Penger

Vil du bli betalt til Binge-Watch TV? Netflix kan ha en jobb for deg!

Vil du bli betalt til Binge-Watch TV? Netflix kan ha en jobb for deg!

Hvis ideen om den perfekte dagen er en Oransje er den nye sort maraton etterfulgt av a Walking Dead maraton, har du nå en flott unnskyldning når venner (eller din mor) spør hva du har gjort med tiden din:

Du trener for din nye karriere.

Netflix annonserte nylig at sitt kontor i London er ute etter å ansette en ny tagger - noen som ser på filmer og TV-serier og identifiserer passende tagger for å hjelpe dem med å kategorisere dem, som "sports komedie" eller "drama med sterk kvinnelig ledelse". Disse taggene tillater Netflix å presenterer deg med underholdningsgenrer, du kan finne interessant, ned til et latterlig spesifikt nivå (dvs. "Cool Mustaches" eller "Canadian Made-for-TV Movies").

Det er riktig; Du kan få betalt for å se Netflixs streaminginnhold (ofte før den er tilgjengelig for allmennheten) på egen hånd og i ditt eget hjem. Vil du jobbe fra sengen din i pyjamas? Helt akseptabelt.

Hvor mange jobber kan si det?

Hva det er å være en tagger for Netflix

Selvfølgelig er det ikke alle PJ og popcorn. Som Greg Harty, en av de første taggerne da Netflix opprettet posisjonen tilbake i 2006, kan du fortelle deg at det krever en anstendig arbeidsetikk - i det minste hvis du vil unngå å bli en 700 pund hermitt som aldri kommer ut av sengen.

Harty snakket nylig med TODAY Money om de daglige realiteter som å være en tagger. Hans arbeidsdager kan være åtte til 10 timer lange, noe som gjør at han kan se og merke tre til fire filmer om dagen. Han har en arbeidsstasjon utstyrt med to skjermer og en ergonomisk stol.

Mens han vet at det er det som mange vil vurdere en drømgig, sier han, "Jeg husker at jeg jobber og ikke slacker av." Noen ganger blir rumpen nummen og øynene hans blir uskarpe. Gitt, disse er neppe de verste arbeidsfaren du møter, men det er viktig å huske at dette fortsatt er en jobb, selv om det er en av de morsommere.

Kvalifikasjoner for jobben

Hvis du er interessert i å bli en tagger, må du demonstrere at du har et analytisk sinn, et øye for detaljer og en "dyp forståelse av filmer og TV-programmer", som Todd Yellin, direktør for produktinnovasjon for Netflix, fortalte Digital Spy.

Hvis du har en grad i film og TV, opplever å jobbe for et produksjonsfirma eller har skrevet plot synopses før, det vil også hjelpe deg med å skille seg ut. Og du kan forvente å bli testet for å bevise at du kjenner dine ting.

Hold øynene dine skrællet for fremtidige jobber

Taggergigget er for øyeblikket kun åpent for personer i Storbritannia og Irland, og noen tror det kan innebære strengt britisk opprettet innhold. Men Netflix har også amerikanske taggers, og som det fortsetter å rulle ut nytt innhold, kan det teoretisk sett være på utkikk etter mer i fremtiden.

Hold deg innstilt på Netflix-arbeidsbrettet, og se på denne videoen. Selskapet opprettet for UK / Ireland jobben for mer informasjon om jobben du kanskje en dag kan gjøre selv:

Din sving: Tror du at du har det som trengs for å være en Netflix-tagger?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar