Penger

Nyt å delta i konkurranser? Disse uvanlige konkurranser tilbyr gode priser

Nyt å delta i konkurranser? Disse uvanlige konkurranser tilbyr gode priser

Ja, det ville være fint å vinne et lotteri eller en million dollar-konkurranser, men oddsen for å vinne et Powerball-lotteri er 1 på 175 millioner, og Publishers Clearing House sier at oddsene for å vinne sine store premier "har en tendens til å ha odds for å vinne i hundrevis av millioner. "

Så du må være ekstremt heldig å vinne lotterier, som er helt basert på sjanse. Men konkurranser, som ved juridisk definisjon krever noen ferdighet, er en annen sak.

Hvordan tjene penger ved å skrive inn konkurranser

Bare spør Matthew Fletcher, som delte sin historie om Free Money Finance. Mens han spiste Sabra hummus, la han merke til en konkurransemelding på beholderen. Selskapet spurte brukere av deres produkt for å gjøre reklame om det. Fletcher dro ut kameraet sitt, skutt en video og vant en tur til Middelhavet pluss et års forsyning av hummus.

Det var da han bestemte seg for at han kunne betale ned sin gjeld ved å skrive inn flere konkurranser. I de ni månedene før han skrev innlegget hans, han vant konkurransekontanter og premier på totalt $ 12 338. Mye av det kom fra å gjøre videoer. Fletcher sier:

En av mine beste kilder til gevinster har vært fra nettsiden Tongal. De er et kommersielt etableringsnettsted. Gjennom dem har jeg vunnet over $ 11.000 ved å sende inn konsepter og reklame for Benjamin Moore, Lipton Iced Tea, Mattel og Robert Half.

Men han kom også inn i alle andre konkurranser. For en måtte han gjette kostnaden for å sende en utstoppet tiger, og for en annen måtte han designe et hestemessig bursdagsfest for jenter.

Fletcher anbefaler å lese reglene nøye og delta i konkurranser som passer best til dine ferdigheter eller interesser. Han advarer om at konkurranser som krever at du får stemmer, kan få deg til å bli utryddet fra familie og venner "for å fortsette å dirigere dem om å stemme."

Angi uvanlige konkurranser - de som kan ha færre personer i løpingen - kan også hjelpe dine sjanser til å vinne. Her er noen ideer for å komme i gang:

Gresskar-voksende konkurranser

Disse konkurransene, sammen med gresskarene, blir større hvert år. I en nylig konkurranse vant en bonde i Rhode Island $ 15 500 for et gresskar som veide inn på over 2.000 pounds! Vanligvis vil prisen være bare $ 5 500, men den ekstra $ 10 000 var for å bryte den tilsynelatende umulige entonbarrieren. Det monsteret av et gresskar vant på Topsfield Fair i Massachusetts, men du finner lignende konkurranser rundt om i landet.

Det er også gresskar-carving konkurranser, som den på ThisOldHouse.com. Last opp et bilde av din opprettelse, og du kan få et gavekort på $ 500. Hvem ville trodd du kunne tjene penger med gresskar?

Ugliest Dog Contest

Du har kanskje sett noen av disse deltakerne dukker opp på kveldsnyheter, fordi verdens uglieste hundekonkurranse har eksistert i mer enn 25 år. Den siste vinneren tok hjem en $ 1500-premie. Den "dyktighet" her er i riktig presentere din stygge mutt.

Ugliest Face Contest

Hvis hunden din er for søt for en stygg hundekonkurranse, du kan prøve for en premie for stygghet! Men det tar dyktighet å vinne tittelen på verdens uglieste ansikt, fordi det innebærer "gurning", en teknikk som forstyrrer ansiktet ditt til noe skummelt og ukjent. Den siste vinneren, en mann i Kina, er kjent i lokale medier som "Konge av deformerte ansikter". Hans premie: $ 10.000.

Se etter stygge ansiktskonkurranser rundt om i verden. Nylig var det enda en stygg ansiktskonkurranse på nettet som betalte en $ 500-premie.

Kone-bærende konkurranse

Denne konkurransen, opprinnelig en finsk tradisjon, har blitt holdt på søndagsflodskistedet i Maine i 15 år, ifølge den offisielle Sunday River-nettsiden. For å vinne må du være den raskeste til å bære din kone (eller betydelig andre) gjennom et 278-hulls hindringskurs som inkluderer en bratt skråning og gjørmete vann. Prisen er din vekt i øl og en dollar beløper fem ganger vekten (i pund) av din kone.

