Penger

Slik får du betalt $ 300 (eller mer) for å tegne skisser for tatoveringsentusiaster

Slik får du betalt $ 300 (eller mer) for å tegne skisser for tatoveringsentusiaster


Er du en sliter med kunstnere som leter etter en måte å betale noen ekstra regninger på eller tjene ekstra penger? Med ledighet fortsatt høy, er jeg sikker på at det er flere enn noen av dere der ute ...

Crowdsourcing-nettstedet CreateMyTattoo.com har en ny ide for kunstnere som trenger jobb: kunder kommer opp med tatoveringsideer, crowdsource dem ut til kunstnerfellesskapet, og velg deretter gjengivelsen de liker mest.

Og deres er noen alvorlige penger som handles også. Hvordan høres $ 300 per skisse?

Tattoo Art Contests?

Tatoveringskunst er utrolig individualisert. Enmans Harley-Davidson-cruising, Dungeons and Dragons warrior - donere en eske-av-spadesformet krigshammer tatoveringskunst er en annen fredelig enhjørning, herlig prancing midt blant sommerfugler og tulipaner i en dypgrønn mytisk eng. Med CreateMyTattoo.com betyr unikt tatoveringskunst potensiell kontanter i lommen.

Høres komplisert? Det er ikke. Slik fungerer det: CreateMyTattoo.com driver konkurranser der kundene har en bestemt kunstnerisk tatoveringside i tankene. De beskriver deres egendefinerte tatoveringside; Derefter tegner du det og sender det til et potensielt skudd til en pengepremie (87% netto etter provisjon). Konkurranser starter med minimum $ 20, kjører i 10-16 dager og noen til og med henter nord for $ 300 dollar. Tre hundre dollar for å lage blekkskunst fra hjemmet ditt? Høres ganske bra ut til meg ...

The CreateMyTattoo Marketplace

I tillegg til å skisse konkurranser, har CreateMyTattoo en markedsplass som lar artister selge sine motiver til massene. Hvis du har en stor etterspørsel av blekkskunst og ønsker å selge den, kan CreateMyTattoo.com sin grunnleggende markedsplass være et økonomisk panacea for deg. Slik ruller du med det:

  1. Kunstnere starter med å opprette en kunstnerkonto på CreateMyTattoo.com (klikk på "design tattoos" -knappen og ikke bekymre deg - det er gratis å registrere deg).
  2. Gå til markedsplassen.
  3. Send inn et design.
  4. Sett priser for arbeidet ditt (starter fra $ 5,95). Folk som ønsker å få blekket, vil kjøpe kunst på tatoveringsmarkedet; Betalinger kommer tilbake til deg gjennom Paypal (flere instruksjoner om å komme i gang her).

Mer gode nyheter

Du kan selge blekkskriverstenene dine om og om igjen på markedet. Du beholder rettighetene til arbeidet ditt og CreateMyTattoo.com betaler deg en sjenerøs 75% netto av salgsprisen.

Så hva tror du? Kan du tegne? Vil du være villig til å delta i en tatoveringsskisse konkurranse?


Skrive Inn Din Kommentar