Penger

Dette sosiale nettverket vil betale deg for å legge inn statusoppdateringer og bilder

Dette sosiale nettverket vil betale deg for å legge inn statusoppdateringer og bilder

Et sosialt media nettverk som betaler deg å bruke det? For Facebook-fanatikere og Pinterest-elskere der ute, høres det ut som en drøm.

Vel, gjett hva? Den eksisterer faktisk, og navnet heter ts ?.

Tsu er en del av en nylig trend i anti-corporate social media. Du har sikkert allerede hørt om Ello, et nytt sosialt nettverk som fikk blogosphere berømmelse for å være permanent ad-free. Fra hvor jeg sitter, er å eliminere annonseinntekter fra din frie forretningsmodell som å skyte deg selv i foten før kampen. Til tross for sprøytenarkoman ser jeg ikke nettstedet hvor som helst.

Så hva med tsu? Tsu er et nettverk bygget ut fra ideen om at sosiale medier brukere er i hovedsak småskala utgivere. Hver dag lager vi opprinnelig innhold for vårt nettverk av venner og familiemedlemmer, og kuraterer eksepsjonelt innhold fra hele nettet til publikum. Nettstedene vi bruker for disse aktivitetene, tjener millioner fra annonsører som er ivrige etter å plassere sine meldinger direkte på våre digitale dørtrinn.

Med andre ord er vi produktet. Vi skaper verdien og nettstedene vi bruker, samler inn lønnene for vår innsats.

Jeg har ikke noe problem med dette arrangementet. Nettsteder som Facebook og Twitter gir meg lett tilgang til vennene mine og til og med til fremmede som jeg ellers ikke hadde mulighet til å koble til. Det er gratis og opp til dette punktet var det ikke noe bedre alternativ.

Ts? forsøker å være det bedre alternativet.

Hvordan gjør ts? Arbeid?

For å registrere deg for tsu, trenger du en invitasjon, som likner Facebooks tidlige dager. Vurder denne lenken din invitasjon.

Hver invitasjonslink er knyttet til en eksisterende profil, og aktiviteten til nye brukere bidrar til inntekter til den som inviterte dem til nettverket. Tydeligvis tjener dette som et incitament for nåværende brukere å invitere andre.

En gang inne fungerer tsu-nettverket veldig likt Facebook eller Twitter. Men her er den store forskjellen: i stedet for å holde alle annonsens inntekter, ts? beholder kun 10% av annonsenes inntekter, fordeler de resterende 90% blant brukerne i forhold til deres aktivitet. Med andre ord, hvis folk liker det du legger inn, blir du betalt for det.

Daglig annonseinntekt på nettstedet fordeles mellom brukere basert på innholdsvisninger. Hvor mye inntekt kan du forvente å gjøre?

På dette tidspunktet har jeg tjent en livsforandring på $ 0,02 i løpet av fem uker etter å ha delt fem innlegg. Det vil absolutt ikke erstatte dagjobben min, men hvis du liker å hakke pennies, vel, kan du legge til to til din stash. For å ta ut penger fra nettstedet må du samle $ 20.

Pros

Jeg er sikker på at du er enig i at dette er en fascinerende ide. Men fascinerende ideer kommer og går hele tiden. Hvorfor er tsu noe å vurdere?

1. Folk som penger

Den største grunnen er den enkleste. Folk liker penger!

Vil du foretrekke å kommunisere med vennene dine gratis eller få betalt, har de samme interaksjonene? Det er et relativt enkelt konsept. De fleste av oss, hvis vi hadde muligheten, ville ikke motsette seg å motta penger for vår Facebook-innleggsinnsats.

Folk vil alltid velge å få betalt når og hvor det er mulig. Tsu har låst på denne ideen som sin sentrale tonehøyde, og den er strålende.

2. Sammenliknende funksjonalitet

Til slutt kan tsu ikke muligens konkurrere med Facebook eller Twitter, med mindre det faktisk gir et funksjonelt alternativ. Som du ser på bildet nedenfor, er ts profilvisning og funksjonalitet nesten identisk med Facebooks tidslinje.

Hjemmesideinnmatningen er identisk med Facebooks nyhetsfeed, mens hashtags og brukerkoder brukes med Twitter-frekvensen.

Når det gjelder ren funksjonalitet, vil nettstedet trenge noe arbeid for å matche sine konkurrenter, men jeg ville anslå at 90% av brukerne ikke engang ville merke de manglende funksjonene der de skulle teste det ut.

Fungerer tsu på samme nivå for sine 10 år gamle kolleger? Ikke helt.

Er det mer enn i stand til å tilfredsstille nye brukere? Absolutt.

3. Varig potensial

Det meste av evnen til å tjene penger via tsu ligger i å være en tidlig adopter og hjelpe nye brukere å registrere seg gjennom din konto. Men hva er poenget med all den innsatsen hvis tsu-tankene på et år?

For å få denne ideen til å fungere, trenger den finansiering. Big-time finansiering.

Mens det i noen verdener er $ 7 millioner chump endring, er det fortsatt en betydelig sum for en sosial oppstart og fungerer som bevis for at investorer tar selskapet seriøst. Til sammenligning økte Twitter rundt $ 5 millioner i sin første investeringsrunde. Facebooks første runde utgjorde bare $ 500k, takket være en engel investor.

På $ 7 millioner starter tsu med mer enn noen av de vellykkede nettene.

4. Gratis markedsføring

Hvis du bestemmer deg for å ta spranget og begynner å bruke tsu, blir suksessen din direkte knyttet til merkevarens suksess. Jo mer du forteller folk om tsu, jo mer penger vil du stå for å gjøre.

Som en tidlig adopter betyr det at alle fremtidige brukere av nettverket hovedsakelig markedsfører på dine vegne. Alle vil være motiverte for å markedsføre nettstedet, fordi deres inntekter også vil være direkte korrelert med nettstedets suksess.

Tsu har i hovedsak opprettet tusenvis av små merke evangelister som fremmer nettstedet akkurat nå i håp om å skape ny inntekt.Ved å bli med, kan du indirekte sette dem på jobb for deg.

5. Viral Buzz

"Viral" er det ultimate buzzword, men når buzz begynner, kan det sikkert være effektivt.

Fra et klikk-agnperspektiv, er et sosialt nettverk som betaler deg, vanlig utro. Tenk på overskriftene.

"Det er endelig her! En Facebook som betaler deg! "

"Hvordan vil du bli betalt mens du chatter med vennene dine?"

"Disse sosiale geniene fant en dødelig feil i Twitters forretningsmodell. Du vil aldri gjette hva de gjorde neste! "

Gå videre og forvent et mer å komme. Når du leser dette, vil noen av disse overskriftene trolig ha preget ditt Facebook-feed.

Den enkle sannheten er at tsu er skreddersydd for viral markedsføring. Det har ikke slått sin skritt ennå, men det vil nok.

6. Facebooks profittmarginer er enorme

En av hovedutfordringene oppstart ansikt er begrensede ressurser. Du vet at markedslederen har det bra, men hvor bra? Er det nok å gå rundt?

Å ta et lønnsomt stykke er mye lettere enn helt å forflytte lederen. Facebooks inntjeningsrapport viser hvor stor en kake er tilgjengelig.

I det siste kvartalet 2013 ga den sosiale giganten et overskudd på $ 523 millioner, med kontanter på hånden, med en forbløffende $ 11,5 milliarder. Hvis den latterlige fortjenesten som er involvert, ikke er nok til å drive brukere direkte bort, er det sikkert nok for TS? og brukerne til nab en betydelig del av kaken.

Ulemperne

Selv om det er sikkert noen spennende grunner til å gi tsu en prøve, kan du finne deg selv nikkende mens du leser disse ulempene.

1. Du liker hva du bruker

Innse det. For alle sine problemer, fungerer sosiale nettverk som Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, etc. akkurat som du vil at de skal. De er fantastiske for å forenkle engasjement og har blitt forankret hjørnestein i det moderne liv.

Når du bruker tsu, betyr det ikke at du må slutte å bruke disse andre nettverkene, men det er heller ikke som om du har stor misnøye med måten dine nåværende nettverk fungerer på. Det er sannsynligvis ingenting som motiverer deg til å forlate Twitter til fordel for en ny plattform.

2. Tsu tilbyr ikke ny funksjonalitet

Hvorfor meldte du deg på Facebook? Det var en ny plattform som tilbyr nye måter å koble til med folk du kjente eller visste tidligere. Hvorfor ble du med på Twitter? Det ga nye nivåer av tilgang til folk du aldri ville hatt tilgang til før. Hvorfor LinkedIn?

Du får ideen. Hvert nytt nettverk som får standardstatus har tilbudt et nytt nivå av funksjonalitet til brukerne. Noe som ikke ble tilbudt av det forrige nettverket, ble tilbudt av den nye.

Ved hjelp av denne litmus-testen er tsu død i vannet. Det tilbyr ikke noe nytt; dets designere stole fullt ut på ditt antatte ønske om å tjene små mengder penger fra din sosiale aktivitet.

3. Folk har allerede satt opp leir andre steder

Hvorfor bruker du fortsatt Facebook? Hvorfor ble mormor med i Facebook i fjor?

Svaret: Alle er på Facebook

Når jeg skriver dette innlegget, har Facebook mer enn 1,3 milliarder månedlige brukere. Twitter har mer enn 280 millioner månedlige brukere. LinkedIn har mer enn 330 millioner månedlige brukere.

Sosiale nettverk er mest nyttige når alle du kjenner bruker dem. Mens tsu kan overføre nok brukere til plattformen, vil du for øyeblikket samhandle med det meste fremmede.

Skal du bli med tsu?

Du lærer om ts? i begynnelsen. Bli med nå, og du vil være i en fantastisk posisjon for å tjene penger hvis nettstedet til slutt tar av.

Hvis den ikke tar av, vil du ende opp med å bruke mye tid på å legge inn statusoppdateringer, slik at ingen kan lese, med kanskje noen få dollar å vise for det.
Selv om det er for tidlig å vite sikkert, kan det være et morsomt eksperiment - og en som kan slå opp, tjener deg mer enn bare 20 dollar i året.

Din sving: Vil du bli med tsu? Tror du det vil holde seg fast, eller vil det være et annet tillegg til listen over mislykkede sosiale nettverk?

Jacob McMillen er en erfaren tekstforfatter som liker å hjelpe folk å gjøre det de elsker og tjene penger på nettet.

Skrive Inn Din Kommentar