Tips: For en større fortjeneste, spør kona til å drikke en kvart vann før du blir veid inn. Disse to pundene vil legge til $ 10 til prisen når du vinner.

Ost-rullende raser

Den tradisjonelle ostevalsen på Cooper's Hill i Gloucestershire, England var så farlig, den ble suspendert i mange år før arrangørene tok det tilbake i 2014. Det er ikke klart om vinneren får mer enn et ost og eventuelt en sykehusregning , men på den kanadiske osten Rolling Festival vinnere tar hjem osten og et $ 500 gavekort. De får også to ski sesongkort for Whistler Blackcomb, skianlegget hvor arrangementet finner sted.

Fantasy Fishing Contest

I motsetning til konkurranser der du faktisk skal fange fisk, med FLW Fantasy Fishing, blir du hjemme og lager din drømmeteam av konkurrenter som deltar i ulike fiskearrangementer. Når lagmedlemmene tar en premie, får du poeng. Få nok poeng og du kan vinne en av 50 premier som tildeles. En nylig vinner tok hjem $ 10.000.

Konkurranser du kanskje vil unngå

The weirder konkurranser kan være morsomt - i det minste å se. Men noen ganger kan de være farlige. Her er noen eksempler på konkurranser du kanskje vil unngå.

Shin-Kicking Contest

Denne langtidskonkurransen i England involverer deg og din motstander sparker hverandre i skinnene. Au! Og det ser ut til at den siste vinneren bare fikk en liten sølvkalke å ​​bringe hjem, sammen med en mulig ødelagt tå.

Insect-Eating Contest

Det var en stift på TV-programmet "Fear Factor," men å spise insekter kan være farlig. En mann døde nylig under en bug-spise konkurranse i Florida. Det er ikke klart hvor mange kakerlakker og ormer han spiste, men hadde han vunnet og overlevd, alt han ville ha fått var en python.

Hot Dog Eating Contest

Forbes rapporterer at Nathan's Famous International Hot Dog Eating Contest har eksistert i 99 år. Organisasjonen Major League Eating styrer mer enn 50 konkurrerende spisebegivenheter, så disse konkurransene har sikkert blitt populære.

Men Fox News rapporterer at Joey "Jaws" Chestnut måtte spise 61 hotdogs (med boller) for å vinne årets konkurranse. Det kan ikke være sunt. Så igjen, kanskje det er verdt helserisikoen; Forbes sier at Chestnut går inn i rundt 25 spisekonkurranser per år og gjør over 200 000 dollar årlig fra "hobbykort, utseende avgifter og andre sponsorinntekter."

Hvordan finne konkurranser

Hvis du vil legge inn noen konkurranser, uvanlige eller ikke, og du søker på nettet for "konkurranser" eller "liste over konkurranser" får du en mengde konkurranser nettsteder. I stedet er Google "liste over konkurranser -flytninger" (symbolet "-" ekskludert konkurranser).

Du kan også søke etter bestemte nisjer etter dine ferdigheter. Legg året til å utrydde mange gamle resultater. For eksempel, søk etter "sportskonkurranser 2015" eller "fotokonkurranser 2015", og resultatene vil inkludere noen relevante hendelser som har tidsfrister i 2015. For å finne de mer uvanlige, kom jeg inn i "interessante konkurranser 2015" og resultatene inkluderte disse:

Innovasjonskonkurranser: Det er mange premier tilgjengelig i konkurranser for oppfinnelsesideer.

Rube Goldberg Machine Contest: I denne klassiske konkurransen som er åpen for studenter fra middelskolen gjennom høyskolen, bygger deltakerne utførlige og morsomme maskiner for å gjøre enkle ting.

GW Business Plan Konkurranse: Denne konkurransen, med den nyeste tidsfristen i begynnelsen av 2015, gir deg mulighet til å presentere ideen din for et nytt forretningsprosjekt. Den tilbyr mer enn $ 100.000 i premiepenger.

Eyewear Design Contest: Design et bedre par briller og vinn 2.000 euro (ca $ 2500) for første plass, 1.000 euro for andre eller 500 euro for tredje.

Det var også poster konkurranser og skrive konkurranser, og disse var alt fra bare første side av resultatene.

Din sving: Tror du at du kan vinne penger i en av disse konkurransene?

Skrive Inn Din Kommentar