Penger

Jeg kan vinne min Fantasy Football League $ 200 premie!

Jeg kan vinne min Fantasy Football League $ 200 premie!

For noen måneder siden delte jeg et par måter at folk lager ekstra penger ved å spille fantasyfotball. Merkelig nok, noen dager senere spurte en venn meg om å spille i sin liga, og jeg tok selvfølgelig ivrig muligheten til.

Vel, fort frem til i dag, og jeg er nå i gang for å vinne ligaens $ 200 premie!

Vi har spilt i de siste 14 ukene. De første tolv ukene ble vurdert som "vanlig sesong", og det var hvordan vår gruppe på tolv lag ble innskrenket ned til topp fire. Vi er nå i den andre uken med "fantasy playoffs" og jeg kjemper for å overleve.

Hvis spillerne mine har det bra i kveld, vil jeg bli avansert til neste ukes finale hvor jeg er garantert å ta med hjem enten førstepremien eller $ 50 trøstprisen!

Jeg har aldri vært mye av en fotballfan, men jeg har spilt fantasyfotball et par ganger nå, og jeg må si - jeg er hekta. Jeg er en tallerken av en fyr, så selv om jeg ikke vet mye om spillerne, liker jeg å tilbringe noen få minutter hver uke og henter over statistikken og bestemmer hvilke spillere som skal plassere i min oppstilling.

Også vår liga er ganske rett frem, så det tar ikke mye av min tid å delta hver uke. Vi bruker ikke noen form for komplisert spread-spill eller lønnskapsler.

Uansett hvordan i kveld viser seg, skal jeg definitivt spille neste år. Det har vært så bra!

Men det er ikke den eneste premien som går i gang akkurat nå ...

Jeg spiller også i en brettspillturnering i neste uke, så forhåpentligvis vil jeg vinne noe denne måneden. 🙂 Jeg har nevnt før at jeg pleide å spille i monopolturneringer som barn, men denne turneringen er litt annerledes ...

Du ser, i år startet en gruppe av mine venner det vi kaller "The 2011 Spectacular", en år lang turnering for å krone en brettspillmester i vår gjeng. Ja, vi er så kule.

Hver måned kommer vi sammen for fire forskjellige spill, og alle betaler en $ 1 per spill. Hvis du vinner et spill med en spiller, scorer du fire poeng, og hvis du vinner et lagspill, scorer hver person på laget to poeng. Det har vært mye moro, men vi er i den siste måneden, og tingene begynner å bli alvorlige. Toppprisen kommer til å være omtrent $ 200 og først og siste plass er bare skilt med ti poeng akkurat nå, noe som betyr at det er noen spill! Hvem visste at et brettspill kunne være så stressende? 🙂

Uansett, kryss fingrene dine for fantasifotboll laget mitt i kveld! Jeg oppdaterer dette innlegget i morgen med resultatene mine fra i kveld ...

Din tur: Har du spilt fantasyfotball i år? Hvordan går det?

Skrive Inn Din Kommentar