Penger

Denne salgsguiden tjente $ 1 millioner fra bloggen sin og reiser nå verden

Denne salgsguiden tjente $ 1 millioner fra bloggen sin og reiser nå verden


Mange drømmer om å reise, ikke sant? Vi vil gjerne se verden ... hvis vi hadde nok penger i banken og nok ferie tid lagret.

Inntil da må vi gjøre med postkort og YouTube-videoer av stedene vi ønsker å besøke.

Det var det Johnny Ward tenkte også. Så begynte han et selskap som ga ham friheten til reise rundt i verden mens du tjener penger - og det selskapet har nå brakt inn mer enn 1 million dollar.

Hvordan tjene penger på blogging

Som Business Insider-rapporter jobber Ward, som er fra Nord-Irland, et høyt betalende salgsprosjekt i Australia, men ønsket å ta seg tid til å se FIFA World Cup. Så han laget en plan: Han ville starte en blogg, avslutte jobben sin og kjøpe en enkelbillett til Zimbabwe.

Ward brukte pengene han hadde reddet fra salgssjobben til å finansiere sin reise, og blogget om sine erfaringer på OneStep4Ward. Da innså han at hans blogg ikke bare var en måte å skrive om sine reiseopplevelser på - det var også et penger å lage verktøy.

"Jeg husker de første pengene jeg noensinne har gjort," fortalte Ward Business Insider. "Det var som $ 80. Den første fyren som noen gang betalte meg for en annonse på nettstedet mitt, endret tankegangen helt, og jeg tenkte: "Dette kan fungere!" "Han hadde funnet ut hvordan man tjene penger på blogging.

På bloggen beskriver Ward hva som skjedde neste: "Innen seks måneder gjorde jeg $ 500 i måneden, en annen tre eller fire måneder, det var $ 1000."

Han bestemte seg for å se om han kunne tjene mer penger ved å skape flere blogger. I løpet av få år bygget han det digitale mediefirmaet Step4Ward Media, hvor han tjener penger ved å legge ut artikler til sine 100 + blogger for å øke kundens SEO-rangeringer, og ved å hjelpe kundene til å starte egne blogger.

Ward var nå en gründer, med en virtuell firepersoners stab og evnen til å jobbe hvor som helst i verden.

Blogg din vei til suksess

Vil du starte ditt eget fjerntliggende selskap og Kjør din virksomhet mens du reiser verden? Wards media selskap har tjent over en million dollar, men han anbefaler at det blir entreprenører til start små.

Som han sa i Business Insider: "Jeg forteller folk du trenger ikke å tjene $ 1 million. I utgangspunktet kan du lage $ 1 eller $ 10 eller $ 50, og få de pengene i Paypal og så være, 'Wow, dette er faktisk mulig.' "

Ward anbefaler også nye entreprenører til start en blogg, både som et potensielt inntektsverktøy og som en måte å utvikle en autoritetsstemme på. Uansett hvilken type eksternt selskap du planlegger å bygge, å ha en blogg, hjelper med å bringe folk til deg og etablerer deg som leder i din bransje.

Så er det et spørsmål om å ha en god ide, å ansette de riktige personene og finne ut hvor du vil reise neste!

Vil du vite mer om hvordan Ward klarer å reise verden mens han kjører sitt firma? Les hele historien på Business Insider.

Din sving: Vil du opprette en bedrift du kan kjøre fra hvor som helst i verden?

Nicole Dieker er frilansskribent med fokus på personlig økonomi og personlige historier. Hennes arbeid har dukket opp i The Billfold, The Toast, Yearbook Office, The Write Life og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar