Penger

Drøm om livet i landet? Skriv en essay for å vinne denne geit gården

Drøm om livet i landet? Skriv en essay for å vinne denne geit gården

Oppdatering: I dag er den siste dagen for å delta i denne konkurransen - så hvis du vil vinne geit gården, kan du bedre skrive!

Vi har gitt mange ressurser for å hjelpe Penny Hoarder-leserne til å tjene penger fra deres skriving. Her er en ny for deg: Et par i Elkmont, Alabama er klar til å gi sin 20 hektar geit gård - inkludert 85 geiter - til hvem som skriver den beste søknaden essay.

Leslie og Paul Spell opprinnelig prøvde å selge sin geit gård, men oppdaget at "de fleste interesserte potensielle kjøpere ikke hadde råd til det," ifølge Mashable. Så de kom opp med en plan som ville gi folk sjansen til å vinne geitgården i stedet.

Reglene for geitkampen

The Spells opprettet et nettsted, Geit Meieri Essay, hvor du kan lære mer om gården og konkurransen.

Hvis du ønsker å sende inn et essay, utarbeide 200 ord på "Hvorfor jeg eller min organisasjon er den perfekte passformen til å fortsette gårdenost-tradisjonen." 200 ord er ikke mye - det handler bare om fire eller fem avsnitt - så vær forberedt på å få hvert ord til å telle.

Konkurransen går gjennom 1. oktober 2015, så du har god tid til å utarbeide og revidere essayet ditt. The Spells vil velge de 20 beste essayene og sende dem videre til tre dommere, inkludert en representant for Alabama A & M University Agricultural Extension Commission, for å velge vinneren.

Hvis du er den heldige nye bonden, vær forberedt på å pakke vesker og flytte inn med en gang; Staverne er klare til å trene deg på å drive en geit gård fra november 1-15, men etter det er du alene.

Entrygebyret for denne skrivekonkurransen

Før du går inn i essaykonkurransen, må du forsikre deg om at du er villig til å betale inngangsbilletten på $ 150. The Spells håper å bruke inngangsavgiftene fra konkurransen deres - som de forventer vil ha totalt $ 375 000 - for å betale av boliglånet før de går over gårdgården sammen med den vinnende essayforfatteren.

Det er ganske klart hvem den virkelige vinneren er her: Stavene, som har funnet en virkelig nyskapende måte å tjene penger på, betaler ut boliglån og overfører eierskap til 85 geiter samtidig!

Vil du vite mer? Les hele historien på Mashable.

Din sving: Vil du legge inn denne essaykonkurransen? Tror du at staverne har slått på en genial ide for å tjene penger og overføre eierskap til gården deres?

Nicole Dieker er frilans tekstforfatter og essayist. Hun skriver regelmessig for The Billfold i krysset mellom frilansskrift og personlig økonomi, og hennes arbeid har også dukket opp i The Toast, Yearbook Office og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar