Penger

Villig til å selge noen klær og sko? Du kan tjene $ 1000 per år

Villig til å selge noen klær og sko? Du kan tjene $ 1000 per år


Er skapet ditt rotete med topper, kjoler, sko, vesker og tilbehør du aldri har på deg? I stedet for å la dem ta opp plass og samle støv, gjør dem til kontanter ved å selge dem på Tradesy.

Den gjennomsnittlige selgeren på nettstedet bringer inn rundt $ 1000 hvert år, fortalt Tradesy CEO Tracy DiNunzio USA i dag, mens en av de beste selgerne raker i nærmere 1 million dollar.

Hvis disse tallene fikk deg til å begynne å sortere mentalt gjennom skapet ditt for potensielt salg, så er det du trenger å vite.

En opptatt markedsplass for damemote

DiNunzio opprettet Tradesy som et sted for kvinner å selge brukte klær, vesker, sko og tilbehør online. Og fashionistas elsker det: Tradesy sannsynligvis har mer enn 7 millioner medlemmer innen utgangen av dette året. På en gitt dag, den oppførte varemerkenes verdi utgjør en svimlende $ 300 millioner. For tiden fokuserer nettstedet på kvinners moter, men det planlegger å utvide seg til herreklær i nær fremtid.

Mens du enkelt kan ta klær og tilbehør til en lokal varehus eller selge dem på eBay, tilbyr Tradesy et par fordeler. Nettstedet fokuserer utelukkende på mote, noe som gir en mer luksuriøs shopping opplevelse. I tillegg, mens mange forsendelsesbutikker tar 50 eller 60% provisjon på salget, er Tradesys kutt bare 9% hvis du bruker inntektene dine mot et Tradesy-kjøp, eller 11,9% hvis du foretrekker å betale ut.

Slik bruker du handler

Først skur skapet ditt, spør venner eller handle lokale butikkbutikker for å finne gode (fortrinnsvis navnemerker) elementer å selge.

Ta et bilde av hvert element med smarttelefonen og skriv en kort beskrivelse. Nettstedet vil anbefale en pris for hvert stykke, men du er fri til å overstyre sitt forslag og angi din egen pris. Det er alt som trengs, og oppføringen din lever vanligvis innen 30 sekunder - selskapet sammenligner prosessen med å legge ut på Instagram.

Når en vare selger, vil Tradesy sende deg et fraktpakke komplett med emballasje og en forhåndsbetalt fraktetikett.

Hvis en kunde returnerer et element av en grunn utenfor kontrollen din, slik at den ikke passet eller de ikke likte fargen, vil Tradesy håndtere alt - og du beholder inntektene dine. Den eneste gangen du trenger å tilbakebetale en kjøper, er hvis du forvrengte varen, som å notere en kjole som Lilly Pulitzer når det virkelig er en knockoff.

Hvordan tjene mest penger på handel

Når du har bestemt deg for å slå klærne i kontanter, ta noen enkle trinn for å sikre at du får mest mulig utbytte av dine varer.

Velg elementene forsiktig

Å sette inn penger på Tradesy, kan du enten sikte på å selge dyrevarer, eller du kan gå på "volum" ruten og selge mange varer.

Hvis du ikke har mange designer klær og vesker, vil du sannsynligvis gå på "volum" ruten. For å samle flere stykker å selge, bør du vurdere å spørre venner og familiemedlemmer hvis de har noe de vil at du skal selge. Trene en måte å dele fortjenesten på eller tjene en provisjon for å hjelpe dem med å selge sine varer.

Pass på at varene dine er i god form, uten skader eller flekker - spesielt hvis du kjøper varer på en butikkbutikk. Så mye som mulig, se etter merkenavn klær og tilbehør, som de vanligvis selger bedre. Mest solgte varer inkluderer Tory Burch sko, J. Crew og Lululemon klær, Gucci og Burberry tilbehør.

Ta flotte bilder

Mens Tradesy tar opp noen bilder, jo bedre er bildet til å begynne med, desto bedre er du.

Elementer ser vanligvis best ut i naturlig lys, og vises best foran et bakteppe. Ikke hold bare en veske og ta et bilde av det i din rotete stue. Ta deg tid til å legge ut et ark ved et vindu eller ute, glatt alt ut, gjør det fint og ta et bilde. For ideer om oppføring av ulike typer elementer, bla gjennom bilder på nettstedet

Skriv en klar, detaljert beskrivelse

Beskriv objektet så fullt som mulig, inkludert størrelse, designer, farge, passform og om det har tagger festet. Noen selgere inkluderer ideer for hvordan du kan style varen, slik at en genser kan bli kledd med et blyantskjørt eller kledd med jeans og leiligheter. Du vil kanskje også merke om varene dine kommer fra et røyk- eller husdyrfritt hjem, hvis det er aktuelt, da dette kan hjelpe deg med å få et salg.

Husk å merke seg om det er skade på varen, for eksempel en liten flekk eller en tåre i en veskefôr. Det kan ikke være en dealbreaker for en kjøper, men ikke å avsløre dette kan føre til en retur.

Hva kan du tjene?

Selge dyrere varer er en god måte å ha en stor lønningstid på. Nylig solgte en Cartier-klokke for $ 1,185 på nettstedet (samme klokke selger for $ 3.500) og en Celine Trapeze-veske solgt for $ 2.025 (utsalgspris: $ 2.800). Selvfølgelig har de fleste av oss ikke de dyre designelementene som ligger rundt husene våre.

Men mye av varene på nettstedet er langt mer moderat priset, for eksempel en Alice + Olivia kjole for $ 47 og en J. Crew kjole for $ 27,50. Noen av de små clutchene, totes og posene på nettstedet er bare noen få dollar.Så du må selge flere ting hvis du vil tjene mye penger, men du kan sannsynligvis tjene litt penger fra det som allerede er i skapet ditt.

Din sving: Har du solgt klær eller tilbehør på Tradesy? Vi vil gjerne høre om din opplevelse!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar