Penger

La Hallmark ta deg Shopping: Hvordan få $ 240 per år i gratis gavekort

La Hallmark ta deg Shopping: Hvordan få $ 240 per år i gratis gavekort

Det er ikke noe du skal innrømme som en sosial blogger, men jeg vil: Jeg er en sucker for Hallmark-kort.

Jeg kan alltid stole på å finne noen jeg liker når jeg besøker butikken eller nettstedet, og jeg får også et spark ut av gulltetningene for konvoluttene. Hallmark kort er alt annet enn billig, som pleide å bety at jeg bare kunne beundre dem. Men ved å kombinere Hallmarks to belønningsprogrammer med litt smart strategi, kan jeg nå ha råd til å kjøpe kortene sine - og Jeg får gratis gavekort til min favoritt butikker på toppen av mine besparelser.

Det høres for godt ut til å være sant, men jeg er bevis på at denne strategien fungerer. Slik tjener jeg gratis gavekort til forhandlere som Starbucks, Chili, The Gap og Best Buy, ganske enkelt ved å kjøpe Hallmark Cards.

Trinn 1: Bli med i Hallmark Crown Rewards Program

Bare gå til Hallmark.com og opprett en konto. Deretter går du til rullegardinmenyen under navnet ditt og velger "Crown Rewards." Følg instruksjonene for å bli med i programmet.

Når du er registrert, vil du tjene poeng hver gang du foretar et kjøp og presentere kortet ditt (som du får i posten), eller gi telefonnummeret som er knyttet til kontoen din. Poengene blir omgjort til belønningspenger som kan brukes til å kjøpe Hallmark-produkter, ikke bare kort.

Hvor mange poeng får du?

Programmet er litt komplisert. Det er organisert i tierede kategorier, med medlemmer som oppnår sølv, gull og platinestatus basert på antall kort de kjøper og / eller hvor mye penger de bruker.

Du tjener flere poeng når du flytter opp programtallene. For eksempel tjener sølvnivå medlemmer 10 poeng for hver dollar de bruker, pluss ytterligere 10 poeng per dollar for hvert kort de kjøper. Gull- og platinamedlemmer tjener flere poeng, og du kan tjene bonuspoeng ved å kjøpe flere kort om gangen.

Hver gang du oppnår 1500 poeng, får du et $ 5 belønningsbevis for bruk i butikker eller online. Det høres ut som mange poeng, men gitt hvordan du tjener dem og din evne til å bruke kuponger for å maksimere utgifter, kan du begynne å høste fordelene ganske raskt og enkelt.

Trinn 2: Bli med på Hallmark Card Rewards Program

Husker du rullegardinmenyen hvor du fant Crown Belønningsprogram? Gå tilbake, og velg "Card Rewards Program" denne gangen.

Klar til å begynne å tjene de gratis gavekortene? Når du går med i dette programmet, vil du tjene et gratis gavekort på $ 5 for hvert fem kort du kjøper.

Når du kjøper kortene dine i butikk eller på nettet, kan du vise ditt Crown Belønningskort eller gi telefonnummeret ditt. Du mottar en kreditt for hvert kort, og når du får fem studiepoeng, vil du tjene en belønning som kan innløses for et gavekort på $ 5. Ved å bruke Crown Belønningskort betyr det også at du vil tjene poeng, som vil gi deg andre rabatter og kuponger.

Hvis du glemmer kortet ditt, må du logge deg på kontoen din når du kommer hjem og angi UPC-numrene på baksiden av kortene. Du kan til og med kjøpe dine Hallmark-kort fra ikke-Hallmark-butikker, som Target, og skriv inn UPC-nummeret på denne måten.

Programmet tar ikke hensyn til kostnadene ved kortene du kjøper, så sørg for å holde øye med salget. Jeg får mesteparten av kortene mine til $ 0,99 i stedet for den vanlige prisen på $ 3,50 eller mer. Tilbringer $ 5 på fem kort og et gavekort på $ 5 føles bra!

Det er en grense for moroa: du kan bare få gratis gavekort fire ganger per måned. Men det gir deg $ 20 i gratis gavekort per måned, eller opptil $ 240 i året.

Selv om du kanskje ikke har nok kortlagende anledninger til å bruke denne strategien til sitt fulle potensial, bør du vurdere om du kan hjelpe venner eller familiemedlemmer til å fylle på bursdag eller bryllupskort. Eller dra fordel av timingen og treff etter Valentinsdagens salg på kjærlighetskort. Hvis du har barn, vil du bli klar for deres klasseromsfester neste år! Og selvfølgelig, sørg for å bruke et belønningskort for å forsikre deg om at du tjener poeng eller penger tilbake på kjøpet ditt.

Hvilke gavekort er tilgjengelige?

Sammenlignet med andre belønningsprogrammer er utvalget av gavekort ganske vist på den lille siden, og forhåpentligvis vil det vokse når programmet forfaller. Det har imidlertid vært lett å finne kort til forhandlere jeg elsker, for eksempel Starbucks, Gap / Old Navy / Banana Republic / Athleta, Best Buy, Staples, Chili og Burger King. Du kan også innløse for RedBox-utleie eller årlige abonnementer på blader som Bedre hjem og hager og Hver dag med Rachael Ray.

En ulempe er at du kun kan innløse ett av hvert gavekort per måned. Så da jeg tjente nok til to $ 5 gavekort i en enkelt måned og egentlig ønsket to Starbucks gavekort, kunne jeg bare få en. Jeg brukte den andre belønningen for å få et gavebutikk gavekort. Dette er en liten bekymring, skjønt - jeg kan ikke klage på gratis gavekort.

I tillegg til gavekort, kan du også velge å innløse belønningene dine mot andre tilbud som $ 50 mot kjøp av Omaha Steaks. Imidlertid er disse tilbudene ganske vanlig på nettet, så jeg vil anbefale å unngå dem og holde fast med gavekortene for den beste verdien.

Hvordan får jeg 10 kort og $ 10 i gratis gavekort for $ 5

Dette er hvor kupongstrategien din virkelig kommer til nytte. Hvis du allerede har en "$ 5 av et kjøp av $ 10 eller mer" -kupong, er du helt klar. Hvis ikke, sjekk nettsteder som Retail Me Not og Coupons.com for utskrivbare kuponger, eller bare vent på Crown Rewards Program for å sende dem ut i posten. Deretter kombinerer du det med programmedlemskapene dine for å få mest mulig ut av kjøpet ditt.

På min siste kortkjøpsreise kjøpte jeg ti kort på $ 0,99 hver, pluss et lite stykke $ 0,25 godteri for å få meg til $ 10 -merket, og presentert mitt medlemskort og "$ 5 av en $ 10 kjøp" -kupong. Her er hva jeg fikk for fem dollar og endring:

  • 10 Hallmark kort
  • To $ 5 gavekort
  • Poeng mot fremtidige rabatter
  • Et stykke sjokolade

Det er det jeg snakker om, Hallmark!

Din sving: Bruker du Hallmark Rewards Programmer? Vil du registrere deg og begynne å tjene gratis gavekort når du kjøper kort?

Kim Owens mener at å leve livet rikt og å være sparsommelig, er ikke en oxymoron. Hennes blogg Penger under pute er dedikert til å dele sine favorittveier for å oppnå nettopp det.

Skrive Inn Din Kommentar