Penger

Hvordan tjene penger å dele online kuponger

Hvordan tjene penger å dele online kuponger

Det er en grunn til at velstående mennesker bruker nettkuponger. De er enkle å finne og bruke på favorittforhandlerens nettsted. De deles lett med venner og familie. Best av alt, de kan spare deg for mye penger.

Nå har nettkuponger akkurat blitt bedre, fordi du kan tjene penger på de som du allerede har brukt. Et nettsted kalt Coupon Chief er lovende å betale deg bare for å dele online kuponger som du finner.

Programmet heter Pays-2-share-programmet, og vi har alle detaljer ...

Hvordan programmet fungerer

Kupong Chef er en gigantisk online kupong repository. Hvis det kan kjøpes på nettet, er oddsene de har en kode. Jeg har brukt nettstedet mange ganger før jeg kjøper online. Det er veldig enkelt å bruke og finne kupongene du vil ha. En av de beste delene av nettstedet er imidlertid Pays-2-Share-programmet, noe som er et godt insentiv for å holde nettstedet oppdatert med nye kuponger for gode tilbud.

Enhver online kupong som du finner kan lastes inn på Coupon Chiefs nettsted. Når andre medlemmer bruker koden, får du betalt en prosentandel av overskuddet. Siden koder kan vare en stund, vil du fortsette å tjene så lenge kupongen er brukbar.

Hvor mye får du betalt?

Programmet betaler deg 2% av inntektene som er opptjent fra kjøp andre brukere gjør med kupongen. Hvis du er flittig og tjener flere kuponger, kan du få flere inntektsstrømmer. Så lenge kupongene forblir aktive, kan du laste inn så mange kuponger som du vil.

Dessverre er det en fangst

Jeg tror at Pays-to-Share-programmet er en enkel måte å tjene litt ekstra penger, men som de fleste ting er det noen få fanger:

  • Kupongene må være fra kvalifiserte selgere. Nettstedet indikerer de handlende med et gult cent-ikon på Coupon Chiefs nettside.
  • Du er begrenset til å tjene $ 25 fra en deltakende butikk hver måned. Denne begrensningen begrenser deg fra å kunne tjene en stor sum penger fra en enkelt kupong.
  • Du er avhengig av brukeren av kupongen for å bruke koden på den nøyaktige måten som Kupongansvarlig anser som "fullfører en transaksjon." Brukeren kan ikke bare ta tak i kupongkoden, og du blir betalt. Hvis brukeren manuelt åpner forhandlerens nettsted, gjør flere transaksjoner eller tar for lang tid med å fullføre et kjøp, vil du kanskje ikke motta inntektsandelene fra ditt bidrag.

Mens det er regler som gjør det vanskelig å tjene mye penger fra de brukte kupongene dine. Programmet gjør det enkelt for deg å tjene litt ekstra penger uten mye innsats. Hvis du er en hyppig bruker av elektroniske kuponger, er det absolutt verdt å ta en titt.


Skrive Inn Din Kommentar