Penger

Nyt Undervisning Kids? Start en forretningsveiledning hjemme-skoleelever

Nyt Undervisning Kids? Start en forretningsveiledning hjemme-skoleelever

Vi husker alle de dagene da vi ville elsket å bli hjemme fra skolen. Men hva skjer når du bor hjemme betyr det at du må gå på skolen?

For mange familier som velger hjemmehøgskolen, blir frokostbordet slått til et gigantisk skrivebord når frokosträtter er ryddet. Brødre og søstre trekker opp en stol og venter på leksjonen til å starte. Mens en forelder ofte håndterer undervisningen, er det ikke alltid tilfelle.

Med mer enn fire års erfaring med å undervise i forskjellige hjem, er jeg her for å gi deg insiderens oppgave om hvordan du kan få betalt for å undervise hjemmehøgte studenter i en rekke innstillinger - selv uten lærerattest.

Hva er hjemmeskole?

Hjemmeundervisning blir ofte en dårlig rap som et substandard alternativ til offentlig skole. Men årsakene foreldrene velger å hjemme-skolen er ganske variert. Noen, frustrert med offentlige skoler, bestemmer seg for at de vil ha mer kontroll over hva og hvordan barna lærer dem. Andre, uavhengig av deres meninger fra tradisjonelle skoler, velger å hjemskole på grunn av reiseplaner - tenk misjonærer og militære familier.

Noen foreldre velger hjemskolen for å gi begavede studenter mer tid til å fokusere på forsøk som kunst, musikk eller friidrett, mens andre vil at barna skal utforske emner i sitt eget tempo. Foreldre til barn med spesielle behov trekkes ofte til hjemmeundervisning fordi noen føler at de bedre kan imøtekomme deres barns behov hjemme.

Er hjemmeskole juridisk?

"Ja! I alle 50 landene kan foreldre lovlig lære barna sine hjemme uten undervisning eller sertifisering, sier The Home School Legal Defense Association (HSLDA), en advokatgruppe for hjemmeskolefamilier. Men vær oppmerksom på at hver stat er annerledes i forhold til hvordan de håndterer spesifikasjonene av hjemmeopplæring. HSLDA State Laws siden har informasjon for hver stat.

En annen stor ressurs er HomeschoolCPA, hvor CPA Carol Topp tilbyr en rekke ressurser, inkludert artikler, bøker, gratis webinarer og en podcast. Hun skisserte noen av statens statlige lovvariasjoner i et gjesteblogg innlegg:

  • For eksempel, i min Ohio state må vi registrere navnet på noen, utenfor foreldrene, som utdanner våre barn. Så det er lovlig, men registrert.
  • I noen stater lærte jeg at det ikke er lovlig å homeschool andre folks barn. For eksempel sier homeschooling lover i Wyoming: "Et instruksjonsprogram som tilbys til flere familieenheter, utgjør ikke et hjemme-basert utdanningsprogram."
  • Enkelte stater tillater en begrenset mengde ikke-overordnet ledeteknikk. I New York må hoveddelen av undervisningen komme fra foreldrene. For eksempel, hvis noen andre homeschools dine barn i to dager, må du for homeschool minst tre dager.
  • Georgia og flere andre stater tillater foreldre å ansette en veileder for ekstra hjelp. Pennsylvania lov sier foreldrene er homeschool supervisor, som ikke nødvendigvis betyr læreren, men forelder er ansvarlig.

Før du blir for begeistret for denne nye muligheten, sørg for å sjekke regelverket for staten din for å sikre at du er på høyre side av loven.

Privat veiledning vs opplæringsprogrammer

Du må ta en avgjørelse før du begynner: Vil du veilede privat eller lære for et opplæringsprogram (noen ganger kalt "berikelse" -programmer)? Hvert alternativ har sine fordeler og ulemper.

Privat veiledning betyr færre studenter, noe som betyr mindre administrativt arbeid (dvs. gradering og registrering). Imidlertid er du vanligvis ansatt for å lære en rekke emner. For eksempel kan jeg på ett år lære algebra, latin, anatomi og fysiologi, amerikansk litteratur og geografi til samme student. Privat veiledning betaler vanligvis per time ($ 13 til $ 20 per time i gjennomsnitt, ifølge en kilde).

Undervisning på et opplæringsprogram kan imidlertid ofte være mer lønnsomt dersom programmet ditt betaler per student - flere studenter tilsvarer mer penger per time (noen ganger opptil fem ganger mer enn privat veiledning). I motsetning til veiledning for en familie, tar opplæringsprogrammer deg vanligvis til å undervise et bestemt emne til et bestemt karakternivå. For eksempel underviser jeg fem engelskspråklige gymnasier for et slikt program.

