Penger

Kan du virkelig tjene $ 15 millioner å hente tapte golfballer?

Kan du virkelig tjene $ 15 millioner å hente tapte golfballer?

Penger vokser ikke på trær. Men kanskje lurer det på grunt vann.

Glenn Berger sier han tjener rundt $ 15 millioner i året henter golfballer fra vannfarer i golfbaner rundt Florida. Han dykker for baller, samler dem, renser dem og videreselger dem til kjørebaner for en bukk et stykke.

Det er ikke akkurat enkle penger - 15 millioner golfballer er mye av golfballer. Kanskje enda en umulig mengde: Ifølge USA Today's matte, måtte han samle nesten 4.000 golfballer om dagen, syv dager i uken - eller å samle, masse, et års verdi av vannfareballer på 34 eller flere forskjellige golfbaner.

Glenn forklarer at run-ins med alligatorer og slanger er en vanlig del av hans arbeidsdag.

"Jeg liker ikke å snakke om alligatorer, men de skjer," fortalte han USA Today i videoen som følger med artikkelen. "Du lærer hvordan du skal håndtere dem."

Jo, det er en bratt læringskurve. Men, $ 15 millioner er en ganske fin lønn. Er det virkelig mulig?

Dykking for kontanter som golfball dykker - men hvor mye?

Det viser seg at det er definitivt en bransje bak golfball dykking - men ikke avslutte dagjobben din og grip dine svømmefinner ennå.

Selv om Bureau of Labor Statistics ikke samler statistikk på golfball dykkere spesifikt, foreslår nettstedet at dykkere kan tjene rundt $ 200 per dag.

Med 260 arbeidsdager på et år (det vil si hvis du ikke tar ferie), så er det $52,000. Men det er en grov figur. Som uavhengig entreprenør vil du ikke motta fordeler som helseforsikring, og du vil være ansvarlig for dine egne skatter.

Kanskje Glenns $ 1 per ball er en ublu utligger, spesielt siden vann gjør påvirker integriteten og ytelsen til golfballer. Et raskt søk avslører et forum for SCUBA dykkere som annonserer en golfball dykkingsjobb som betaler 10 cent per hentet ball, en figur som vil føre til en mer realistisk bunnlinje.

En ting er sikkert: Glenn har valgt den riktige lokalen. Florida er hjemmet til The Players Club, Sawgrass og PGA TOURs hovedkontor, og er allment ansett som hovedstadens hovedstad.

På grunn av elitenes rykte på banen, bruker spillere - til og med amatører - som besøker TPC-Sawgrass kurset baller av høy kvalitet som kan selge for nesten $ 50 per dusin. Slike pricy baller videreselger godt, selv etter at de har blitt nedsenket, og ESPN rapporterer det golfboll dykkere har en årlig inntekt mellom $ 50.000 og $ 100.000.

Absolutt ikke dårlig - men ikke $ 15 millioner, heller.

Så hvis du allerede er SCUBA-sertifisert og bor nedover gaten fra en golfbane, står du for å tjene litt ekstra penger - bare ikke begynn å rake eiendomsmeglingene for herskapshus ganske enda. Sjekk ut vårt innlegg på hvordan du begynner å tjene penger på å samle golfballer!

Din tur: Vil du dykke golfbane vannfarer for å leve? Gi oss beskjed i kommentarene!

Jamie Cattanach er en junior forfatter på The Penny Hoarder og en Florida innfødt. Hun har aldri spilt et spill med ekte golf - og hun er så dårlig på putt-putt at hvis hun gjorde det, ville golfball dykkere gjøre millioner enkelt.

Skrive Inn Din Kommentar