Penger

Jeg har gjort den største feilen

Jeg har gjort den største feilen


Som eier av mer enn et dusin finansielle blogger har jeg lært litt om personlig økonomi de siste årene. Faktisk, noen ganger tror jeg jeg har lært omtrent hvert triks for å spare og tjene ekstra penger det er. Men jeg har slått opp ...

Du skjønner, jeg har lest i mange år at en av de enkleste måtene å spare penger er å forhandle om dine nåværende regninger. Rådene går som følger: "Ring kabel-, Internett-, mobiltelefon- og forsikringsselskapene og ber dem om å senke satsen."

Og til tross for å lese dette rådet en million ganger, har jeg fortsatt aldri gjort det. I mitt sinn, jeg rettferdiggjør det fordi jeg har den billigste mobiltelefonplanen som AT & T tilbyr, og jeg har allerede handlet rundt for billigere bilforsikring en million ganger.

Men fra det jeg har lest, har de fleste selskaper uadvertiserte priser som de bare tilbyr hvis du ber om dem. Det er her det blir vanskelig ...

Jeg er lat. Det er litt vondt å ringe til hvert selskap. Og la oss innse det, de fleste av oss suger på forhandlinger.

Så, jeg har bestemt meg for å ansette noen til å forhandle på mine vegne.

Hennes navn er Katie, og hun jobber for et selskap som heter BillCutterz.com. De er i utgangspunktet en regning rabatt service. Alt du gjør er å sende dem en kopi av regningene dine, og de ringer til leverandørene dine og prøver å forhandle bedre priser på dine vegne. Og du trenger ikke å gi opp noen tjenester eller funksjoner heller - de prøver bare å få deg en bedre rente for det du allerede betaler for.

Jeg var litt skeptisk til tjenesten, men jeg har bestemt meg for å gi dem en prøve, for her er hvordan det fungerer: Hvis de ikke sparer penger, er det ingen kostnad - noensinne.

Hvis de sparer penger, deler du besparelsene med dem. Betydning, hvis de sparer deg $ 100 på mobilregningen, får du $ 50 og de får $ 50.

Ganske kul, va? Du kan finne ut mer om deres tjeneste her.

Jeg har allerede sendt regningene mine til Katie, og jeg skal i løpet av et par dager vite hvor mye penger hun reddet meg. Jeg oppdaterer deg om et par dager og forteller deg hva som skjer ... 🙂


Skrive Inn Din Kommentar