Penger

Den nye grensen for å selge ting på nettet: Real-time-auksjoner

Den nye grensen for å selge ting på nettet: Real-time-auksjoner

Nylig snublet jeg på et nettsted som ikke bare lar deg poste / selge ting på nettet, men det gjør det i sanntid. Borte er dagene med å legge inn et element på eBay og vente i opptil 7 dager for å se om varen din vil selge: På dette nettstedet kan du i så lite som 2 minutter få vite hvor mye du vil motta!

Før du tror dette er enda en "best selling online" påstand, vurder at jeg tilbringer mesteparten av tiden min skriver og forsker på og for nettet; Jeg er ikke i ferd med å selge deg på neste kjepp som vil være her og borte før du selv finner ut hvordan du setter opp en profil på nettstedet. Jeg handler imidlertid om morsomme, enkle måter å tjene ekstra penger på en kreativ måte, spesielt hvis det hjelper deg å bli kvitt den uønskede roten som tar opp dyrebar plass i ditt hjem!

Hvis du ikke har hørt om det før, bør du ta en rask titt på Tophatter, det virtuelle auksjonshuset som har kalt seg "ordet er mest underholdende, levende markedsplass."

Etter å ha brukt noen få minutter på å se tegnefilmikonene opp og ned som den virtuelle auksjonøren beskriver varen til salgs i små, Twitter-esque bildetekster, ble jeg solgt på ideen om å bruke Tophatter til å tjene penger under mitt kommende vårrengjøring .

Hva er Tophatter?

Tophatter er et elektronisk auksjonssted hvor kjøpere og selgere kan samhandle under korte, sanntidsauksjoner av et bredt utvalg av varer som har inkludert klær, smykker, elektronikk, håndverk, innredning og til og med mat. Brukere kan sette opp profiler for å kjøpe og / eller selge. Den beste delen av disse profilene? Du får opprette en fullstendig tilpasset avatar som vil representere deg på skjermen (tror The Sims går på auksjonen - komplett med hår, klær og ditt valg av farger).

Hvordan jobber Tophatter?

På skjermen ser du en serie tegneseriefigurer som står i en gruppe foran den animerte auksjonøren. Når et nytt element (mye) kommer opp til salg, kommer selgerens avatar foran med auksjonslederen, og varen blir annonsert via en liten billettboble. Når auksjonen begynner, kan selgeren skrive nærmere beskrivelse av varen, svare på spørsmål eller forsøke å gjenkjenne interesse for hans / hennes gjenstand under en sanntids chat-funksjon (kjøpere kan også benytte chat-funksjonen til å stille spørsmål eller få mer informasjon om et bestemt element). Selve gjenstanden er omtalt i en liten boks til høyre for auksjonsmengden, sammen med fraktinformasjonen.

Auksjoner varer vanligvis to minutter eller mindre, og du kan by på ved å klikke på "Bud X dollar" -knappen hvis du er logget inn på nettstedet som en kjøper. Som med hvilken som helst auksjon, er auksjonistens jobb å flytte varene raskt, og de vil ringe for eventuelle endelige bud rett før auksjonen lukkes. Det er mulig at varen ikke mottar bud (jeg så dette skjer 3 ganger om 20 minutter), slik at elementet blir ryddet av skjermen, og den neste kommer opp.

Hvordan tjene penger ved å bruke Tophatter

Foruten det åpenbare innlegget av dine egne varer å selge på Tophatter, kan du også tjene penger ved å henvende venner. Selv om det alltid er en god ting å vurdere fordelene med å spammere vennenes innboks før du sender disse e-postene, bruker Tophatter mer av en "pay it forward" tilnærming. For hver venn du refererer som registrerer, får du begge $ 5. Med tanke på at de fleste av elementene på nettstedet selger for mellom $ 10 - $ 30, vil det ikke ta lang tid før du har nok kreditter til å kjøpe noen gratis gaver fra nettstedet.

Du kan også motta $ 10 av ditt første $ 11 kjøp bare ved å registrere deg som nytt medlem. Lag din profil i dag og nyt den nye æra av spill-tema, online markedsplasser.

Lykke til, Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar