Penger

7 smarte måter å bruke din tid til å tjene $ 100 + per time

7 smarte måter å bruke din tid til å tjene $ 100 + per time

Hvor mye penger gjør du hvis du legger inn en ekstra time på jobb?

Hvis du er på fast lønn, ingenting. Hvis du er betalt av timen, kan du tjene litt overtidslønn. Men det er bare så mange timer på en uke, så du er bedre i å tenke på hvordan du får mer penger på din tid, ikke å sette inn mer tid.

Her er et eksempel: I stedet for å jobbe med det ekstra skiftet, implementer en plan til få lønnspålegg.

Hvis det tar deg 10 timers forberedelse for å få en $ 40 per uke heve nå i stedet for i et år, har du gjort en ekstra $ 2.080. Det er mer enn $ 200 per time for innsatsen din!

I tillegg til å tjene mer penger fra jobben, kan aktiviteter utenfor arbeidet betale godt for tiden din.

Her er syv kreative måter jeg kom med på for å tjene penger - og de betaler minst $ 100 for en times arbeid.

1. Bytt til en online bankkonto

Min kone og jeg tjente 0,61% rente på vår sparekonto, og 0,45% på vår sjekkliste, begge er ganske gode priser i forhold til enkelte banker. Men vi kunne gjøre det bedre.

Da jeg byttet til en elektronisk konto, begynte jeg å tjene 1,05% rente på pengene våre. Det tok mindre enn en time å sette opp kontoen og overføre pengene.

Den kampanjen er over nå, men hvis du leter etter en avtale som dette for deg selv, sjekk ut Aspiration s Summit sjekkkonto.

Du kan sette opp det på om lag 15 minutter, og du vil tjene 1,00% rente på saldoen på $ 2500 eller mer. For saldoer mindre enn $ 2500, vil du tjene 0,25%, som fortsatt er mer enn den gjennomsnittlige sparekontoen.

Hvis du opprettholder sunne balanser i sparekontoene dine, kan det være verdt å flytte penger til kontoer som betaler mer. Og husk at du vil tjene den ekstra interessen i årene som kommer.

Hvis vi holder denne siste kontoen i tre år, regner jeg med at jeg har tjent minst $ 300 per time for tiden jeg brukte, byttet til en ny bank.

2. Samle inn kredittkort påmeldingsbonuser

Lurer på hvordan du tjener penger med nesten ingen jobb?

Hvis du har en anstendig kreditt score, kan du få tilmeldingsbonuser for å åpne kredittkortkontoer.

Du kan få tilbud i posten allerede. Hvis ikke, bare Google "kredittkort påmeldingsbonuser." Hvilke skal du søke om? Her er mine kriterier:

  • En bonus på minst $ 100
  • Et utgifterskrav på $ 1000 eller mindre (noen er så lave som $ 500)
  • Minst tre måneder for å møte utgiftskravet

Vanligvis bruker du mindre enn 10 minutter på nettet og noen få minutter aktiverer kortet når det kommer. Sett kortet i lommeboken din, og bruk den til du treffer bruksbehovet.

Den delen tar ingen ekstra tid - du må bruke et kort til å betale for dine normale kjøp, ikke sant?

I en seks ukes periode i fjor laget jeg $ 670 fra kredittkort påmeldingsbonuser. Jeg brukte ikke mer enn noen timer på dette prosjektet, så min lønn var minst $ 200 per time.

3. Åpne en ny bankkonto

Chase Bank sendte meg nylig en kupong som tilbyr en $ 175 bonus for å åpne en sparekonto. Jeg dro til en lokal gren, og 30 minutter senere var kontoen min åpen. Etter at jeg forlot pengene i kontoen min i de tre månedene tilbudet krevde, tok det 20 minutter å lukke kontoen.

Jeg gjorde $ 150 mer enn om jeg hadde forlatt pengene i sin opprinnelige konto, og det tok meg bare 50 minutter med arbeid - som går ut til en hastighet på $ 180 per time.

Hold øye med tilbud i e-post og e-post, og sjekk ut listen over de beste bankpromotene for tilbud på opptil $ 300 for å åpne en ny konto.

4. låne penger på eiendomsmegling

Hvis du kjenner folk som investerer i fast eiendom, og du har store penger i banken, kan du kanskje få en god avkastning på pengene med svært lite arbeid.

Min kone og jeg har venner som flip hus og regelmessig trenger penger raskt.

Bankene låner ikke på slike prosjekter, og de lukker ikke lån raskt, uansett. Vi gjør begge deler. Resultatet er tusenvis av dollar i interesse for et par timer med gjennomgang av papirarbeid og et par e-postmeldinger frem og tilbake med en advokat.

Vær forsiktig hvis du bestemmer deg for å prøve denne typen investering. Vi har tre regler som har holdt oss trygge så langt:

  1. Utlån aldri mer enn 70% av verdien av eiendommen.
  1. Ha alltid et første boliglån på eiendommen.
  1. Har en advokat forberede og / eller håndtere alt.

Sitter på vår bankkonto, tjener pengene rundt 1% årlig rente (og det er en god avkastning), men investorer betaler oss 10% og garanterer fem måneders interesse selv om huset selges raskere enn det.

Jeg regner med at vi lager minst $ 400 per time for vår innsats i motsetning til å forlate pengene i banken.

5. Lei ut rom i ditt hjem

Jeg betalte for mitt første hjem ved å leie ut rom. Når boliglånet ble betalt, dekket leieinntektene alle regningene og ga meg ekstra penger til å bruke.

Å leve med andre mennesker virker ikke for alle, men hvis du eier et hjem, er det kanskje den enkleste måten å tjene mye penger på. Pluss, i motsetning til de andre prosjektene som foreslås her, kan du fortsette å samle inn penger hver måned i flere år, med litt ekstra innsats.

Tenk på det på denne måten: Hvis du leier ut et soverom for $ 100 per uke, kommer det til å ta deg mer enn en time i uken for å håndtere leietaker? Ikke sannsynlig.

På et tidspunkt samlet jeg mer enn 800 dollar per måned leieinntekter fra hjemmet jeg bodde i. Jeg tilbrakte et par timer hver måned nagging leietakere til å rydde opp etter seg selv eller å betale på tid, så jeg gjorde minst $ 200 per time leie rom.

Hvis du ikke vil ha leietakere i rommet ditt hele tiden, prøv korttidsleie med Airbnb.

Gode ​​verter med en ønsket plass kan tjene hundrevis - eller tusenvis av dollar i måneden.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

6. Få en ny forsikringspolicy

Mange av de beste måtene å tjene gode penger for din tid innebærer å kutte utgiftene dine. Tross alt, hvis du finner en måte å få det samme for $ 100 mindre, har du nøyaktig $ 100 mer å bruke på noe annet du vil - eller å sette mot å betale av gjeld.

Da jeg byttet forsikringsselskaper for vår bil og hjemme, tilbrakte jeg en times kontrollsats og en annen time på agentens kontor.

Besparelsene utgjorde 145 dollar per år, som synes å sette prosjektet under timelønnsmål for denne artikkelen. Men besparelser som disse fortsetter hvert år uten ekstra innsats. Hvis vi blir med dette selskapet i tre år, vil jeg ha spart mer enn $ 200 per time. Jeg tilbrakte å få ny forsikring.

7. Kutte boligkostnadene dine

En del av årsaken min kone og jeg flyttet i fjor var å redusere boligrelaterte utgifter. Vi kjøpte et hus, men du kan spare hvis du leier også.

Igjen, den store fordelen med besparelser som disse er at de ikke er en engangs fordel. Hvis du finner en leilighet som koster $ 200 mindre per måned enn ditt nåværende sted, og du blir der i tre år, vil du ha $ 7.200 mer å legge til andre elementer i budsjettet.

Det er ikke alltid praktisk å flytte, men det er også andre måter å spare på boligrelaterte utgifter.

Prøv disse hjem forbedringer som kan spare deg hundrevis av dollar per år. For eksempel kan du bytte glødepærer for kompakte fluorescenter på mindre enn en time og spare ca $ 100 per år på strøm.

Å finne måter å redusere vanlige utgifter på, er en av de enkleste måtene å frigjøre disponibel inntekt.

Når det gjelder vårt trekk, var det billig (Vi brukte vår egen varebil og kjøpte et hjem bare 80 miles unna.), Og vi bruker nå minst $ 1,300 mindre per år i boligutgifter. I tillegg holdt vi vårt tidligere hjem og tjener nå leieinntekter.

Selv om jeg ikke kan beregne tiden som er involvert med noe nøyaktighet, er jeg sikker på at vi slo målet på $ 100 per time for vår innsats.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar