Penger

Hvordan din (eller din ektefelles) besettelse med NFL kan tjene deg $ 100 kontant tilbake

Hvordan din (eller din ektefelles) besettelse med NFL kan tjene deg $ 100 kontant tilbake

Jeg er en høyskolefotballfanatiker.

Når sommeren begynner å falme hvert år, blir jeg sliten av spenning fordi jeg vet at sesongen starter snart.

Hvis du liker fotball som jeg, vet du hva jeg snakker om.

Saken er: Jeg har ikke et NFL-team. Siden jeg beveger meg så mye, har jeg bare ikke vært i stand til å bestemme seg for en.

Jeg spiller fantasi og følger visse spillere, men jeg har trukket føttene mine og funnet et lag som virkelig er forelsket i.

Men det kan endres nå - jeg har nettopp oppdaget en måte å tjene $ 100 kontant tilbake fra hengivenhet til et enkelt NFL-team. Det kan til slutt være tid for meg å ponere opp og begå.

Er du eller din ektefelle en NFL super fan?

Da kan du være interessert i denne raske måten å tjene penger på din besettelse - akkurat i tide til Super Bowl 50!

Den rare veien NFL kan hjelpe deg med å tjene penger

Her er grunnen til at jeg endelig kan velge et lag: Jeg kan tjene $ 100 kontant tilbake ved å søke om NFL Extra Points Credit Card, utstedt av Barclaycard.

Slik fungerer det ...

Hvis du er godkjent for kortet, vil du tjene 10 000 bonuspoeng for å bruke $ 500 i de første 90 dagene. Du kan innløse de 10.000 poeng for $ 100 kontant tilbake.

For meg vil det ikke være vanskelig å bruke $ 500 på tre måneder. Det er penger jeg vil bruke på dagligvarer, yoga klasser og andre regninger.

Så, bare for å bruke som jeg normalt gjør, vil jeg tjene nok poeng til å innløse for $ 100 kontant tilbake. Ganske kul, ikke sant?

De kortet har heller ingen årlig avgift, og hvis du lager NFL-relaterte kjøp - tenk kvalifiserte spillbilletter, teamutstyr, selv mat på stadion - du vil tjene to poeng per dollar.

På alle andre kjøp, vil du tjene ett poeng per dollar.

Løs dine poeng for 1% kontant tilbake, eller NFL-belønninger som jerseys, passerer til treningsleir og til og med vanlige sesongbilletter.

Kan det fungere for deg?

I tillegg til kontantbelønningen passer dette kortet også til NFL-fans på noen andre måter.

Du får 20% rabatt på eventuelle NFLShop.com-kjøp, og en 0% salgsfremmende APR i seks måneder på kvalifiserte NFL-billettkjøp.

Ooh, og også: Kortet er emblazonert med lagets logo, slik at du kan vise frem din stolthet uansett hvor du går!

Som for meg?

Jeg bestemmer fortsatt på et lag. Det er mellom New York Giants og Green Bay Packers akkurat nå - noen tanker om hvem som skal gjøre det endelige kuttet?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar