Penger

Slik kontanter i på Jeremy Lin Mania

Slik kontanter i på Jeremy Lin Mania

Hva har Jeremy Lin og tulipaner til felles? Mania.

På 1600-tallet var en enkelt tulipanel verdt en liten formue. På den tiden ble tulipaner antatt å være en av de mest levende og fargerike blomstene du kunne kjøpe. Par sin skjønnhet med det faktum at det er vanskelig å produsere nye tulipanløk og tulipmania ble født. I syv år steg prisene på tulipaner til den endelig krasjet. Det er en historie som ofte brukes til å påkalle økonomiske bobler, men egentlig var det bare en av de første forbrukerne.

Den siste bølgen av tulipmani har ingenting å gjøre med tulipaner. I stedet spiller det basketball for Knicks. Linsanity har grepet nasjonen. Hvem vet hvor lenge folk vil være interessert i NBAs nyeste og lyseste stjerne Jeremy Lin, men til hans glans falmer, er det penger å bli gjort. Der det er en mulighet, er det mange entreprenører som prøver å tjene penger.

Her er noen av måtene folk prøver å få inn på Jeremy Lins oppgang til stjernestatus.

Oppkjøp og så selg Jeremy Lins undertøy

Du kan legge bort de signerte basketball og trading kort. Det er 2012 og ingenting sier samleobjekter som et par bukser. Et "påstått" par av Jeremy Lins undertøy har blitt sett på auksjon på eBay. Selgeren startet budgivningen på $ 1000, men tok senere budet ned. Ingen ord på om salget skal gjenopptas eller avsluttes. Du kan imidlertid ikke klandre en opportunist for å prøve.

Jeremy Lin Varemerker

Entreprenører er så fort, Jeremy Lin eier ikke engang rettighetene til sitt eget navn. For $ 700 kjøpte et kinesisk selskap Jeremy Lin som et varemerke for seks måneder siden. Det betyr at ethvert selskap som ønsker å bruke Lin's navn, må betale gebyr til varemerkets eier for disse rettighetene. Det høres kanskje ikke så mye ut, men når du vurderer det faktum at selskaper som Nike vil lage en Jeremy Lin-linje med sko, kan dette varemerket bety betydelige penger.

Spekulere på handelskort

En av de mest vellykkede Jeremy Lin-spekulantene var en mann som satte stor vekt på tradingkort-takknemlighet. Yair Rozmaryn gjorde over $ 20.000 i fortjeneste da han bestemte seg for å kjøpe et Jeremy Lin-nyvinningskort for $ 1000. Yair mente at kortet på $ 1000 var undervurdert og hans gamble var riktig. Kortet selges på eBay for over $ 21.000.

Der er mani, det er mulighet

Hva er poenget? Så lenge det er Linmania, vil det være enkle måter å tjene penger på. Folk er besatt av Jeremy Lin, men få mennesker griper på muligheten og leverer på disse behovene. Du kan også komme inn på mulighetene i kjølvannet av mani.

For eksempel kan du lage en flott Jeremy Lin t-skjorte eller krus design og selge den gjennom CafePress. CafePress er en nettbutikk som selger produkter du designer. Du laster bare opp visjonen din og CafePress vil selge den i butikken og gi deg en del av fortjenesten når varer selger.

Flere dager etter at verden tok merke til Jeremy Lin og allerede er det 7 bøker om ham. En av de første ble publisert innen 72 timer. Det er en tørst fra forbrukerne å vite mer om biografien til Jeremy Lin. Kanskje det er plass til en 8th digital konto for Lins liv?

Å finne en god mulighet er alltid utfordrende, det er ikke hver dag at du snubler over et par Lin's undertøy. Men hvis du kan innovere en enkel måte å levere til forbrukerne uten en stor investering, kan du tjene penger.


Skrive Inn Din Kommentar