Penger

Denne høyskolen student gjør $ 300 per måned å stille rare spørsmål i barer

Denne høyskolen student gjør $ 300 per måned å stille rare spørsmål i barer

Du har sikkert vært her før: Du er i en bar, ammer en drink som koster deg mye mer enn det burde ha. Plutselig begynner noen med en mikrofon å spørre deg om en rekke tilfeldige spørsmål.

Hvem er denne mytiske figuren? Denne mesteren av kunnskap? Denne awarder av gratis øl?

Det er meg, quiz-verten. Og det kan også være deg!

Om dagen er jeg en typisk heltidsstudent som arbeider deltid som ingeniører. Men et par netter om måneden forvandler jeg - som Clark Kent til Superman - til mesteren av alt innen earshot som en quizmaster for et pub quiz-selskap.

Mye som Kryptons siste sønn, bruker jeg bare mine krefter for godt ... vanligvis.

Og i en gjennomsnittlig måned, Jeg lager et par hundre dollar med denne sideopptaket.

Hvordan ble jeg en quizmaster

Slik har jeg funnet veien fra kornmarkene i Kansas til Metropolis storby.

Jeg begynte min reise for nesten to år siden på min favoritt lokale pizza sted. Et selskap kalt Geeks Who Drink arrangerte pubquiz der en gang i uken, og etter den første natten savnet jeg aldri en uke.

Etter en måned begynte verten å gjenkjenne ansiktet mitt, og vi begynte å henge ut. På hans forslag, så jeg på å bli en quizmaster selv.

Jeg søkte på og gikk gjennom en kort audisjon. Etterpå gikk jeg gjennom et par netter med trening med andre medlemmer av Justice League, og så var jeg ute - klar til å hoppe over konkurrenter med en enkelt bundet.

Hvor mye penger jeg gjør som Quiz Host

I mitt område jobber 10 quizmasters på 15 forskjellige arenaer.

Jeg vil av og til fylle ut for andre quizmasters som sitter fast på Kent familie gården på sin normale natt. I en typisk måned, Jeg arrangerer seks quiz netter hver måned og tar med hjem rundt $ 300.

I en gitt natt gir meg hjemmet mitt en $ 25 fan for bruk på mat og drikke mens jeg er vert. På toppen av det kommer jeg til å uttale president Grants bilde i lommeboken hver kveld - det er $ 50, betalt gjennom quiz-selskapets lønnsavdeling.

Det er ikke dårlig å ta for to og en halv time med arbeid. Jeg har aldri sett Kal-El få $ 50 for å hindre Lex Luthor.

Foruten penger og gratis mat og drikke, er det en annen fordel for denne konserten: Du møter mange mennesker som raskt kan bli vennene dine!

Jeg har gjort de fleste av mine beste venner gjennom denne sidens kjærlighet.

En typisk kveld i livet til en quizmaster

Før jeg forlater Fortitude of Solitude, får jeg alt klart for natten: Jeg kjenner meg til quizinnholdet, sørg for at musikken min er klar og lag en spilleliste for lydstadiet av spillet (en "Name That Tune" -stil rund).

Til slutt skriver jeg ut materialet jeg trenger for den kvelden, som jeg vil bli refundert av quiz-selskapet. Jeg pakker opp min bærbare og kappe og drar ut døren.

Miten min gir sitt eget lydutstyr, så jeg trenger bare å sette opp det. Jeg setter ut blyanter og svarark for spillere, koble til min bærbare datamaskin og koble til mikrofonen min.

Nå er det tid for moroa å begynne! Jeg introduserer meg selv og Geeks Who Drink og inviterer folk til å spille sammen. Den beste delen for spillerne? Det er helt gratis å spille!

Quiz-emner spenner fra nåværende hendelser til historie, vitenskap, popkultur, musikk, generell kunnskap, teknologi og mer. Alt og alt er rettferdig spill, og det endres hver kveld.

Hva du trenger for å komme i gang

Har du det som trengs for å rive av tøffe dagsklær og ta ansvar for et rom med folk?

Her er de tre supermaktene du burde ha i ditt arsenal før du gjør transformasjonen.

1. High-Energy Personlighet

Først og fremst: Du trenger å dike den kjedelige Clark Kent persona for å lede et flott spill pub quiz.

Hvis du ikke er en utgående person, er det OK. Jeg er ikke veldig utadvendt i virkeligheten, men et par netter i uken gir dette meg en fin måte å bryte ut av skallet mitt.

2. Time Management Expertise

Det er ikke bare oppmuntret ... det er nødvendig.

Tenk på det: Ønsker du å gå et sted for å spille et spill og tilbringe mesteparten av kvelden din og vente på verten? Selvfølgelig ikke!

Du trenger ikke å flytte rundt i verden bakover for å skru tilbake tid, men du må jobbe fort. Du må lese spørsmål, underholde publikum, spille musikk og få svar. For ikke å nevne, hold styr på alle lagets poeng, samtidig.

Det kan virke som å få deg til å sende inn og knelte før Zod, men etter et par netter med praksis blir det nesten den andre naturen.

3. Gode mennesker ferdigheter

Dette er et must. Oftere enn ikke, har publikum drukket, og det oppstår en unik situasjon.

Jeg kaller det Microphone Envy Effect, eller MEE. Gå til et hvilket som helst lokalt komedieshow, konsert- eller mangfoldsoppgave, så ser du det. Visse publikum, kombinert med akkurat det riktige volumet av alkohol, vil se noen på en mikrofon og bestemme at de fortjener oppmerksomheten mer.

Å være forberedt på å håndtere publikum medlemmer under effekten av MEE er et must. Dessverre vil de fleste kommunale brannkoder ikke tillate deg å bruke varmenesyn til å fordampe de som er i stand til å forstå MEE.

Supermaktene dine må være muligheten til å tenke raskt, være vittig og ha en god sans for humor. Defusing disse situasjonene raskt er prioritet og humor er det mest effektive verktøyet.

Verktøy av handel

Min eneste oppstartskostnad var å kjøpe en bærbar datamaskin. Jeg kjøpte den billigste jeg kunne finne på Best Buy for rundt $ 400.

I tillegg til mitt flotte skjønnhet og personlighet er min bærbare datamaskin det viktigste verktøyet for denne jobben.

Når jeg ikke snakker, må jeg fylle stillheten med musikk. Jeg trenger også å holde poengsummen, og uten bærbar PC vil jeg løpe ut av fingrene for å regne meg ganske raskt.

Geeks Who Drink ga alt lydutstyret for meg, inkludert en mikrofon. Selskapet har også profesjonelle forfattere som gir meg alle spørsmålene og svarene på spørsmålet.

Dette er en stor lettelse fordi du skriver kreative spørsmål og feilsøking. Alle svarene dine er utrolig tidkrevende, det vil si, med mindre du er lovlig raskere enn en fartkule.

Avhengig av firmaet du jobber med, kan du ha andre krav eller kostnader, men sørg for å avklare disse før du registrerer deg.

Kan du bli Quizmaster?

Jeg kan si uten et øyeblikk av å nøle, Å være en quizmaster er den morsomme jobben jeg noensinne har hatt. Den beste delen om denne sidevaslingen er den tilfredsstillelsen jeg får hver gang jeg er vert. Jeg planlegger å gjøre dette så lenge jeg kan.

Så, tror du har det som trengs? Sett deg der ute og ta med noen ekstra lommepenger! En S på brystet ditt ikke nødvendig, men svært oppmuntret.

Din sving: Tror du vil gjøre en god quizmaster?

Zach VanSomeren har jobbet som quizmaster som en sidevasst i nesten ett år. Han nyter 80-tallet popmusikk, og argumenterer for hvem som spilte den beste Supermanen (Christopher Reeve) og er en selvutnevnt geek.

Skrive Inn Din Kommentar