Penger

Hvordan finne hus-sittende jobber - selv betalte

Hvordan finne hus-sittende jobber - selv betalte

Tenk deg å sippe morgenkaffen din på en vakker balkong med utsikt over havet. Senere vanner du plantene og rydder opp litt før du tar en dukkert i bassenget. Oh, og du blir betalt for å ta vare på dette huset!

Det høres for godt ut til å være sant. Kan du virkelig finne hus-sittende jobber som betaler?

Ja og nei. Ja, opptaksgig som betaler lønn eller stipend i tillegg til å gi deg et sted å bo gjøre eksistere. Men nei, det er ikke mange som passer til beskrivelsen ovenfor.

De fleste husmuligheter faller inn i en av disse to kategoriene: standard husmøter, eller mer krevende opptaksjobber. Hvis du er nysgjerrig på å få gratis overnatting på interessante steder (og kanskje også tjene litt penger), så er det hvordan du kommer i gang.

Grunnleggende hus-sittende jobber

Mange nettsteder lister opp husgigsoppgaver, og et raskt blikk på oppføringene forteller deg med en gang at ikke mange mennesker tilbyr å betale sitt hus sitter mye - om noe. Normalt får du et fint sted å bo, leier gratis. Faktisk, hvis du bryr deg om hjemmet i flere måneder, forventes du vanligvis å betale noen eller alle verktøyene.

Dette høres kanskje ikke ut som mye av en pengemulighet, men det avhenger av hvordan du ser på det. Hvis din nåværende leieavslutning slutter, og du får gratis leie et sted i tre måneder før du går inn i din neste $ 1000 per måned leilighet, er du $ 3000 bedre, ikke sant?

Her er noen av de online plattformene hvor du kan finne mulighetene, sammen med deres abonnementsrater:

 • House Sitters America ($ 30 per år)
 • Mind My House ($ 20 per år)
 • Housecarers.com ($ 50 per år eller gratis begrenset medlemskap)
 • Luxury House Sitting ($ 25 per år)
 • Nomadør ($ 89 per år eller begrenset gratis medlemskap)

Noen mennesker gjør en livsstil i huset sittende. Kanadisk par Dalene og Peter Heck solgte alt i 2009 for å reise verden, bo i andres hjem. Blant andre opphold brukte de seks måneders hus i Honduras, og for øyeblikket er de omsorg for et hjem i Paris, Frankrike. De sier, "Vi har hatt 14 jobber i ni land, og spart over 50 000 dollar på boligkostnaden som følge av dette."

Noen ganger du kan bli betalt for grunnleggende huset sittende. Som House Sitter America forklarer;

Bunnlinjen er det er alt omsettelig mellom deg og huseiere. I de fleste tilfeller er det bare en rett bytte; huset sitter bryr seg om huset og kjæledyr i bytte for gratis overnatting ... Men det kan være ganger da et hus vil gi litt penger til huset sittende jobb.

De tilbyr eksempler på ganger et hus kan betale deg, inkludert:

 • Når huset ligger i et uønsket sted
 • For korte seter (for eksempel noen få dager)
 • Når det er mange kjæledyr å ta vare på

De legger til "Selvfølgelig er det også mange profesjonelle hus og kjæledyr sittere som faktisk gjør dette for å leve, og de vil belaste et gebyr for sine tjenester." Hvordan får disse fagpersonene betalt? Vanligvis tilbyr de litt mer enn bare å bo i huset og sørge for at ingen bryter inn.

Caretaking Jobs

Generelt får du stipend eller lønn hvis du gjør mer enn bare å se på et hjem. I disse tilfellene er du mer av en vaktmester enn en husvakt.

En av de beste kildene til disse jobbene er The Caretaker Gazette, som har eksistert i mer enn 30 år. De har de vanlige oppføringene av gratis sted å bo, men de er også vert for annonser fra folk som er villige til å betale deg. I deres arkiver (som du kan se gratis) fant jeg følgende tre eksempler i ett problem:

 1. I en liten by i Alaska var noen ansatt en vaktmester for å styre en liten butikk og to leiligheter og Gjør månedlige hjemvarmeoljeleveranser.

Betale: En liten leilighet med alle regninger dekket, TV, Wi-Fi, lønn (uspesifisert) og bonuser.

 1. I nærheten av Colorado Springs, Colorado, ønsket et tillegg et par eller en person å ta vare på en ranch med fem hester.

Betale: Lønn (uspesifisert) og en møblert leilighet.

 1. En annonse fra Nassau, i Bahamas, ønsket et huspar for å holde hus, planlegge hendelser, løpe ærend og mye mer.

Betale: Et sted å bo og "$ 100.000 til $ 120.000 per år."

Det er klart at dette er jobber, ikke bare hus-sitte, men de foreslår de forskjellige tilbudene som finnes i Caretaker Gazette. Av de 100 innleggene i det ene spørsmålet om nyhetsbrevet var det muligheter over hele USA og i et dusin andre land, inkludert Peru, Australia og Island.

Er du kvalifisert til å bli sittende?

Et godt hus-sitter er ansvarlig, pålitelig og tilpasningsdyktig. Hvis du ønsker å få mer enn bare ledig overnatting, hjelper det også med å ha noen mekaniske ferdigheter. For eksempel, mer enn en caretaking gig jeg fant i min forskning krevde noen med grunnleggende VVS ferdigheter, som å være i stand til å fikse en lekkende vasken drenering.

Du vil ha konkurranse, forresten, selv for de grunnleggende husmøtejobben. For øyeblikket viser Mind My House 243 aktive husoppgaver, men mer enn 4.300 "sitter tilgjengelige" oppføringer.

Med andre ord, Klientene blir choosy, så erfaring er et pluss. For å bygge noen, kan du begynne med å sitte hjemme for familie og venner.Sørg for å få glødende attester fra dem for å legge til din CV.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar