Penger

Netflix og tjene: 9 måter å få betalt for å se på TV

Netflix og tjene: 9 måter å få betalt for å se på TV

Hvis du er som de fleste, liker du å se på TV. Men hva om du også tjente penger gjør det?

Ja, det ville gjøre det enda bedre.

Det faktisk er noen jobber der du faktisk kan leve på å se på TV. Disse stillingene er vanskelig å få, men kan være verdt innsatsen.

Deretter er det andre muligheter til å tjene litt penger for å stille inn på favorittprogrammer og videoer. Her er noen eksempler på begge måter å få betalt for å se på TV.

1. Bli en profesjonell TV-serier

Pro TV-seere kan ikke bare slappe av og nyte showet. De er ansatt for å se gjennom programmerings timer for å finne de riktige klippene til show og nyhetssendinger.

For eksempel tilbød "Jimmy Kimmel Live" $ 500 til $ 600 per uke til vellykkede TV-søkere, ifølge Investopedia. "The Daily Show" er et annet program som ansetter for disse stillingene.

Men det er ikke lett å finne disse jobbene. Bransjespesifikke nettsteder som WorkInEntertainment.com kan ha åpninger oppført (ingen for å se på TV for øyeblikket), eller du kan søke på ulike søkeord på de store jobbstedene.

Da jeg søkte etter "se på TV" og "TV-serier" på Faktisk så jeg bare relaterte stillinger, som "feltrepresentant" for Nielsen (TV-vurderingsfirmaet) eller "kundeservicerepresentant" for Netflix.

Den sistnevnte stillingen betaler $ 14 per time, og annonsen sier at den ideelle kandidaten bør elske "Se på filmer og TV-programmer (bonuspoeng for Netflix binge-watchers!)"

2. Se på Netflix

Som tidligere rapportert om The Penny Hoarder, kan du faktisk få betalt for binge-watch filmer og viser på Netflix.

Selskapet ansetter "taggers" for å se filmer og TV-programmer for å kategorisere dem riktig. Timene er lange, men du kan gjøre arbeidet hjemme i seng hvis du vil.

Selv om disse stillingene ikke er tilgjengelige veldig ofte, kan du sjekke dem på Netflix-jobbbrettet.

3. Få betalt for å se matlagingsprogrammer

Å tjene penger på å se Swagbucks videokanal er en annen mulighet som tidligere ble diskutert i vår gjennomgang av appen. Det er en rekke videoer å se på, men tilsynelatende er mange av dem matlagingsprogrammer.

Du vil tjene SB innløsbar for gavekort eller innskudd til PayPal-kontoen din. Du vil tjene $ 5 for å registrere deg og se din første video.

4. Se på TV med viggle

Med Viggle kan du få betalt for å se mange av dine favoritt TV-programmer og høre på musikk.

Du tjener poeng for tiden du ser på eller lytter, og deretter løser du inn disse poengene for "ekte belønninger som musikknedlastinger, gavekort og mer." Viggle sier at det har betalt ut mer enn $ 19 millioner i belønninger hittil.

Anmeldelser av Viggle fra Apple-brukere er blandet, og de lene seg negativt for den nyeste versjonen av appen. Den vanligste klagen synes å være mangel på punktløsningsalternativer. Mange anmeldere sier at gavekort sjelden tilbys nå, og brukerne blir vanligvis bare betalt i form av digitale nedlastinger som koster for mange poeng.

5. Se Perk TV

Med appen fra Perk.tv ser du videoer og tv for å tjene poeng. Du kan løse inn poengene dine for gavekort fra Amazon, Walmart, Target, Best Buy og mange andre leverandører med en hastighet på 1000 poeng per dollar.

Amazon anmeldelser av Perk TV er for det meste positive. Noen brukere noterer seg mangel på støtte og kontinuerlig oppdatering som er nødvendig for de dusin applikasjonene som Perk TV tilbyr, men samlet vurdering fra 176 anmeldelser er 4 av 5 stjerner. Brukere liker forskjellige innløsningsalternativer, og en sier "Med riktig samhandling med appene, kan inntektene være pålitelige."

Hvor mye kan du gjøre? "Noen få dollar daglig" ifølge en anmelder.

6. Få betalt for å spille TV-Trivia-spill

Last ned Perk Pop Quiz-appen og velg fra en av de mange trivia kategoriene - 90-tallet og 2000-tallet, Music & Movie Quotes og berømte slogans er bare noen få.

Jo mer korrekte svar du rack opp, jo flere poeng får du. Du kan innløse disse poengene for gavekort til Amazon, Starbucks, Nike, GameStop, Target og andre butikker.

Du kommer ikke til å bli rik gjør dette, men det er en morsom måte å tjene ekstra $ 15 til $ 20 i måneden for showene du allerede liker å se på.

7. Bli en Nielsen-familie

Hvis du er en av husholdningene som brukes til Nielsen-prøven, blir du ikke bare betalt, men du får hjelp til å bestemme hva som er satt på TV. Nielsen er kjent for å spore visningsvaner for å gi karakterer for fjernsynsprogrammer.

Du kan imidlertid ikke bare registrere deg. Nielsen sier at medlemmer av prøven er valgt tilfeldig:

"Vi kan ikke be hvert hjem til å delta, så vi velger nøye et utvalg av boliger i samfunnet for å representere hele TV-publikum. For å være statistisk nøyaktig, er det viktig at våre eksempler velges tilfeldig. Hver husstand i USA har en sjanse til å bli valgt, uansett hvor den ligger. "

Men det har vært rapporter om at antall Nielsen-familier økes. Så se på postkassen!

Hvor mye kan du gjøre? En blogger på MoneyMisfit.com sier at hun ble betalt $ 30 etter å ha sett på TV og holdt en dagbok om hva hun så på en uke.

8. Finn ulike TV-ser på innlegg

Ikke alle TV-seende jobber vises på de generelle jobbpostwebstedene, så gjør et sporadisk søk ​​på Google. Klikk på "Flere verktøy" og "Siste måned" for å få de siste resultatene.

For eksempel søker en "TV-serier jobb" mens du skriver dette en oppslag på Care.com som leser, "Ser etter en følgesvenn og TV-vaktmester for mannen min."

Lønnen er $ 10 til $ 15 per time, og annonsen sier, "Enkel jobb - trenger bare å være sikker på at han er OK." Alas må du kanskje se hva han ønsker.

9. Få betalt for å se annonser

På HitBliss.com kan du laste ned en app som lar deg få betalt for å se reklamefilmer. Men "betalingen" vil bare være i form av nedlastinger av filmer, musikk og TV-programmer.

Fire flere måter å få betalt for å se på TV

En rekke selskaper sporer hvordan forbrukerne ser og deler innhold på nettet, inkludert TV-programmer. Noen av dem betaler deg for å installere sine apper. The Penny Hoarder rapporterte tidligere om disse tre:

  • Cross Media Panel: Gjør opp til $ 100 årlig
  • Media Insiders Panel: gjør opp til $ 185 per år
  • Nielsen Mobile Panel: Må bare målrette mot bestemte demografiske grupper

Endelig er det enda en måte du effektivt kan få betalt for å se på TV: Bli en kjæledyr sitter. På en overnatting vil du gjøre mellom $ 50 og $ 100, og når du har matet og spilt med kattene (eller gikk hunden), kan du sparke tilbake og se på TV hele natten.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar