Penger

Tenker på å kjøre en seng og frokost? Les dette først

Tenker på å kjøre en seng og frokost? Les dette først

Karen Lynch kan ikke bare unnslippe når gjestene forteller henne hvordan de ser på dagen, en rolig frokost som serverer frokost, henter vin og chatter opp ut av byens besøkende mens de slapper av på hennes seng og frokost, vertshuset på Randolph.

I virkeligheten er Karen dager langt mer hektiske enn det - mer enn hun noen gang trodde i 2011 da hun og hennes ektemann kjøpte og renoverte en så utdatert, nedslått seng og frokost i Napa, California.

De bruker nå dagene til å administrere B & Bs nettsider, svare på vurderinger, administrere sosiale medier, bokføring, fastsette alt som er ødelagt, ta forbehold, hilsen gjester, finne og ansette ansatte - listen over oppgaver går videre og igjen.

Selv om det er hektisk, elsker Karen B & B livsstilen, og har faktisk gjort en fortjeneste siden åpningen i 2012. Men ikke alle nye eier er så heldige. Inntektene og suksessene dine er avhengige av mange faktorer, inkludert plassering, hvor mye du investerer og hvor annerledes din inn er fra andre i området.

Har du noen gang drømt om å åpne en seng og frokost? Her er det du trenger å vite for å sørge for at du kjører en B & B, er riktig for deg, og å gjøre fortjeneste så fort som mulig.

Innse at det er en heltidsjobb

Hvis du vil gjøre en betydelig sum penger,å kjøre en B & B er ikke noe du kan gjøre på siden, sier John Finneran, som eier Caldwell House Bed and Breakfast i Salisbury Mills, New York. Jo, det kan du gjøre noen ekstra penger, men hvordan vil folk finne deg hvis du ikke markedsfører virksomheten din? Og hvis du ikke lager en eksepsjonell opplevelse for gjester som tilfeldigvis finner deg, er sjansene for at de kommer tilbake, ganske slanke.

John og hans kone, Dena, åpnet deres B & B for tre år siden. De kjøpte en fem-roms seng og frokost og utvidet den til 10. De kjøpte nylig tilstøtende eiendom og planlegger å legge til fire flere rom og et bankettfasiliteter.

Når de er ferdigstilt, vil deres innsats føre til inntekt som folk som leier rom som en sidegig aldri kan nå. John, en profesjonell sammenslutning av Innkeepers International styremedlem, sier hans nattlig rate for ett rom er ofte tre ganger mer enn hva tre-til-fire soverom operasjon kostnad for alle sine rom kombinert.

Poenget? Hvis du bare vil ha ekstra inntekt for å få endene til å møtes eller for å rettferdiggjøre å beholde ditt store, nå tomt familiens hjem, er det ikke riktig å åpne en B & B for deg.

Prøv før du kjøper

Før du kjøper en B & B, foreslår Karen frivillig arbeid på andre inns. Du får en følelse for hva en innkeeper dag faktisk medfører, og en god følelse for hva du gjør og ikke liker. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Hvis staten din har en B & B-forening, tenk på å bli med og ta kursene de tilbyr, anbefaler Jenn Wheaton, markedsførings- og programkoordinator for California Association of Boutique & Breakfast Inns. Dette gir deg tilgang til eksperter som kan svare på eventuelle spørsmål du har før du kjøper.

Kjøp en eksisterende B & B

Når du har bestemt deg for å kjøre en B & B er for deg, føler ikke at du må starte fra bunnen av, sier Jenn. Se etter en eksisterende bed and breakfast som trenger litt TLC, og du vil være oppe i gang - og sannsynligvis tiltrekke seg eksisterende klientell som ikke kan vente på å se hvordan du har forbedret vertshuset.

Når du kjøper, vurder stedet, sier Bruce Abney, som eier El Morocco Inn & Spa i Desert Hot Springs, California. Tenk på været, hvor mange andre b & Bs er i området og hvilke aktiviteter gjester kan nyte mens du besøker vertshuset ditt.

Bruce foreslår også å finne ut hva lokale innsatser krever og deres occupancy prosenter. Med disse tallene, kan du anslå det årlige inntektspotensialet ditt og avgjøre om du har funnet riktig sted.

Og hvis det er mulig, betal penger, sier Karen. Du vil tjene en fortjeneste mye raskere hvis du ikke har et boliglån som veier deg ned.

Vær klar til å bruke

Pengesporet slutter ikke etter at du har åpnet inn. Vær forberedt på å investere i B & B, Sier John og være proaktiv når det gjelder reparasjon og forbedringer.

Hver touch du legger til, enten det er oppvarmet badgulv eller iPads i alle rom, gjør deg minneverdig - og det vil hjelpe deg med å få mer penger raskere.

Lei stor stab

Når du markedsfører, hagearbeid, matlaging, rengjøring og fiksering det som skjer for å bryte dag etter dag, er det lett å brenne ut.

I stedet for å ta alt på deg selv, ansett medarbeiderne for de jobbene du helst ikke vil gjøre, Sier John, og fokuserer på det du elsker om din nye jobb som innkeeper. Kroen din vil blomstre, og du vil heve prisene på kort tid.

Overgå forventningene

Hvis du vil at gjestene skal komme tilbake til B & B, må du opprette verdi.

Tenk på måter å skille seg ut på. Bruce har et marokkansk tema, tilbyr spatjenester og henter en spesiell drink på sin nattlige happy hour. Gjestene elsker disse berøringene, bruker penger på de ekstra tjenestene, og husker den eksepsjonelle opplevelsen neste gang de planlegger en tur.

Kjører du en B & B for deg?

Å åpne en seng og frokost kan være en god forretningsmulighet - hvis du er klar til å investere nødvendig tid og penger. Bare vær klar over at du kan tjene penger med en gang, eller det kan ta deg to eller tre år å se fortjeneste.

Men hvis du virkelig elsker mennesker og er på utkikk etter en ny forretningsmulighet, kan du holde deg nær hjemmet, du kan bare være klar til å ta på innkeeperstituttet.

Din sving: Vil du åpne en seng og frokost?

Renee Knight er freelance skribent, blogger og redaktør som har en ny funnet takknemlighet for B & B eiere. Bli kjent med henne på ReneeKnight.com.

Skrive Inn Din Kommentar