Imidlertid betaler ikke alle opplæringsprogrammene sine lærere. Noen programmer kjører som co-ops, hvor hver forelder lærer en klasse i bytte for at programmet avstår eller diskonterer barnets undervisning. (Hvis du er foreldre hjemme-skoling barna dine, kan dette være en fin måte å holde dine egne kostnader nede.)

Slik markedsfører du tjenestene dine

Enten du velger privat veiledning eller opplæringsarbeid, vil du begynne å annonsere de fagområder eller karakterer du føler deg mest kvalifisert til å undervise.

Jeg fant min lengste løpende hjemmeskoleklient på Craigslist. Jeg løp på mange svindlere underveis, men etter tre år med denne familien kan jeg ærlig si at det var verdt trøbbel. Jeg har også funnet gigs ved ganske enkelt å forlate mitt navn og nummer på et lokalt hjemme-skole opplæringskontor. Finn opplæringsprogrammer i ditt område ved å søke etter navnet på byen din og "hjemmeopplæringsprogrammer" på Google (eller Bing).

Et annet alternativ er å studere hjemskoleforeninger i ditt område.Å komme i kontakt med lederne av disse hjemmegruppene kan ofte hjelpe deg med å få kontakt med medlemmer som kan være på utkikk etter en veileder.

Hvis du ikke har lykke til å slå ut på egen hånd, bør du vurdere å registrere deg med en online veiledning byrå som Tutor.com, Care.com eller WyzAnt. De fleste av disse selskapene vil ta en kutt for seg selv, men det er fortsatt en fin måte å komme i gang og få verdifull erfaring for å hjelpe deg med å lande neste konsert.

Mitt insiderråd

Og nå for de insider tipsene jeg lovet deg. Her er det jeg har lært i fire år med undervisning og veiledning hjemme-skolere.

Fokus på videregående emner

I min erfaring er det mye lettere å lande opplæringsgratulerer på videregående skole. Hvorfor? Hjemmeskole foreldre føler seg mer komfortable undervisning grunnskole konsepter som alfabetet, tillegg og subtraksjon. Men de samme familiene velger ofte å ringe i forsterkninger når det gjelder høyere nivå matematikk, vitenskap og engelskkurs; fremmedspråksklasser; og valgfag eller anrikningskurs. (Klikk for å tweet denne ideen.)

Hvis du er i stand til å undervise i disse fagene, vil du sannsynligvis ha en lettere tid å finne kunder:

  • Matte: pre-algebra, Algebra I, Algebra II, kalkulator, geometri
  • Vitenskap: fysikk, biologi, kjemi, fysikk
  • Fremmedspråk: Spansk, fransk, tysk, latin, etc.
  • Berikelse: visuell kunst, utøvende kunst, musikk, drama

Vær kreativ

Som med enhver entreprenør-stil virksomhet, to nøkkler til suksess er forfremmelse og kreativitet. Når det gjelder markedsføring, prøver jeg å tilby rabatter (som en ledig time i klassen) for henvisninger. Jeg prøver også å utvide en multi-student rabatt hvis en familie har mer enn ett barn de vil at jeg skal jobbe med.

Det hjelper også å være kreativ om hvor du holder klassene dine. Mange familier vil at du skal undervise i deres hjem, spesielt hvis de har yngre barn i tillegg til elevene dine. Jeg lærer også fra mitt hjem, på biblioteker, i kaffebarer og til og med over Skype (min personlige favoritt).

Gi gode referanser

Å stole på barna sine er en stor avtale for foreldrene. Vær forberedt på å gi referanser og eventuelt fullføre en bakgrunnskontroll. Jeg har alltid gitt en liste over referanser, både tidligere klienter og andre som kan garantere mine ferdigheter og troverdighet.

Vis din evne og erfaring

Demonstrer dine veiledningsevner og relatert erfaring til dine potensielle arbeidsgivere. Selv om dette er din første veiledningsgig, tenk på hva du tar med til bordet. Du kan ikke holde en Ph.D. i utdanning, men du har sannsynligvis verdifull opplevelse i de fagområdene du vil lære.

For eksempel, hvis du pleide å være sykepleier, kan du være den perfekte passformen som vitenskapslærer for en videregående skole som ønsker å være lege. Og mine høyskole engelsk studenter elsker det faktum at jeg også er forfatter! Din troverdighet er ofte basert mer på praktisk erfaring enn på grader du holder, og dette gjelder spesielt i hjemmeskolearenaen.

Så hvis du løser for "x" eller fikser kommasplater, er ideen om moro, ta en pakke med røde penner og tenk på å bli en hjemmeskole lærer eller veileder.

Leah Thayer er en Nashville-basert forfatter og lærer. Hun tilbringer sine hverdager ved å dele sin kjærlighet til det skrevne ordet med elevene hennes og hennes helger møte med lokale forfattere som deler sin lidenskap for å skrive.

Skrive Inn Din Kommentar