ord, gjorde Rothchild et sted mellom $ 630 og $ 900 for den dagen.

Men det tar litt seriøs forberedelse og arbeid for å gjøre det bra. For det første må du være sertifisert dykkere. Det nødvendige utstyret vil koste deg litt. Og du må være klar til å jobbe under farlige forhold, spesielt hvis du opererer i sør. Posene med baller du drar rundt under vann og til slutt løfter inn i kjøretøyet, kan veie opp til 80 pund.

Hvis dette høres ut som for mye trøbbel, kan du vurdere ikke-dykkemetoden for å samle golfballer.

For å komme i gang, kjøp en golfball rake med et langt håndtak for å nå ut i dammer fra kysten. Det er også et produkt som heter "Golf Fisherman", som du kaster ut i dammer og trekker deg tilbake (forhåpentligvis full av baller) ved hjelp av et vedlagt tau. Du kan komme i gang med verktøy som disse for under $ 50, og du kan til og med holde føttene tørre (til raken blir sittende fast). Du vil ikke samle de brukte ballene så fort som dykkere gjør, men du kan fortsatt gjøre litt ekstra penger, spesielt hvis du selger dine funn på riktig måte, noe som bringer oss til ...

De to måtene å Cash In som Golf Ball Retriever

Engros kjøpere avtale bare i store mengder. Golfball Monster, for eksempel, kjøper minst 5000 baller om gangen. Hvis du jobber som en uavhengig entreprenør for Underwater Golf Ball Recovery, får du betalt ukentlig for det du samler inn, men så sender du ballene dine til dem i mange 15.000 eller mer. Vanligvis vil du bli betalt mellom 6 og 12 cent per ball som selger dem engros. Hvis du er god til å samle, kan det legge opp til hundrevis av dollar daglig.

Hvis du ikke er en dykker, eller du ikke finner mer enn noen få hundre baller om gangen, kan du vurdere å selge de brukte golfballene selv. Selv om noen gjør dette på loppemarkeder, er den beste måten trolig å selge dem på nettet. Hvis du ser etter brukte golfball auksjoner på eBay akkurat nå, vil du finne mange av dem. Ignorer "buy it now" -prisene og se på de faktiske budene. Ved å undersøke dette, på den første siden av resultatene så jeg 36 Callaway Hex Control brukt golfballer med 13 bud, det høyeste på $ 25. Selgeren betaler $ 9,99 fraktkostnad.

Å få 70 cent per ball i stedet for 7 cent gjør det litt mer interessant hvis du har å gjøre med mindre mengder. Og brukte Titleist golfballer selger for opptil $ 1,50 hver på eBay. Du kan også samle alle dine verste baller og selge dem som "hit" eller "shag" baller som brukes til kjøreøvelser. Du vil bare få 5 til 10 cent hver for disse, men du vil selge dem i grupper på 300 til 600. Hvis du kan finne og rengjøre 250 på en dag, med noen gode merker i god stand og noen ikke, kan du kanskje selg dem alle for $ 150 på eBay.

Golf Ball Recovery Tips

Din største utfordring i denne arbeidslinjen vil være overbevisende en golfbane for å la deg redde baller i sine dammer. De beste kursene har allerede ordninger med dykkere, så prøv mindre kurs eller se etter samlingspunkter like utenfor kurset hvor baller kan lande i vann eller tykk vegetasjon (og hvor du lovlig kan samle dem). Vanligvis er en golfbane betalt 6 til 10 cent for hver ball reddet, eller betalt med en del av kulene, etter rengjøring.

Hvis du jobber som entreprenør for en av de store antrekkene som kjøper brukte golfballer, vil de hjelpe deg med å ordne med golfbaner. Ikke vær en "poacher" og snike på kurs om natten. Mennesker er noen ganger arrestert for golfball poaching.

Når du samler dem, må golfballer rengjøres, og de kan være ganske slimete hvis de har vært under vann i mange år. Skyll dem med en slange, og så suge dem i bøtter med varmt såpevann i et par timer. Bruk en scrub børste og filler for å fullføre rengjøringen. Sorter dem etter merke, modell og tilstand, fordi det er slik du vil selge dem.

Hvis du ikke vil bli våt i det hele tatt, kan du nærme deg en golfboll gjenoppliving dykker og kjøpe brukte baller å selge.Tilbyr noen få pennies mer per ball enn han vanligvis får engros, og så forhandler dem på eBay for en fin fortjeneste.

Andre kilder til brukte baller inkluderer rummage salg, venner som ikke lenger golf, og hvor som helst du kan få dem billig. Å betale for produktet kan bety at du gir mindre fortjeneste per ball, men du vil også bruke mindre tid i vannet og rengjøring.

Din sving: Kjenner du noen som har samlet og solgt brukt golfballer? Har du? Fortell oss dine historier i kommentarfeltet nedenfor.

Skrive Inn Din Kommentar