Penger

Hvordan lage $ 24 / time undervisning i engelskklasser online

Hvordan lage $ 24 / time undervisning i engelskklasser online

God idé: bruk dine talenter til å selge et produkt og tjene litt ekstra penger.

Stort problem: Du tror ikke du har noen omsette talenter.

Visste du ikke at alle har et talent? Det er sant, og jeg kan bevise det. Vet du hvordan du snakker ditt morsmål? Du gjør? Flott! Du kan tjene penger på å lære det.

Globaliseringen fletter verden slik at kulturer over hele verden kan kommunisere med hverandre og dele ideer. Men hvis du vil være en del av det, er språk fortsatt barriere.

Det er en verden full av folk som ønsker å bryte inn i muligheten for globalisering, men de trenger først en språklærer. Hvis du vet hvordan du snakker et språk, kvalifiserer du deg for denne frilansjobben ...

Å bli en språklærer er enkelt

Det er mange måter å bli språklærer, men ikke alle måter er å foretrekke.

Engelsktalende er i stor etterspørsel i Asia. Tradisjonelt transplanterer asiatiske selskaper lærere fra sine hjemland og installerer dem i Asia for ansikt til ansikt instruksjon. Det er dyrt for asiatiske selskaper og gjør rekruttering av lærere mer komplisert. Internett tilbyr imidlertid muligheten til virtuelle klasserom og instruksjoner. Det er ideen bak italki.

Italki er et nettbasert språkmarked som tilbyr virtuelt klasserom for frilans lærere og studenter. Alle kan tilby leksjoner eller ta kurs. Den beste delen er at lærere kan tjene penger og studenter kan finne billige leksjoner.

Hvordan undervisning gjennom italki Works

Det kunne ikke vært enklere:

  1. Du registrerer deg gjennom nettstedet gratis
  2. Sett opp en læreplan
  3. Sett din egen læringsfrekvens
  4. Kikk tilbake og vent på studenter

Italki setter ikke bare lærere og studenter sammen, de har også et stort antall nettbaserte språkressurser. Det bidrar til å få forbruker trafikk til markedet for deg og alle gratis.

Men jeg snakker bare engelsk!

Den gode nyheten for språkentreprenører er at du ofte ikke trenger å snakke et morsmål, bare et morsmål. Enhver begynnende student vil trenge noen som er tospråklig, men avanserte studenter trenger bare en morsmål for å jobbe med riktig ordbruk, aksent og kulturell forståelse. Avanserte studenter kan allerede forstå språket ditt. De trenger bare en morsmål til å lytte til eller bidra til å forklare komplekse kompleksiteter i språket. Det høres kanskje enkelt ut for deg, men pluraliserende gås og gjess er ikke like lett for en utenlandsk høyttaler.

En rask titt på de fleste læringspriser viser at mange belaster om $ 12 / halvtime. Ikke en dårlig lønn for å snakke med noen i 30 minutter. Jeg kan aldri snakke gratis igjen!


Skrive Inn Din Kommentar