Penger

Disse TaskRabbit-brukerne får $ 2K per uke. Her er deres hemmeligheter

Disse TaskRabbit-brukerne får $ 2K per uke. Her er deres hemmeligheter

TaskRabbit og andre gig-nettsteder som samsvarer med ivrige arbeidstakere med personer som trenger utallige jobber, blir ofte kritisert som en vanskelig måte for folk å tjene en anstendig levetid. Mange av de uavhengige entreprenørene som fullfører oppgaver gjennom disse områdene, opphører racing mellom forskjellige lavpenger, med lange, ubetalte pendler i mellom.

Men det trenger ikke å være tilfelle. Hvis du er strategisk, kan du bruke disse gig-nettstedene for å gjøre en fulltidsliv. Faktisk, Noen mennesker fyller opp til $ 2000 per uke på TaskRabbit.

Vil du vite hvordan de gjør det? Slik gjør du mer penger på TaskRabbit.

Hva er TaskRabbit og hvordan virker det?

Først en liten bakgrunn. TaskRabbit forbinder deg med folk som trenger hjelp med jobber som rengjøringshus, leverer eller fullfører "rundt huset" oppgaver, for eksempel å installere en ny kran eller sette sammen en bokhylle.

Nettstedet fungerer som mellommann for å la kundene legge inn arbeidet de trenger hjelp med. Som en «Tasker» kan du bruke nettstedet til å finne jobber, kontakte potensielle kunder og samle inn betaling for arbeidet ditt (minus TaskRabbits 20% serviceavgift). Ved å bruke nettstedet, i motsetning til å arbeide gjennom en avenue som Craigslist, bidrar du til at du faktisk får betalt for arbeidet ditt, og forsikrer kunder om at du er den du sier du er og ikke har kriminell registrering.

Hvordan kan $ 2000-en-uke oppgaveskap kontanter inn?

Selv om du gjør odde jobber alltid har vært en populær måte å tjene ekstra penger, gjør noen oppgavere dem til fulltid jobber og tjen opp til $ 2000 per uke. TaskRabbits markedsdirektør, Jamie Viggiano, kan skryte av at 10-15% av TaskRabbit-entreprenørene tjener opp til $ 7000 per måned, rapporterer Time.

Brian Schrier er en slik Tasker. Han belaster $ 150 i timen for det brede spekteret av tjenester han tilbyr, alt fra å utføre shoppingoppgaver til byggearbeid, forklarte han til Time. Han tjener opptil $ 2000 per uke på stedet, bruker halvparten av sin tid i San Francisco på jobb og den andre halvdelen av sin tid som bor på sin båt i Napa, California.

Selv om ikke alle tjener slike høye lønninger fra nettstedet, kan ambisiøse gründere lære av Schriers og andre høyverdige Taskers suksess.

Arbeid for TaskRabbit: Slik tar du inn de store pengene

For å tjene mer penger som en Tasker, følg disse strategiene.

Vær fleksibel

Schrier koster 150 dollar per time for de fleste arbeidsplasser, og for det gebyret er han villig til å ta på seg en rekke oppgaver, fra shopping til bygg. Fleksibilitet er nøkkelen til hans vinnende strategi.

En gang tok han et siste øyeblikk gig-folding T-skjorter for $ 70 per time for en klient som var i en alvorlig tidskrem. Å være fleksibel, klar til å hente siste liten jobb og er villig til å ta på seg omtrent enhver jobb, er nøkkelen til suksess som en Tasker.

Vær allsidig

Tasker David Cordova belaster mellom $ 25 og $ 80 en time for sine tjenester, avhengig av hva som kreves. Han fortalte at han en gang var ansatt for å hjelpe folk å parkere sine barnevogner utenfor en førskole i åtte dager. Han lykkelig parkerte barnevogner og dirigert trafikk under denne mest uvanlige oppgaven - han sa at han følte seg som en bouncer på en klubb!

En annen gang fant Cordova seg som en "skyggeadministrativ assistent." Dette oppdraget krevde å sitte på et kontor for å få det til å se opptatt når klientene gikk gjennom. Andre dager hjelper han folk til å flytte eller utføre et bredt utvalg av andre odde jobber. Denne allsidigheten hjelper ham å balansere arbeidsbelastningen og plukke opp flere oppgaver.

Være dyktig

Top-dollar-oppdragsgivere tjener penger ved å ha toppkvalitets ferdigheter. Mens Schrier er glad for å ta på seg en sporadisk T-skjorte-folding, tjener han en god del av sin inntekt på 150 dollar per time, som utfører snekkerarbeid, konstruksjon og håndverksoppgaver - ferdigheter han har slått seg gjennom årene med å være sin familie gå til håndverker .

Å ha toppkvalitets, etterspurt ferdigheter hjelper deg med å stige til toppen av pakken. Finn ut dine sterke sider - du har en stor lastebil for å flytte arbeidsplasser, du er en fin freak, du er en ekspert på IKEA møbler assembler eller du driver en håndverksvirksomhet - og fokuserer på konserter som viser dine ferdigheter.

Invester i virksomheten din

Cordova sa Time han fant så mye suksess med å utføre ulike jobber og tjenester som han bestemte seg for å investere i sin virksomhet ved å kjøpe en varebil. Han er basert i New York City, hvor nesten ingen har et kjøretøy av seg selv, så hans van vant ham med å heve sin hastighet til $ 80 per time for flyttingsrelaterte oppgaver.

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar