Penger

Hvordan bli betalt for å være en bedre person

Hvordan bli betalt for å være en bedre person

Som et samfunn, vet vi at det er en god ide å belønne et barn for å gjøre det rette. Hvis lille Johnny returnerer naboens tapte katt, samler han en søkerens gebyr. Foreldre tildele barna sine en ukentlig godtgjørelse for å fullføre oppgaver? Hvis et barn får alle "A" s i skolen, tar mor og far henne til sin favorittrestaurant. Som barn er det riktig å gjøre det rette.

Det får meg til å lure. Hvis voksne kunne få belønnet for å oppnå små prestasjoner, ville vi slite med å miste noen få pund? Tilbringer mer tid med familiene våre? Spiser fem frukt og grønnsaker hver dag?

Hvis du savner dagene for å bli belønnet for å være en bedre person, så er Dailyfeats.com definitivt et nettsted verdt å sjekke ut.

Hvordan jobber Dailyfeats.com?

Dailyfeats.com belønner deg for å fullføre personlige mål, kalt feats, som bidrar til å forbedre livet ditt og andres liv.

Hvilke typer mål? Etter å ha meldt meg, spilte noen forslag som poppet opp for meg, mer med hunden min, reduserte stresset mitt og skrev min signifikante andre et kjærlighetsbrev. Når livet blir opptatt, er dette alt jeg pleier å presse til side.

Hver gang jeg fullfører et av disse målene, tjener jeg poeng. Feilens vanskelighet bestemmer hvor mange poeng jeg tjener. Poengene er innløsbare for ulike premier. Mest sett finner jeg gavekort som en $ 5 for Ebay. Kuponger er også tilgjengelige.

Bortsett fra feats kan du registrere deg for utfordringer. Utfordringer er en gruppe fakta som oppnår et overordnet mål. Kutting av kjøtt ut av kostholdet ditt ville være et godt eksempel. Siden utfordringene er vanskeligere å fullføre, er de verdt flere poeng.

Hvordan tjener Dailyfeats.com penger?

Det er gratis å abonnere og de fleste utfordringene er veldig enkle å oppnå. Hvordan tjener Dailyfeats.com penger og har råd til prisen for medlemskapet? Det høres litt for godt til å være sant.

Dailyfeats.com jobber med store selskaper som Walgreens og Ebay. Disse selskapene betaler en avgift eller gir premier som sponsorer. Det er god markedsføring for bedrifter og gir pengene som trengs for å holde Dailyfeats.com i gang og medlemmer tjener belønninger.

Hvor nyttig er nettstedet?

Hvis du er noen som trenger litt hjelp med å sette inn og oppnå mål, så finner du dette nettstedet veldig nyttig. Det er mange ting å velge mellom, som åndelighet, helse, familie og samfunnstjeneste. Den beste delen er at nettstedet er veldig tilnærmet og tar bare litt innsats for å komme i gang.

Min eneste klage er at du skal jobbe med dine prestasjoner for en stund før du tjener nok til for en belønning (et $ 5 ebay-kort er 2500 poeng til innløsning). Det kan lett være en måned verdt å oppnå.

Likevel, hvis du liker å tjene penger online på fritiden, hvorfor ikke gjør det mens du etablerer en livslang vane som er bra for deg og de du elsker?

Oppdatering: En spesiell takk til leseren som fortalte meg om DailyFeats! Hvis du har noen penger å lage tips du vil dele, vennligst send meg en epost på [email protected]

Skrive Inn Din Kommentar