Penger

Dette selskapet er å ansette noen til å ta en $ 1.000.000 ferie

Dette selskapet er å ansette noen til å ta en $ 1.000.000 ferie

En ferie som koster en million dollar kan være din gratis. Vel, det vil ikke koste deg noe penger. Du vil forventes å gjøre litt arbeid for Luxury Travel Intelligence, selskapet som betaler for alt. Heldigvis vil arbeidet ditt bestå av bare å rapportere om de luksuriøse opplevelsene du har som din årlige ferie skrider frem.

En CNBC-artikkel på $ 1 million ferie forklarte:

To luksuriøse reiseselskaper-Luxury Travel Intelligence og VeryFirstTo.com-søker etter noen å ta et års, $ 1 million ferie rundt om i verden gratis. Det eneste kravet er at reisende skriver detaljerte rapporter om alle sine erfaringer.

"Det er som en hemmelig shopper," sa Amar Thapen, sjefsjef i VeryFirstToKnow.com, et nettsted som gir medlemmer først se på luksusopplevelser og turer når de starter. "Men de må være veldig kresne."

Vær en hemmelig shopper for de rikeste reisende? Det kan ikke være så dårlig arbeid. Det fikk min oppmerksomhet. Jeg leser på ...

Jobben er en del av Luxury Travel Intelligences raskt voksende virksomhet med å gi detaljerte, objektive vurderinger på high-end reiser. Mens selskapet stoler på sitt eget forskerteam og vurderinger, håper det at den nye luksusvakten vil forbedre sin forskning. Å få folk til å vurdere hverdagsturer og opplevelser på tur Advisor og Yelp kan være enkelt, men å få de rike til å vurdere toppresider er mer utfordrende.

"Noen av disse menneskene liker ikke å stenke båten," sa Thapen. "Og de liker ikke å være der ute, kritiserer offentligheten."

Jeg måtte grave litt dypere på dette for å se hvordan en person kan få jobben. Jeg gikk for å lese registreringsinformasjonen på VeryFirstTo.com. Jeg måtte registrere meg for et medlemskap, men det koster ingenting og nettstedet ser interessant nok ut (LTI, firmaet som faktisk skal ansette deg, kostnader for medlemskapet, men det var ikke krav om at du ble medlem for å søke om jobben) . Så så jeg på detaljene. Navnet på stillingen er LTI (Luxury Travel Intelligence) forsker, og hvis du er ansatt, vil de virkelig betale for inntil en million dollar i reiseutgifter for et år.

I tillegg til navn og adresse og 65 ord som forklarer hvorfor du bør velges, blir du bedt om å laste opp din CV eller CV. CV, forresten, står for curriculum vitae, et resumé av slag som burde (i dette tilfellet) gi en oversikt over dine relevante livs- og reiseopplevelser og andre kvalifikasjoner. Nevn at du er forfatter hvis det er tilfellet, siden de vil at du skal rapportere om dine destinasjoner.

Din reiserute

Du vil ha en rekke nødvendige destinasjoner, som Buenos Aires Four Seasons Hotel, hvor du vil rapportere om hvordan det er etter deres store oppussing. Las Vegas, Venezia, og flere skisteder er også på listen. VeryFirstTo.com beskriver arbeidet ditt slik:

Du vil tilbringe ett år som reiser i uber luksuriøs stil; besøker verdens mest glamorøse steder; og støtter et raffinert øye på de nyeste hotellene, restaurantene og underholdningene som hver har å tilby. Du vil også teste forskjellige luksuriøse reisemåter, inkludert yachter, jetfly og Japans Kyushi Seven Stars luksustog.

De leter etter "en veldig spesiell person", hvem skal reise incognito:

Søkere må ha følgende kvaliteter: diskret: kresne; veltalende; sosial; betydelig reise lidenskap, kunnskap og erfaring; og en god takknemlighet for mat, kultur og underholdning.

Du trenger et år uten noen annen virksomhet eller faglige forpliktelser for å gjøre dette. Fra måten det er forklart, ser det ut til at du virkelig vil være en fulltidsreisende i de tolv månedene. Først og fremst skal du gå til steder som bare åpner eller nylig er blitt forbedret. Slik beskriver de ditt "arbeid" for å gå til skisteder på reiseplanen:

Ski Resorts - sjekke ut de mange nyåpnede dekadente egenskaper, inkludert W Hotel i Verbier, L'Apogée i Courchevel og The Chedi i Andermatt.

Decadent egenskaper? Denne turen kan litt for langt ut min egen komfortsone. CNBC artikkelen bemerket det;

Den ideelle kandidaten vil være velbevandret i verden av high-end hoteller, restauranter og opplevelser, og kunne umiddelbart fortell en DRC fra 1978 fra en 2001 Lafite.

Er de bilene eller flasker vin?

Vel, noen lesere er sannsynligvis bedre kvalifisert for denne gratis milliondagsferien, så jeg vil gå ut av konkurransen. Hvis du vil søke om det, må du skynd deg. Fristen for 30. april 2014 nærmer seg raskt.

Din tur: Vil du gi opp et år av livet ditt for å ta en million dollar ferie? Fortell meg i kommentarene nedenfor hvis du skal søke om jobben ...

Skrive Inn Din Kommentar