Penger

Ski All Day, Live Rent-Free og Gjør $ 19 / Hour denne vinteren: Søk om denne jobben i Vail

Ski All Day, Live Rent-Free og Gjør $ 19 / Hour denne vinteren: Søk om denne jobben i Vail

Er du utendørs og en god sjåfør? Vil du ha en søt jobb fra oktober til april?

Hvis du noen gang har drømt om å tilbringe en vinter omgitt av pittoreske, snødekte fjell, ski og skøyter til ditt hjerte innhold, kan dette være den perfekte muligheten for deg.

Byen i Vail, Colorado er ansette drivere for sin flåte med busser for skisesongen 2015-2016 - og konserten kommer med en solid timelønn og noen alvorlige fordeler.

Få betalt for å være en skiskole

Du vil kjøre buss rundt feriestedet, og bringe folk fra hoteller og hytter til skiheisen. Det er en heltid, 40-timers jobb, men som en ny sjåfør begynner du å jobbe for det meste netter og helger, noe som betyr at de strålende dagslystidene er alle dine.

I tillegg, siden busstjenesten går fra kl. 5.30 til kl. 2.30, vil du sannsynligvis til slutt kunne velge de rette skiftene for deg, enten du er en tidlig fugl eller en nattugle.

Arbeidet kommer med tilgang til betalt medarbeiderboliger, pluss et nordisk skipass, et skøyterpass, og ditt valg av enten et feriested eller slutten av sesongen.

Plus, med en startlønn på $ 19 i timen, får du rundt $ 3000 i måneden - uten å måtte betale leie.

Vår egen senior skribent Susan Shain, en ekspert i sesongmessige jobber som jobbet på en ski bakke i Breckenridge, Colorado i tre årstider, sier opplevelsen er "Amazing."

"Hvis du elsker ski eller snowboard og møter interessante mennesker, anbefaler jeg på det sterkeste å jobbe en sesong i fjellet!"

Her er en titt på hvordan det er å bo og jobbe i Vail:

Slik kvalifiserer du for jobben

Selv om de foretrekker at du har et nåværende kommersielt førerkort, er Vail villig til å trene den riktige søkeren, gitt at hun har en ren kjøreoppføring.

Fordi byen er fokusert på kundetilfredshet, er tidligere gjesteservicer den viktigste kvalifiseringen - gjør deg klar til å spille opp relevant relevant detaljhandel eller kundeservice arbeid du har gjort!

Selvfølgelig må du også forplikte seg til å bo og jobbe i Vail for oktober-april skisesongen.

Klar til å pakke dine ski?

Gå videre til byen Vail's nettside og søk på nettet. Deretter pakker du vesker - og legger på ullsokker og håndvarmere!

Din tur: Vil du jobbe i en skisted? Hvis du har hatt en lignende jobb, fortell oss om det i kommentarene!

Jamie Cattanach, en junior forfatter på The Penny Hoarder, er en eventyrer som bor i St. Petersburg, Florida. Den eneste gangen hun noen gang gikk på ski, slo hun ned kaninhellingen - ansiktet først.

Skrive Inn Din Kommentar