Penger

Hvordan tjene $ 13,000 i året å selge ditt poop (hvis du kan mage det)

Hvordan tjene $ 13,000 i året å selge ditt poop (hvis du kan mage det)

Nei, jeg tuller ikke: Noen mennesker tjener opp til $ 13 000 i året som selger sitt poop.

Et selskap som heter OpenBiome i Medford, Mass., Bruker fanget til å hjelpe leger rundt om i landet å behandle pasienter infisert med Clostridium difficile, en frekk liten bakterie som kan være vanskelig å utrydde utelukkende på tradisjonelle måter som antibiotika.

Siden a C. difficile infeksjon kan forårsake en rekke symptomer - fra alvorlig diaré til nyresvikt og til og med død - OpenBiome er glad for å betale donorer $ 40 per prøve (med en $ 50 bonus hvis du kommer i fem dager i uken) å bidra til å introdusere sunne bakterier til pasientens gastrointestinale kanaler, hvor C. difficile trives.

Utover kontanter, som kommer ut til en fin $ 13 000 per år med den vanlige ukentlige bonusen, vil fanget faktisk redde liv. Ca. 90% av pasientene er kurert, ifølge OpenBiome, noe som betyr at de ikke lenger trenger å huske kjøpesenteroppsett for å bestemme optimale toalettalternativer.

Slik selger du din poop

Ikke slipp det som det er varmt enda ennå! For å være kvalifisert til å bli med i registret og starte screeningsprosessen, må potensielle givere oppfylle følgende kriterier:

1. Forplikte seg til å donere minst fire ganger i uken i en 60-dagers periode

2. Vær mellom 18 og 50 år gammel

3. Har en BMI mindre enn 30 (beregne din her)

4. Har begrenset nylig utenlandsreiser; givere må ikke ha reist utenfor USA, Canada, Europa, Australia, New Zealand og Japan i det siste året.

Møt disse kriteriene? Du er ikke på listen ennå. Du kan også ikke bli donor før du har gått gjennom følgende trinn:

Trinn 1

Bli med på avføringen Donor Registry via en 12-spørreundersøkelse. For øyeblikket aksepterer OpenBiome bare givere som jobber eller bor i nærheten av sitt laboratorium i Medford, Mass.

Steg 2

Du blir bedt om å komme til laboratoriet, møte og intervju med sjeflederen, og svar på et medisinsk spørreskjema. Ikke vær nervøs! Spørsmålene vil være ganske standard, ligner de du vil svare før du donerer plasma eller blod.

Trinn 3

Undergå en avføringskjerm og blodskjerm. Ack! Ja, denne prosessen vil innebære nåler og pooping i en kopp. Det er alt for en god sak ... og en lønning!

Dette trinnet er ikke nødvendig for hver donasjon; både blodet og avføringen må ikke gjentas før du har nådd ditt 60-dagers opphold.

Trinn 4

Hvis alle resultatene sjekker ut, få den fiberen klar - du er i! La pooping begynne. Du går til laboratoriet for å gjøre donasjonene dine minst fire dager hver uke.

Trinn 5

Som nevnt må du gjennomgå en annen runde blod og avføring som testes 60 dager etter din første donasjon. Hvis resultatene sjekker ut, blir avføringen oppsamlet i de første 60 dagene utgitt for å behandle faktiske pasienter.

Ikke motløs hvis du ikke passerer mønster. Kun 4% av 1000 mulige givere ble godkjent for å donere, ifølge The Washington Post. Men ikke la det stoppe deg fra å søke! Hvis avføringstankene dine blir avslått, vil du i det minste vite tilstanden til din egen tarmmikrobiom.

Hva hvis jeg ikke er i Massachusetts?

Du må kanskje vente litt for å bli donor. Men forhåpentligvis ikke så lenge.

OpenBiome er landets første offisielle bank av fecal mikrobiota preparater, og selv om Lawrence J. Brandt, MD, bemerker at den første fekale transplantasjonen ble utført hos mennesker helt tilbake i 1958, er det klart at feltet fortsatt er relativt upløyet og har mye av potensialet.

Dens bruk i C. Difficile infeksjoner er velkjente, men ifølge Brandt har klinikere begrenset erfaring ved bruk av fekal transplantasjon for en rekke gastroenterologiske sykdommer - inkludert ulcerøs kolitt, Crohns sykdom, irritabel tarmsyndrom og idiopatisk forstoppelse - og undersøkelser gjennomføres nå på disse områdene. ”

"Jeg vet om sakserier, saksrapporter og flere urapporterte tilfeller der fekal terapi har blitt brukt til behandling av ikke-gastrointestinale sykdommer, inkludert insulinresistens, metabolsk syndrom, morbid fedme, Parkinsons sykdom, amyotrofisk lateralsklerose og autisme."

Flere bruksområder for denne prosedyren betyr at det vil være et marked for flere prøver. Basert på det uutnyttede potensialet for denne typen behandling, trenger vi definitivt en større båt ... av fangst.

Kanskje kan du bare holde den litt lenger?

Din sving: Vil du prøve å selge din poop?

Raina Keefer er forfatter og redaktør på Quickwitwriter LLC (www.quickwitwriter.com).

Skrive Inn Din Kommentar