Penger

Viktige Money Lessons Barna dine lærer fra Minecraft

Viktige Money Lessons Barna dine lærer fra Minecraft

Neste gang barnet ditt er på hans syvende time Minecraft, kan du tenke to ganger om å fortelle ham å finne noe annet å gjøre. Det viser seg naturen til Minecraft's gameplay er faktisk lærer barn verdifulle leksjoner om å skaffe, administrere og verdsette penger.

Minecraft - det spillet som ser ut som en interaktiv Lego-blokkverden - er det som kalles et uavhengig "sandbox" -spill. Det betyr at det er en åpen virtuell verden hvor barna får å bestemme sin egen spillopplevelse. De kan utforske, samle ressurser, bygge ting og i utgangspunktet lage sin egen fremtid ut av ingenting, begrenset bare av egen kreativitet.

Og, som rapportert av Reuters, lærer denne erfaringen dem mange penger leksjoner som har virkelige applikasjoner. For eksempel:

Tilbringe klokt

Minecraft-spillere kan kjøpe valutaer som smaragder, gull og diamanter ved å grave, handle, bytte eller utføre tjenester. Det er opp til spillerne å bestemme om de vil bruke "kontanter" nå eller lagre det for et større mål.

Leveraging Ferdigheter

Innenfor spillet kan du bli betalt for dine talenter, som å bygge hus eller oppdrett. Andre spillere som trenger dine tjenester, handler deg eller betaler deg for dem, slik at du kan tjene mer av spillets virtuelle valutaer.

Noen spillere har selv klart å utnytte sine ferdigheter for ekte gevinst utenfor spillet ved å lage populære YouTube-kanaler. Andre brukere betaler for sjansen til å leke med dem eller være i sine videoer.

Administrere ditt eget skjebne

Som Minecraft-nybegynner er du i utgangspunktet falt på en tom skifer med uendelige muligheter. Du må lære når du skal og finne ut hvordan du skal håndtere eksterne utfordringer som katastrofer, opportunister og markedsstandardene (valutakurser og leverings- og etterspørselen er bare to av de økonomiske prinsippene Minecrafters må navigere).

Frie verdens åpne format av spillet er en av grunnene til at mange voksne har det vanskelig å "få" hvorfor barna deres er så inn i det, men det er faktisk en fin måte for dem å lære å ta kontroll over sine egne futures. Ved å administrere sine ressurser godt, planlegge fremover og hoppe tilbake fra roadblocks, kan de gå fra null til helt - En flott illustrasjon av din makt til å bestemme din egen skjebne. Reuters går så langt som å kalle det den digitale ekvivalenten av en Horatio Alger-historie.

For å lese hele artikkelen og lære hva andre penger leksjoner barna kan lære av Minecraft, sjekk ut Reuters artikkelen her.

Din tur: Er barna dine i Minecraft? Visste du at de lærte disse leksjonene av det?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar