Penger

Denne appen hjelper deg med å tjene penger med dine mest tilfeldige ferdigheter

Denne appen hjelper deg med å tjene penger med dine mest tilfeldige ferdigheter

Har du en sterk arm og fikse det flair som dessverre går ubemerket til noe bryter i ditt hjem?

Kanskje du er bartenderen på alle vennens partier - flaske-flipping og alt.

Uansett dagjobben din, du har sannsynligvis lukrative ferdigheter du ikke bruker ofte.

Som det viser seg, er det en app for det.

Moonlighting: Tjen penger å gjøre hva du er god til

Uansett hvor fantastisk du er, uansett hva du er, er du fantastisk, det er ikke alltid mulig å score en jobb som gjør det du elsker.

Men om du er dyktig på å hjelpe rundt i huset, teknologi og webutvikling, reklame og logoer, eller barnevakt, gjør Moonlighting det mulig å tjene.

Det er litt som Fiverr, men ikke begrenset til nettbaserte, digitalt leverbare ferdigheter.

Med Moonlighting kan du annonsere og dra nytte av fysisk, lokal, personlig ferdighetsdeling også.

I tillegg bruker selskapet sine data for å publisere mega-interessant "M.O.O.N. Rapporter "- det er Mobiloptimalisert On Demand Network - som oppsummerer statusen for delingsøkonomien som helhet.

Rapportene beskriver også hvilke typer konserter som er størst, hvem som går opp på platen for å fylle dem og hvor mye de blir betalt.

Med den slags info på fingertuppene, er det lettere å optimalisere måneskinnspillet ditt. Du kan til og med være i stand til å snu din side i en karriere.

Presset for Time?

Én ting jeg har lagt merke til mens du surfer på nettstedet, er forholdet mellom jobber som tilbys mot jobber som trenger fylling, er litt ut av whack.

Sjokker: Mange flere mennesker ser for å tjene penger enn bruke den.

Men Moonlighting kan være et godt pengerbesparende verktøy hvis du trenger å ansette noen til å gjøre en jobb, men ikke har penger til å bruke på en storvirksomhet.

Siden du vanligvis kan forhandle bedre med en person enn med en bedrift, kan det hende at ansette en moonlighter bety at servicen din koster mindre.

Selvfølgelig vil du sørge for at Moonlighter er profesjonell og kunnskapsrik - be om referanser og eksempler, hvis du kan.

Din sving: Vil du tjene penger for dine ferdigheter - eller betale andre for deres - på Moonlighting?

Opplysning: Denne gangen kom Kyle inn på kontoret med Taco Bells verdi på 6 dollar, som han planla å spise i løpet av tre måltider. Ved å klikke på de tilknyttede koblingene i dette innlegget, hjelper du oss med å hjelpe Kyle til å lete opp på Taco Bell.

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver også andre ting, som vinanmeldelser og dikt.

Skrive Inn Din Kommentar