Penger

Vil du tjene $ 20 per time Reading People's Futures? Alt du trenger er en kortdekk

Vil du tjene $ 20 per time Reading People's Futures? Alt du trenger er en kortdekk

Jeg er frilansjournalist, forfatter og språkutøver ved handel.

Både min kone og jeg har kommet til å forvente freelancerens mid-of-the-month nedgang, men for noen måneder siden slo vi en egentlig dårlig patch.

Vi ble sittende fast mellom tidsfrister uten å komme inn og kjøleskapet var tomt. Det var på tide å tenke utenfor boksen.

Nå for en tarotdekk som jeg hadde mottatt fra venner, begynte jeg å gjøre tarotavlesninger på siden for å supplere matbudsjettet.

Alvor.

Før jeg visste det, ble disse lesingene vanlige. Jeg gjorde opp til $ 20 per time - og jeg måtte ikke gjøre en kappe eller endre navnet mitt til "Madame Beverley the Magnificent" (eller Miss Cleo, husk henne?) For å gjøre det!

I løpet av de første månedene tok tarotavlesning inn i minst $ 200 av mye trengte ekstra penger. Og det tok ikke mye tid (eller innsats) for å trekke ut kortene og gjøre en lesing mellom tidsfrister.

Slik begynte jeg å tjene $ 20 per time for å lese tarot-kort, og hvordan du gir det et forsøk på deg selv.

Komme i gang i Tarot

Jeg hadde gjort tarotavlesninger for venner og familiemedlemmer år før det skjedde til meg for å gjøre det til en sidegig. Noen ganger konsulterte jeg kortene for å få innblikk i et tomt når jeg skrev.

Denne opplevelsen, sammen med en rekke Tarot-bøker (og min egen kortbetydende jukseplate), ga meg selvtilliten til å begynne å lades for mine tjenester.

Til slutt, jeg droppet cheat arket, lærte å tolke kort fra minnet og flyttet til min første betalte lesing. Ser på hvordan annen leserne tolker visse kort var også en stor hjelp!

Hva er i en Tarot Deck?

Har du ikke en tarot dekk? Det finnes tusenvis av tilgjengelige dekk, hver med sine egne nyanser.

For nybegynnere, velg et dekk som stikker til "klassisk" bilder. Her er mine topp fem favoritter fra Amazon:

 • Tarot av Marseille
 • The Rider-Waite Deck
 • The Thoth Tarot
 • Vampyr Tarot
 • Den Hellige Grail Tarot

Markedsfør meg selv som en Tarot-kortleser

Mitt første skritt var å bli med tarot grupper på Facebook og nettverk med andre lesere.

Noen av gruppene tillot ikke annonsering, mens andre krevde en testavlesning før de tillot annonser. Mange ikke-tarotgrupper har regler spesielt mot reklame tarotavlesninger.

Sørg for at du leser reglene før du annonserer på et hvilket som helst nettsted eller en gruppe. Ellers kan du bli utestengt fra dem alle!

Innen en uke la jeg merke til at jeg hadde mer suksessannonsering i gruppene og kretsene jeg regelmessig kommenterte, i stedet for hvor jeg bare plasserte en annonse.

Folk vil koble til deg som leser før de bestiller og betaler for sine avlesninger.

Jeg startet med å tilby enkle og gratis tre-kortavlesninger, slik at folk kunne bli vant til å se meg rundt. Derfra begynte jeg å bygge et rykte og munn-munn tok over.

Hvis du har tenkt å gjøre lesinger mer enn hver gang, annonserer du på lokale spillesteder, messer og fora (igjen, les reglene!).

Også, start en blogg eller et nettsted. Sett en opp gratis gjennom WordPress og bruk den til å vise frem arbeidet ditt.

Hvor mye er en lesing verdt?

Priser for tarotavlesning varierer. Forvente å lade alt fra $ 5 per lesing og opp. Det synes å være en heldig få som tjener opp til $ 250 per lesing.

Hva folk er villige til å betale, avhenger av din erfaring, omdømme, hva slags lesing du tilbyr og hvordan du gjør det. E-postavlesninger er for eksempel ofte billigere enn de som er gjort live eller via Skype.

Jeg startet med å tilby $ 5 trekortsavlesninger, og jobbet meg opp til $ 20 avlesninger innen en måned. Disse var mye mer komplekse og detaljerte - og jeg hadde bygget godt omdømme.

Folk som spesialtilbud. Når jeg stoppet gratisavlesningene, tilbød jeg ting som "to-for-en-lesninger" hvis folk booket og betalte for en venn. Jeg tilbød også "gratis trekortsavlesninger" for å introdusere meg selv til nye kunder.

Med Cartomancy kommer ansvar

To harde spørsmål fra motstående kunder gjorde meg klar over Det handler om mer enn bare fortune-telling eller tolking av meldinger fra kort.

Folk kommer til deg fordi de vil ha svar og veiledning.

Deres spørsmål kan variere fra underlig ("Skal jeg få en katt i år?") Til alvorlig og livsforstyrrende ("Vil barna mine være dersom jeg dør?"). Det er opp til deg å hjelpe dem ut.

Jeg har sett tilfeller av tarot lesere overbevise folk om å forlate sine familier, selge sine hjem og gå til Mexico - ikke!

Du har et ansvar for ikke å gi dårlig råd når folk kommer til deg for veiledning.

Tarot Tips

Tenker på å gi det et skudd? Her er mitt beste råd:

 • Få noen gode tarotbøker, studere og trene gratis med venner, familie eller deg selv før du lader.
 • Ikke pris deg ut av markedet: For lavt og du er nybegynner, for høy og du er en charlatan!
 • Religion bør ikke være en faktor. Klienter kommer fra alle samfunnslag og trossystemer. Å være forfatter, understreket jeg på å skrive en vakkert innviklet lesing, i stedet for "fortune-telling".
 • Hold skatt i tankene når du begynner å gjøre vanlige avlesninger
 • Du er ikke bare "å fortelle fremtiden." Ikke stole på tarotkort for å gi "ja" eller "nei" svar på spørsmål du ikke vil tolke - og ikke gi dårlige råd!

Hvordan tjene mer penger

Slik kan du belaste mer for dine lesninger:

 • Start små, og arbeid deg opp til en høyere sats. Som din erfaring vokser, så vil prisene dine.
 • Gjør en $ 5-lesing til en $ 10-lesing ved å tilby ekstra tillegg eller nye spreads.
 • Endring hvordan du leser: Har du råd til å gå til kundene dine, eller vil du gjøre det via e-post eller Skype? Du kan belaste mer for personopplæring, spesielt hvis du reise.
 • Utvid din rekkevidde. Start et nettsted, og lær hvordan du tjener penger fra trafikken!

Å lese kortene for penger startet som et eksperiment og en måte å få min kone og jeg gjennom en hard tid, men jeg har fortsatt å gjøre det på etterspørsel.

Hver gang en gang kommer en ny klient sammen eller de faste trenger litt innsikt, og jeg har nettopp fortsatt å gå.

Kan det fungere for deg?

Ta en titt: Det er her, i kortene ...

Din sving: Har du noen gang lest Tarot-kort? Vil du prøve det for ekstra inntekt?

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Tross alt, han er på vår favorittmynt.

Alex J. Coyne er en sør-afrikansk forfatter, frilansjournalist og språkutøver. Hans arbeid har dukket opp på ulike blogger og i nasjonale og internasjonale publikasjoner.

Skrive Inn Din Kommentar