Penger

Tjen penger med dine ferdigheter: 8 Low Cost Service Business Ideas

Tjen penger med dine ferdigheter: 8 Low Cost Service Business Ideas

Ønsker du å starte en bedrift, men ikke har mye penger å investere? Det er greit. Du har sannsynligvis et skjult talent eller to som kan hjelpe deg med å tjene ekstra penger ved å kjøre en tjenestevirksomhet - en hvor du blir betalt for å spille en bestemt rolle eller utføre en bestemt oppgave.

Har du en spesiell lidenskap, interesse eller dyktighet? Det kan være et hode for økonomi, en flair for kommunikasjon, en spesiell måte med dyr eller stor kunnskap om amerikansk historie. Du kan ikke engang innse at din ferdighet eller talent er i etterspørsel, men det kan være din billett til en lønnsom virksomhet.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, lage en liste over ting du liker å gjøre og utmerke seg på, så brainstorm mulige bedrifter. For litt inspirasjon, ta en titt på disse åtte lavpris forretningsidéene.

1. Spesialguide

Hvor bor du? Hvis det er i et område som er rik på kultur, historie eller naturlig skjønnhet, og du liker å formidle kunnskap, kan du sitte på en mulighet til å gi spesialitetsturer.

For eksempel, med en grad i geologi kan du starte en virksomhet ledende turer av kanadiske Rockies og peke ut dinosaur fossiler. Kanskje du er en historie eller kulturbuffer med omfattende kunnskap om lite kjente steder i Chicago eller New York City. Eller du er en Frank Lloyd Wright-ekspert som March Schweitzer, som leder turer i Madison, Wisconsin med fokus på arkitektens liv. Hvis du elsker naturen og vil gjøre det bra for samfunnet ditt, kan du sjekke ut The International Ecotourism Society for å lære mer om bærekraftig økoturisme.

Hvis du ikke ønsker å starte din egen bedrift, bør du vurdere å delta i et reiseguideselskap som ToursByLocals eller Shiroube. Du må passere en grundig søknadsprosess, men hvis du aksepterer, vil du bli en del av et nettverk som tilbyr støttestøtte, inkludert markedsføringsverktøy og betalingsbehandling.

Opptjent potensial: ToursByLocals priser varierer, men fire-timers, USA-baserte turer er ofte oppført i $ 200 til $ 300-serien. Husk å ta hensyn til utgiftene dine, for eksempel sykkelutleie.

Hva trenger du: En grundig kunnskap om din nisje, en datamaskin og en telefon.

2. Opplæringssupplementskriver

Hvis du utmerker deg som en forfatter og er interessert i høyere utdanning, bør du vurdere å bli en høyskole læreboks supplement writer.You kan skrive instruktør guider, forelesning skisserer, studere guider og test spørsmål for pedagogiske utgivere som Cengage Learning, McGraw-Hill Higher Learning og Prentice Hall .

Opptjent potensial: John Soares, eier av Productive Writers og forfatter av Skrive høyskole læreboks kosttilskudd, tjener gjennomsnittlig mer enn $ 50,00 en time - selv om han har stor erfaring, så du vil kanskje planlegge å starte med lavere rente.

Hva trenger du: Overraskende, du trenger ikke nødvendigvis undervisningspersonligheter for å gjøre dette arbeidet. Men du trenger minst en lavere grad, kunnskap om ditt nisjefag og gode skriveferdigheter.

3. Personlig eller Business Concierge

Du kan likestille concierges med hoteller, men disse leverandørene tilbyr også tjenester til et utvalg av organisasjoner, inkludert sykehus, bedrifter og til og med familier.

Din jobb som portvakt er å gjøre kundens liv enklere. Avhengig av din valgte nisje, vil du utføre et antall oppgaver, fra planleggingsarrangementer og gjøre vanskelig å få middagsservering, for å handle for dagligvarer.

Opptjent potensial: Du kan belaste alt fra $ 25 til $ 125 per time, ifølge personlige concierges intervjuet av Entrepreneur.

Hva trenger du: Du trenger vanligvis ikke spesialisert trening for å bli concierge. Du vil definitivt trenge en mobiltelefon og en datamaskin til å kommunisere med kundene dine og utføre oppgavene dine. For mer informasjon, samt veiledning for nybegynnere og utdanningskonferanser, sjekk ut National Concierge Association.

Mer lavpris forretningsidéer

4. Dyresorgsleverandør

Du har sannsynligvis hørt om doggie barnehage, men fugler, katter, reptiler og andre typer dyr trenger også kjærlig omsorg. Dette er en potensiell bedrift å vurdere om du er en ansvarlig, omsorgsfull person med spesialisert kunnskap om bestemte typer dyr.

De fleste ressurser om å starte en dyreomsorg pleier å være hunden-sentriske, inkludert ASPCA, men de kan hjelpe deg med å undersøke denne potensielle virksomheten.

5. Senior Moving Manager

Hvis du elsker å chatte med eldre og ønsker å hjelpe dem gjennom overgangen til downsizing og flytting til nye hjem, kan dette være en god form. Se på informasjon fra National Association of Senior Move Managers.

6. Privat bartender

Dette er en god bedrift å vurdere om du er dyktig på å håndtere et bredt spekter av personligheter. Klienter kan inkludere hoteller, cateringfirmaer eller private selskaper. Sjekk med din stat om eventuelle nødvendige sertifiseringer eller opplæring. For å finne jobber, prøv å følge selskaper som Bartenders411 på Facebook.

7. Medisinsk skadeassistent

Å forstå helseproblemene i helsevesenet kan være en utfordring. I denne rollen vil du forkynte for kunder og fungere som mellommann i samtaler med forsikringsselskaper.Sjekk ut Alliance of Claims Assistance Professionals for ytterligere informasjon om denne bransjen.

8. Kupongboklegger

Denne virksomheten krever mer av en innledende investering for utskrift og grafisk design, men det er fortsatt mindre enn du vil bruke på en tradisjonell produktfokusert virksomhet. Tanken er å lage en samling kuponger fra lokale leverandører, inkludert restauranter, salonger og andre virksomheter, som du kan selge til samfunnet ditt. City Tins er et godt eksempel på denne innovative virksomheten.

En måte å få mer synlighet til og gi tilbake til samfunnet ditt, er ved å samarbeide med en lokal ideelle organisasjon og donere en del av inntektene.

Vil du starte en av disse bedriftene?

Noen av disse bedriftene kan kreve små investeringer foran opplæring, lisenser, medlemsavgift eller et nettsted, men kostnadene vil generelt være lavere enn en bedrift som krever at du produserer produkter, lagerbeholdning eller leie kontorlokaler.

Det tar tid å utvikle en ny bedrift, og før du dykker inn, må du sørge for å gjøre dine undersøkelser i lokale regler og regler. Gratis og rimelige ressurser som kan hjelpe deg med å planlegge ditt venture, er US Small Business Administration, SCORE og Small Business Development Centers.

Din sving: Har du løp eller vurderer du en tjenestebasert virksomhet som en av disse alternativene?

Paula Fitzsimmons er frilansskribent, lidenskapelig om dyr og bærekraftig livsstil.

Skrive Inn Din Kommentar