Penger

Nordstrom er å ansette en jobb-fra-hjemme-rep - og ja, du vil få rabatt!

Nordstrom er å ansette en jobb-fra-hjemme-rep - og ja, du vil få rabatt!

Du vet når du er på en online shopping spree og bli båret bort?

Kanskje du legger inn feil postadresse, bestilt dobbelt eller bare bestilt for mye. Deretter kommer du på telefonen og snakker med et * forhåpentligvis * hyggelig menneske som hjelper deg med å sortere alt ut igjen.

Vel, du kan være det hyggelige mennesket. Nordstrom Rack og HauteLook ser etter en fullstendig medlem omsorgsrepresentant.

Fangsten? Vel, det er ingen - bortsett fra det du kommer til å jobbe hjemmefra!

Hva du vil gjøre som en kundeservice representant

Nettstedene, som er en del av samme selskap, tilbyr designerfashions til mer overkommelige priser. Som et hvilket som helst e-handelsmerke, trenger det representanter for å kommunisere med kunder.

Fra komfort i hjemmet ditt og mens du bærer i et par silkeblå pyjamas - hvis det er din ting - Du vil håndtere et høyt volum av kundeanrop.

Du vil bli bedt om å svare på spørsmål om online kontoer, ordrestatuser, returstatuser, produktinformasjon, retningslinjer og nettstednavigering. Du logger alle anrop og kommuniserer med ulike ledelsesnivåer.

Tenker på å søke?

Du trenger en rekke kvalifikasjoner, så hold fast. Du kan være kvalifisert hvis du ...

  • har sterke skriftlige og verbale kommunikasjonsevner.
  • ha et grunnleggende nivå av matematiske ferdigheter.
  • kan arbeide under press med en følelse av haster mens multi-tasking.
  • har "tykk hud" og kan klare kundeklager.
  • vet alt om Microsoft Office, ulike nettlesere og informasjonskapsler (ikke den deilige typen).
  • er i stand til å skrive 35 ord per minutt.

Du må kunne delta på en 10-dagers trening på Los Angeles-kontoret. Deretter går du av til din stille eksternt rom og arbeid 40-timers uker.

Hvis dette høres ut som en jobb du ønsker, søk på nettet på Nordstroms karriere side. Følg instruksjonene for å opprette en konto, og send inn søknaden din.

Fordelene Pakken

Ikke bare vil du kunne jobbe hjemmefra, fordelene pakken er ikke så loslitt heller.

Du får din typiske medisinske, visjon og dental dekning og en arbeidsgiver-matchet 401 (k) plan. Det vil også dekke eventuelle pendlingskostnader.

Den beste delen, etter min mening? Du får rabatter på alle Nordstrom-merkene - som du kan bruke til et nytt par pyjamas.

Din sving: Vil du søke om denne jobben?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar