Penger

Her er hvordan du kan selge dine gamle mote magasiner for å tjene penger

Her er hvordan du kan selge dine gamle mote magasiner for å tjene penger

Tenker på endelig rydde ut stash av gamle motemagasiner? Du vil kanskje ta et nytt utseende før du lagrer dem alle i resirkuleringsboks.

Fashionista s Tyler McCall tenker på verdien av gamle magasiner i et nylig stykke om hennes søken for å skaffe seg flere spesifikke tilbakemeldinger fra motemagasiner som Vogue.

Hun scoret ni Vogues (fra 90-tallet og århundreskiftet - så nostalgisk!) for å vinne eBay-bud fra $ 2,50 til $ 20.

Hvis du tror at du kan ha en vinner i magasinbunken din (sannsynligvis merket "Ditch these ???"), må du ikke sette opp en brukte mote-mag-butikk bare ennå.

Å tjene penger som selger dine gamle magasiner, er mer av en kunst enn en vitenskap, forteller McCall.

Hvorfor Folk Kjøp Old Fashion Magazines - Og hva du bør vite før du prøver å selge din

Noen retro magasin problemer blir kjøpt av samlere for å samle inn; andre er kjøpt av folk som søker etter noe de ikke lett kan finne på nettet.

For motemagasiner, forklarer McCall, kan det være en designer som leter etter inspirasjon eller et filmskap som jobber på et tidsrom. Likevel blir andre kjøpt opp av fans av en kjendis - eller kanskje til og med selve kjendisen selv.

Pro-selgere har en tendens til å kjøpe gamle magasiner i bulk, slik at de kan selge relativt lave og fortsatt få noe overskudd.

For den gjennomsnittlige moteviften, knapphet er nøkkelen. Ingen kommer til å betale store penger til desember 2016-utgaven av Elle, men noen kan kanskje by på en kopi fra de tidlige dagene av den nå avlede Jane.

Fikk en god kondisjon, midt på 90-tallet, Delia * s katalog som flyter rundt leiligheten din? Ja, noen kan betale $ 20 eller så for det, ifølge McCalls forskning.

"Fordi det ikke er et solidt marked for [back issues of magazines], er det mer av en kunst enn det er en vitenskap," forklarer hun. "Det er en stor kjendis eller supermodell på forsiden, den vil kommandere mer." Og jo eldre et magasin er, jo mer sannsynlig er det å tjene bud.

Hvis du er klar til å vise noen årgang vogues - eller kanskje bare annonsene - du vil følge vår guide til eBay som selger beste praksis.

Hvis du ikke tror at potensialet $ 5, $ 10 eller $ 20 i lommen er nok for deg å gjøre en innsats, kan du i det minste nyte å gi de magasinene en siste skumme før de får heave-ho.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Hun eier et komplett sett av det pensjonerte canadiske magasinet Worn Fashion Journal.

Skrive Inn Din Kommentar