Penger

Hvordan spare penger og spill Lotteriet gratis

Hvordan spare penger og spill Lotteriet gratis

Min signifikante andre og jeg har sjelden uenigheter over vår økonomi, men den ene forbruksvanen vi ikke er enige om, er å spille i lotteriet.

Jeg vet at det bare er noen få dollar i uken, men det irriterer meg å bruke penger på billetter. I tankene er det bare å kaste bort penger hver uke.

Så unødvendig å si, var jeg ganske spent på å finne et nettsted som gir deg gratis lotteri billetter som en belønning for å spare penger. La meg forklare…

Hvordan Saveup.com fungerer

Nettstedet heter Saveup.com, og det er ikke alt annet enn Mint.com. Du skriver inn dine økonomiske kontoer som din bankkonto, pensjonskonto og kredittkort. SaveUp vil hjelpe deg med å opprette et budsjett og belønner deg da for å ta gode økonomiske beslutninger.

Hver gang du betaler ned gjeld eller sparer penger, tjener du kreditter fra nettstedet. Disse kreditten kan da brukes til å inngå tegninger for ulike premier. Jo mer du sparer eller betaler ned gjeld, jo flere kreditter du tjener, og jo flere oppføringer du kan gjøre.

Hva er lotteriene som?

Siden incitamentet til Saveup.com er sentrert på å vinne premier fra sine ulike lotterier, tilbyr nettstedet en rekke måter å spille på.

Du tjener kreditter ved å ta gode økonomiske beslutninger. For hver dollar du sparer eller betaler ned gjeld, får du en kreditt. Det tar 10 studiepoeng å inngå en av tegningene. Du er imidlertid begrenset til 3 spill om dagen. Du kan øke antall spill ved hjelp av henvisninger.

Saveup.com har tre forskjellige tegninger for deg å skrive inn. Det er øyeblikkelige gevinster, ukentlige tegninger og en månedlig tegning.

For umiddelbare gevinster bruker du kreditter og velger mellom ulike spill, akkurat som skrapelodd. Hvis du vinner spillet, vinner du prisen umiddelbart. Øyeblikkelige vinnepremier inkluderer turer, biler, stipend og mye mer. For tiden annonserer de en $ 5000 tur til New York City.

Det er også ukentlige tegninger å skrive inn. Disse tegningene gir vanligvis bort gavekort eller forbrukerelektronikk. For eksempel, et $ 200 gavekort for din lokale matbutikk.

Den månedlige tegningen endres ikke. Jackpotten er $ 2 millioner i kontanter og vinneren blir plukket på den siste dagen i hver måned.

Det er også et alternativ å samle dine spill med vennene dine. Dette øker sjansene dine for å vinne, selv om du vil splitte jackpotten med bassenget ditt.

Kan du stole på Saveup.com?

Jeg vet hva du tenker? Kan jeg stole på dette nettstedet med all min finansiell informasjon?

Vel, det er en beslutning du må gjøre. De har vært omtalt i New York Times, Reuters, Family Circle, etc., og så langt har jeg hatt en hyggelig opplevelse med å bruke systemet deres. Jeg føler meg komfortabel med å bruke den og anbefale det til deg.

Saveup.com sier i deres vilkår at de ikke selger noen av dine økonomiske opplysninger. Nettstedet beskytter sin abonnents sensitive informasjon med krypteringsprogramvare kjøpt fra Intuit. Mens jeg ikke tror at det er umulig for identitetstyveri, forekommer det at Saveup.com tar seriøse skritt for å beskytte sine kunder.

I mitt sinn dette i en vinn-vinn-situasjon. Enten vinner jeg $ 2 millioner dollar eller jeg sparer massevis av penger. Uansett vil jeg ta den. 🙂


Skrive Inn Din Kommentar