Penger

Slik lager du 250 dollar per time: Still en produksjonspass modell

Slik lager du 250 dollar per time: Still en produksjonspass modell


Passer du naturlig i standard klær størrelser? Du kan være den perfekte kandidaten til vær a produksjon passer modell. Jobben? Stå stille og la massemarkedsmote designere teste sine mønstre og klær på kroppen din, for å sikre at de passer til de fleste mennesker som også bruker din størrelse.

Vi hørte om produksjonsmodellering på budsjettene er sexy, da nettstedet oppførte seg som en flott sidestyrt for folk som ønsker å tjene litt ekstra penger og en passende modell, delte sin erfaring. Her er det du trenger å vite for å registrere deg for ditt eget modelleringsgig:

Vær på rett sted, til riktig størrelse

Det er to store regler for produksjon som passer til modellering. Først må du bor i en by hvor minst en moteforhandler passer til klær. New York og Los Angeles er to topp byer for tilpassede modelleringsjobber, men budsjetter er sexy notater som Abercrombie and Fitch passer på klærne i Columbus, Ohio. Det er verdt å gjøre noen undersøkelser for å se om det er en klærforhandler som gjør beslag i nærheten av deg. Du vil også arbeide gjennom et modelleringsbyrå, så se etter anerkjente byråer som spesialiserer seg i produksjonspassede modeller.

Den andre store regelen er det målingene dine må perfekt matche standard klær størrelser. Noen av oss, for eksempel, er en størrelse 6 på toppen og en størrelse 8 på bunnen, noe som betyr at vi aldri vil gjøre det i den passende modelleringsverdenen. På plussiden må passformene ikke være tynne; du kan være en størrelse 10 eller en størrelse 20 så lenge målingene dine er hva som anses som "standard".

Få ut målebåndet ditt og se om du passer til noen av standardstørrelsene. Budgets er sexy, for eksempel, at "industristandarden for en størrelse 4 er noen ca. 5'8" med en bustmåling på 34, en midje-måling på 27 og en hoft på 37. "Passende modelleringsorganer viser ofte størrelseskrav på deres nettsteder, så se etter byråer i nærheten av deg for å lære hvilke målinger du trenger å matche.

Stå stille og tjen $ 250 per time

Når du har tatt dine mål og registrert deg med et byrå, er du klar til å gå på din første jobb. Hvis du noen gang har hatt erfaring med å få en brudekjole tilpasset eller få et par bukser skreddersydd, er det det du kan forvente: Stå opp rett, ikke beveg deg og se opp for de pinnene!

Du kan lage 250 dollar i timen som en produksjonspasset modell, noe som gjør det til en utmerket sidestrøm. Dette er ikke en heltidsjobb; Byrået sender deg ut når forhandlerne må passe på nye klær, og i mellomtiden gjør du ditt beste for å sikre at målingene dine ikke endres!

Vil du lære mer? Les hele historien på Budsjetter er sexy.

Din sving: Har du noen gang jobbet som en produksjonspasset modell? Har du råd til våre lesere?
Nicole Dieker er frilansskribent med fokus på personlig økonomi og personlige historier. Hennes arbeid har dukket opp i The Billfold, The Toast, Yearbook Office, The Write Life, og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar