Penger

Hvordan lage $ 500 / uke Rengjøring Foreclosures

Hvordan lage $ 500 / uke Rengjøring Foreclosures

Trikset til entreprenørskap er ikke alltid hvordan man starter en bedrift; Det er hva virksomheten skal begynne.

Og det handler ikke alltid om å skape noe nytt. Da Steve Jobs bygde Apple, hadde datamaskiner vært i flere tiår. Jobs gjorde ikke den første datamaskinen, han regnet ut hvordan de skulle gjøre dem mindre, slik at flere kunne få tilgang til en. Biler var ikke nye da Henry Ford introduserte Model-T. Ford innoverte måter å selge biler til billigere slik at flere kan kjøpe dem.

Etterpå er 20/20. Det er lett å se tilbake til Ford og Jobs og konkludere det var flere muligheter i deres tid. Men mulighetene er fortsatt florerer i dag, hvis du har et øye for å få øye på dem. Ett entreprenørskap som blomstrer akkurat nå, er å rydde ut foreclosures.

Hva er Foreclosure Cleaning Business?

Boligbusten har skapt en glut av utelukket egenskaper. Nesten 4,4% av alle boliglån har mottatt en foreclosure varsel. Når huseiere flytter ut, ser bankene seg for å få eiendommen på markedet og selges så snart som mulig. Imidlertid er det et stort hinder for bankers ansikt i å flytte husene til å selge: rengjøring.

Tidligere boliglånere har ikke noe incitament til å få eiendommer i salgbar stand når de forlater hjemmet. Faktisk er de fleste foreclosures riddled med søppel og eiendom som utelukket huseiere ikke har lyst til å transportere med dem. Utelukket hjem trenger mye TLC før de er klare til et åpent hus. Med et stort inventar av bank-eide eiendommer, er det et behov for å ansette rengjøringsmidler.

Hvor stort et behov? Fra 2007-2010 utvidet boligforsikringsvirksomheten til 1000 prosent.

Hva er arbeidet som og hva betaler det?

De som ønsker å starte en utelukket rengjøringsvirksomhet, trenger en fleksibel tidsplan. Banker trenger ofte rengjøringsmidler på et øyeblikk, og arbeidet må fullføres på en streng omgang. Ofte er helgarbeid involvert, og noen egenskaper krever mye arbeid før de er i salgstilstand. Men jobbene betaler godt, ofte i gjennomsnitt mellom $ 500 til $ 2500 per hus.

En annen måte at foreclosure rengjøringsmidler gjøre ekstra penger er ved å selge ting som har blitt etterlatt av den tidligere villaeieren. Du vil selvfølgelig sjekke med klienten, men ofte vil de be deg om å rydde ut alt som er igjen i huset. Det er ditt valg om du vil tømme ting, beholde det eller selge det.

En gang ble jeg bedt av en klient om å dumpe en venstre bak tredemølle og vaskemaskin. Jeg endte opp med å gjøre en ekstra $ 300 (i tillegg til min rengjøringsavgift) ved å selge dem på Craigslist!

Hvordan du starter din egen foreclosure rengjøring virksomhet

Den gode nyheten er at du ikke trenger mye for å starte denne typen virksomhet. Alt du trenger er et telefonnummer hvor du kan kontaktes og noen rengjøringsmateriell. Kjernen i suksess er å få jobb. For å oppnå dette må du gjøre litt nettverk.

Det beste stedet for nettverk er med eiendomsmeglere som spesialiserer seg på å selge eiendoms eiendommer. De er ikke så vanskelig å finne. Bare ring opp lokale eiendomsmegler kontorer og be om agenter ansvarlig for å selge foreclosures. Det kan ta noen salg for å få oppført liste over rengjøringsleverandører, men hvis du har en konkurransedyktig pris og fleksibel tidsplan, er det ingen grunn til at du ikke kan gjøre på vei.

Mens realtors er din beste innsats, kan du også annonsere på nettsteder som har rengjøringstjenester kataloger. Det kan også være nyttig å kontakte lokale banker direkte og nå ut til fast eiendom advokatfirmaer. Alt dette garanterer ikke at du får rengjøringsjobber, men bankene vet ikke hvordan du kommer til deg hvis du ikke annonserer.

Men med betaling på $ 500 per hus trenger du ikke mange jobber for å tjene litt ekstra penger.


Skrive Inn Din Kommentar