Penger

Merkelig Business # 7: "Pizza duftende stearinlys"

Merkelig Business # 7: "Pizza duftende stearinlys"

Møt Hart Main. Han er den 14 år gamle gründeren som setter resten av oss til skamme. Alvor.

Main i grunnleggeren av Man Cans, et oppstartsselskap som allerede har solgt 9000 av hans manlige duftende stearinlys og tjent ham utseende på I dag Vis og en funksjon i entreprenør Blad. Nevnte jeg at han er 14?

Main sier at han fikk ideen etter å ha drillet søsteren sin om glitrende duftende stearinlys og trodde det ville være kult hvis det var noen manligere dufter som pizza og bacon. Og det er akkurat det han gjorde; lanserer et online imperium som nå selger 9 forskjellige lys, inkludert gress, kaffe, smuss og sagflis.

Det er så kult ide, men heldigvis for meg, er leiligheten min allerede permanent duftet som pizza og kaffe (med et snev av våt hund), så jeg trenger ikke å lyse en "mannskanne". Hei, kanskje våt hund kunne være hans neste stearinlys?

Dette er virkelig definisjonen av en hjemmevirksomhet. Lysene er laget rett ut av familien kjøkkenet, og de bruker gamle suppe bokser som beholderen. I mellom Algebra-klassen går Main over innkjøpsordrer, og enhver fritid familien har, er dedikert til å fylle bestillinger og produsere nye lys.

Jeg tror at leksjonen vi kan lære fra Main er at nøkkelen til å ha din egen virksomhet er rett og slett, slutte å tenke på det og gjøre det! Så mange av oss bruker vår tid til å tenke på hvor flott det ville være hvis vi var selvstendig næringsdrivende når halvdelen av kampen virkelig overbeviser oss selv om at vi allerede har ferdigheter til å starte en bedrift. Jeg mener, hvis en 14 år gammel gutt kan gjøre det ...

Besøk Hart Mains nettsted: Man-Cans.com. Eller sjekk ut resten av vår rare forretningsserie.

Hvis du vil ha virksomheten din, eller hvis du har en ide for vår rare forretningserie, vennligst send oss ​​en epost til [email protected] Thanks!


Skrive Inn Din Kommentar