Penger

Hvordan få betalt $ 200 per måned Testing Websites

Hvordan få betalt $ 200 per måned Testing Websites

Jeg vet førstehånden hvor irriterende det er å tilbringe hundrevis av timer med å designe et nettsted bare for å innse måneder senere at en kobling ikke fungerer, eller at et nyhetsbrevs formatering ser ut som skit. 🙂

Og så irriterende som for eieren av nettstedet, er det enda mer frustrerende fra brukerens perspektiv.

Derfor er det en rekke firmaer som dukker opp på nettet som tilbyr nettstedseiernes brukervennlighetstest. Disse testene utføres av vanlige internettbrukere som videobånd prøver å navigere på en kundes nettside for første gang.

Deres reaksjoner på utseendet og brukervennligheten blir registrert og sendt tilbake til nettsiden eieren, slik at de kan gjøre de nødvendige forbedringene.

En av de store testfirmaene er UserFeel.com, og de henter å ansette akkurat nå. Hvis du er interessert i å delta, kan du gjøre det her ...

Hvordan bli ansatt

Når du har registrert deg for en konto (navn, e-post, etc.), blir du bedt om å utføre en "prøveprøve".

Prøveprøven krever at du laster ned programvaren og lager en video av deg selv som gjennomgår nettsiden de oppgir. Programvaren tar opp stemmen din og tar en video av nettleseren din mens du navigerer på nettstedet. Vurderinger er vanligvis mindre enn 10 minutter lange, slik at du kan slå dem ut ganske raskt.

En av de vanvittige tingene om User Feel er at det kan ta noen uker før de gjennomgår prøveprøven din, og du kan ikke begynne å utføre tester for kontanter før den er gradert. Lame, jeg vet det.

Du kan søke her.

Hva du er nødt til å gjøre

Hver gang du godtar en ny jobb, får du et scenario som skal utføres på kundens nettsted. For eksempel, hvis du vurderer et elektronikknettsted, kan du bli bedt om å utgjøre som en shopper som trenger å plukke ut et nytt sett med høyttalere.

Det høres kanskje enkelt ut, men tenk på alle trinnene en kunde må gjennomgå før han kjøper noe på nettet. Du må først navigere til høyttalerseksjonen på nettstedet og da må du avgjøre hvilke sett av høyttalere som skal fungere for dine behov.

Når du har innsnevret det til noen forskjellige sett, må du se opp vurderinger og sammenligne spesifikasjonene for å finne det beste settet. Etter at du har valgt et sett du vil, må du legge dem til i handlekurven og registrere deg som kunde. (Merk: Du trenger aldri å kjøpe noe for å fullføre en brukervennlighetstest - du fullfører bare trinnene til du faktisk kjøper noe.)

Det er mange skritt, og det er derfor webområdeeiere trenger tilbakemelding på hvilke deler av nettstedet deres må forbedres.

Hvor mye kan du tjene?

Testere betales $ 10 via Paypal for hvert nettsted som de vurderer. User Feel rapporterer at topptesterne tjener $ 100 - $ 200 i måneden.

Klart du ikke kommer til å bli rik gjør dette, men basert på hvor lang tid det tar å fullføre en anmeldelse, virker det som en enkel måte å tjene litt penger på.


Skrive Inn Din Kommentar