Penger

Skarpere dine ferdigheter og tjene mer penger: Udemys toppkurser er bare $ 15 denne uken

Skarpere dine ferdigheter og tjene mer penger: Udemys toppkurser er bare $ 15 denne uken

En sidevasling er en spennende måte å tjene ekstra penger eller letthet til å jobbe for deg selv.

Mange kreative, entreprenørlige sjeler bruker energien til nyttår som en katalysator for å starte en ny hobby-, sidestil eller frilans karriere og tjene ekstra inntekt.

Hvis dette er på listen din for 2016, og du fremdeles prøver å finne ut nøyaktig hvordan du kommer i gang, er Udemys Last-Chance Resolutions Sale for deg.

Nettstedet har kuttet prisen på tusenvis av kurs ned til $ 15. Den normale prisen for disse kursene varierer fra rundt $ 100 til oppover på $ 300, så besparelsene er ganske utrolig.

Bruk koden LETSGO2016 ved kassen for å få kurset ditt til $ 15 før salget avsluttes 23. januar klokka 6.00. Stillehavet.

Her er noen interessante sidevifter du kan takle i 2016, med de bestselgende utemy-kursene som kan hjelpe deg med å komme i gang:

1. Webdesigner eller utvikler

Ultimate Web Designer og Developer Course: Bygg 23 prosjekter!

$ 15 (var $ 297)

Enten du bare har startet i karrieren din, er du en designer som ønsker å finpusse programmeringskoteletter eller en programmør som ser etter designhensyn, dette kurset lovende en omfattende utdanning.

2. Ebay Selger

Hvordan gjorde jeg $ 100 000 mitt 1. år som selger på Ebay

$ 15 (vanligvis $ 299)

Du kan bruke eBay til å tjene inntektsarbeid som arbeider hjemme deltid, eller til og med gjøre en heltidsinntekt.

Instruktør David Vu tjente $ 100 000 i sitt første år som selger på eBay, og han deler hemmelighetene sine i dette topprangerte forretningskurset på Udemy.

Lær hvordan du konfigurerer og optimaliserer en eBay-butikk, grunnleggende om drop shipping, hvordan du skalere virksomheten din og mer. Du kommer til å få en snakk på baksiden av Davids virksomhet.

3. App Developer

Den komplette IOS 9 utviklerkurs - Bygg 18 Apps

$ 15 (normalt $ 199)

Vil du opprette og markedsføre apper i Apples App Store?

Dette kurset har et seks ukes format (selv om du har levetidstilgang til alle leksjoner for utemy-kurs). På den tiden lærer du å bygge markedsførbare apper til Apples nyeste mobiloperativsystem.

Lær hvordan du lager apper med Xcode 7 og Swift 2.

4. Fotograf

Photography Masterclass: Din komplette guide til fotografering

$ 15 (var $ 297)

Dette fotokurset er designet for nybegynnere - selv om du ikke har et fancy kamera.

Lær hvordan du bruker grunnleggende fotograferingsteknikker for å ta flotte bilder, finne kunder og tjene penger som selger bildene dine. Leksjoner gir også oversikt over bruk av ulike kameraer og utstyr.

Du kan komme i gang i din fotograferingskarriere eller sideløpet gjennom dette kurset ved hjelp av et smarttelefon, speilfritt eller DSLR-kamera.

5. Yoga Lærer

Yoga Lærer Verktøykasse: Korrigeringer og Justeringer

$ 15 (var $ 49)

Ønsker du å gjøre din kjærlighet til yoga til en ny hustle eller en ny karriere?

For praktiserende lærere eller avanserte yogier som ønsker å komme inn i undervisning, vil dette kurset vise deg hvordan du gir den beste veiledningen til elevene dine i løpet av en klasse.

6. Musikkprodusent

Musikkproduksjon 101 - Lag musikk på datamaskinen!

$ 15 (var $ 97)

Dette er en trinnvis, nybegynner kurs på musikkproduksjon ved hjelp av den digitale lydprogramvaren Ableton. Kurset lover å "ikke bare lære elevene hvordan man kan tappe inn i potensialet til en datamaskin, men også for å bidra til å lette den kreative prosessen."

Hvis du vil komme i gang med gratis programvare, kan du prøve dette kurset for å lære å redigere lyd ved hjelp av Audacity, til salgs for $ 15 fra $ 199.

7. Ebook Publisher

Lær og tjene: Lag passiv inntektsførende e-bøker og kurs

$ 15 (var $ 149)

Bruk dine eksisterende ferdigheter, kunnskap og kompetanse for å tjene penger!

Dette kurset går deg gjennom hvordan du forsker, lager og markedsfører digitale informasjonsprodukter som e-bøker og online-kurs.

Den beste delen om å selge digitale produkter er at du bare må sette inn arbeidet en gang for å tjene penger over tid. Når du har opprettet et produkt, kan du begynne å markedsføre og selge den og tjene stort sett passiv inntekt - frigjøre deg for å takle andre mål i år!

Din sving: Planlegger du å starte en sidelust i år? Hvilke kurs anbefaler du å komme i gang?

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Tross alt, han er på vår favorittmynt.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer.

Skrive Inn Din Kommentar